Nar suyu iyi degil canm havuc suyu tavsiyem:)Kizlar nar suyu icin diye yaziyordu bi yerde bi fikriniz var mi ?
Sen nerde yaptin canm ilk mi seninAY beraber beklicez o Zaman
Bi forum da okudum hatta bayana doktoru tavsiye etmişNar suyu duymadım ben hiç canım ama hamileyken yenilmesi zararlı diye duymuştum
İkinci bu canım ilki tuttu teknembriyoydu boş gebelik oldu ikinciside tek embriyo kaldı bakalım ne olcakSen nerde yaptin canm ilk mi senin
Merhaba test yaptınız mı? Benim de bel ağrılarım regl olacakmış gibi sıklaştı ama yatınca geçiyor siz dr durum nedir?kahverenkli akıntılar hala gelmeye devam ediyor iğnemi vuruldum bu akşam kan testi yapacağım hayırlsı allahımdan dualarınzı eksik etmeyin sende durum ne gelen giiden var mı
Hayrlisi insallah dogsunlar insallah bu seferİkinci bu canım ilki tuttu teknembriyoydu boş gebelik oldu ikinciside tek embriyo kaldı bakalım ne olcak
Yaptım çıkmadı hayırlısı olsun allahımın izniyle birdaha ki sefere inşalalh sizde durum nasılMerhaba test yaptınız mı? Benim de bel ağrılarım regl olacakmış gibi sıklaştı ama yatınca geçiyor siz dr durum nedir?
Ben de yarın yapacağım negatife hazırım kısmet değilmiş napalımYaptım çıkmadı hayırlısı olsun allahımın izniyle birdaha ki sefere inşalalh sizde durum nasıl
Bana doktorum havuc suyu iç dedi canm nar suyu transferden önce rahimi kalınlaştırmak için içenleri burda okumuştm transfer sonrası için bilemiyorumBi forum da okudum hatta bayana doktoru tavsiye etmiş
Hayirli olsun canim insallah saglikla kucagina alirsin bebisini..bende de bel agrisi cok artti korkuyorum hersey yolunda olmaz diye.bugun piknige gittik ve sirtimi yaslayamadn oturdum eve geldigimden beri bel agrisi cekiyorum ve icimden kotu seyler olmus diye geciyor ve goz yaşlarıma hakim olamiyorumArkadaşlar merhaba en başından en sona her yazdığınız yazıyı okudum kiminiz cok umutlu kimimiz çok umutsuz herşey allah'tan öncelikle bunu soyliyim bende ilk denemede tup bebekle hamile kaldım çok şükür 7 haftadayim ılaclar tabiki belli oranda hamilelik belirtisi yapabiliyor ama bebeğiniz sizinleyse kasiklarda adetimsi ağrılar oluyor ara yatinca geçiyor bel agrisi ince sizi şeklinde oluyor göğüs ağrısı koltuk altından göğüs ucuna şu akıyor gibi ince sizi şeklinde oluyor hafif biyle baş dönmesi gibi sendelenme migde ağrısı taş oturmuş gibivesayra herkeste farklilik gösterebiliyor bu durumlar hiç bir belirtisi olmayıp pozitif gören de var sağlıklı mutlu hamilelikler dilerim hepinize
Hayirlisi olsun canim saglikla dogsun kuzucukArkadaşlar merhaba en başından en sona her yazdığınız yazıyı okudum kiminiz cok umutlu kimimiz çok umutsuz herşey allah'tan öncelikle bunu soyliyim bende ilk denemede tup bebekle hamile kaldım çok şükür 7 haftadayim ılaclar tabiki belli oranda hamilelik belirtisi yapabiliyor ama bebeğiniz sizinleyse kasiklarda adetimsi ağrılar oluyor ara yatinca geçiyor bel agrisi ince sizi şeklinde oluyor göğüs ağrısı koltuk altından göğüs ucuna şu akıyor gibi ince sizi şeklinde oluyor hafif biyle baş dönmesi gibi sendelenme migde ağrısı taş oturmuş gibivesayra herkeste farklilik gösterebiliyor bu durumlar hiç bir belirtisi olmayıp pozitif gören de var sağlıklı mutlu hamilelikler dilerim hepinize
Aglama ya kotu dusunmee hic belli olmuor belirtilere takilmayin kendini uzme senin kacinci gunun bide kacinci gun emriosuHayirli olsun canim insallah saglikla kucagina alirsin bebisini..bende de bel agrisi cok artti korkuyorum hersey yolunda olmaz diye.bugun piknige gittik ve sirtimi yaslayamadn oturdum eve geldigimden beri bel agrisi cekiyorum ve icimden kotu seyler olmus diye geciyor ve goz yaşlarıma hakim olamiyorum
Ya öyle oturmakta bisey olmaz canim benim bel agrisi gayet normal ben hep uzandigim halde aynı ağrıları çektim böyle moralini bozup sitres yaparsan hormonların etkilenir güzel düşün güzeli cagir pozitifi cahir kendini kahretmeHayirli olsun canim insallah saglikla kucagina alirsin bebisini..bende de bel agrisi cok artti korkuyorum hersey yolunda olmaz diye.bugun piknige gittik ve sirtimi yaslayamadn oturdum eve geldigimden beri bel agrisi cekiyorum ve icimden kotu seyler olmus diye geciyor ve goz yaşlarıma hakim olamiyorum
Inşallah canim benim sizlerde nasip olsun insHayirlisi olsun canim saglikla dogsun kuzucuk
3.gun embriyosu 27 nisanda transferim olduAglama ya kotu dusunmee hic belli olmuor belirtilere takilmayin kendini uzme senin kacinci gunun bide kacinci gun emriosu
Her zaman pozitif düşünüyordum ama bugun artinca agrim korktumYa öyle oturmakta bisey olmaz canim benim bel agrisi gayet normal ben hep uzandigim halde aynı ağrıları çektim böyle moralini bozup sitres yaparsan hormonların etkilenir güzel düşün güzeli cagir pozitifi cahir kendini kahretme
Gebelik ilerledikçe ağrılar artıyor zaten canim benim tabi bazılarında hiç birşey olmuyor yani herşey allah'tan ama benim böbrek ağrılarım sırt ağrılarım bel kaşık ağrısı niğde ağrısı ile başladı gebeligimHer zaman pozitif düşünüyordum ama bugun artinca agrim korktum
Ben ilkinde 5. Gun emriosu 6. Gun bakmistim 54 cikmisti kan sonucum busefer de 7. Gun bakarim beklemem varsa var yoksa yok sende 9 bakabilrsin3.gun embriyosu 27 nisanda transferim oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?