Transfer sonrası belirtiler

kahverenkli akıntılar hala gelmeye devam ediyor iğnemi vuruldum bu akşam kan testi yapacağım hayırlsı allahımdan dualarınzı eksik etmeyin sende durum ne gelen giiden var mı
Merhaba test yaptınız mı? Benim de bel ağrılarım regl olacakmış gibi sıklaştı ama yatınca geçiyor siz dr durum nedir?

Oncelikle insallah hayirlisi olur. Kizlar belirti aramayin cunki aldigimiz hormonlar vicutta horon tepiyor ve bizleri yaniltiyor!

Evde sakin gebelik testo yapmayin, vicumuzdaki hormonlar positif gebelik testi verebiliyormus ( hamilelik yoksa bile). En guvenlisi kan.

Bu gunlerde stresten uzak durun! Bol bol yuruyus yapin ve kitap okuyun. Beslenmenize dikkat edin, Kabak cekirdegi, havuc suyu, avocado tavsiye ediliyor!

Dua etmek istiyen bol bol insirah suresini okusun, bol tesbih cekin ve sabirla bekleyin. Hayirliysa allah ol
Emrini vericekse zaten olucak.

Kafanizda bitiyor hersey, siz negatif dusunurseniz sonuc negatif olur!

Arkadaşlar merhaba en başından en sona her yazdığınız yazıyı okudum kiminiz cok umutlu kimimiz çok umutsuz herşey allah'tan öncelikle bunu soyliyim bende ilk denemede tup bebekle hamile kaldım çok şükür 7 haftadayim ılaclar tabiki belli oranda hamilelik belirtisi yapabiliyor ama bebeğiniz sizinleyse kasiklarda adetimsi ağrılar oluyor ara yatinca geçiyor bel agrisi ince sizi şeklinde oluyor göğüs ağrısı koltuk altından göğüs ucuna şu akıyor gibi ince sizi şeklinde oluyor hafif biyle baş dönmesi gibi sendelenme migde ağrısı taş oturmuş gibivesayra herkeste farklilik gösterebiliyor bu durumlar hiç bir belirtisi olmayıp pozitif gören de var sağlıklı mutlu hamilelikler dilerim hepinize

Hayirli olsun canim insallah saglikla kucagina alirsin bebisini..bende de bel agrisi cok artti korkuyorum hersey yolunda olmaz diye.bugun piknige gittik ve sirtimi yaslayamadn oturdum eve geldigimden beri bel agrisi cekiyorum ve icimden kotu seyler olmus diye geciyor ve goz yaşlarıma hakim olamiyorum

Hayirlisi olsun canim saglikla dogsun kuzucuk

Aglama ya kotu dusunmee hic belli olmuor belirtilere takilmayin kendini uzme senin kacinci gunun bide kacinci gun emriosu

Ya öyle oturmakta bisey olmaz canim benim bel agrisi gayet normal ben hep uzandigim halde aynı ağrıları çektim böyle moralini bozup sitres yaparsan hormonların etkilenir güzel düşün güzeli cagir pozitifi cahir kendini kahretme

Her zaman pozitif düşünüyordum ama bugun artinca agrim korktum

Her zaman pozitif düşünüyordum ama bugun artinca agrim korktum
Gebelik ilerledikçe ağrılar artıyor zaten canim benim tabi bazılarında hiç birşey olmuyor yani herşey allah'tan ama benim böbrek ağrılarım sırt ağrılarım bel kaşık ağrısı niğde ağrısı ile başladı gebeligim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…