Transfer sonrası 6. Gün hiçbir belirti yok

Böyle insanlardan nefret ediyorum sen ne emeklerler ne hayallerle bu aşamaya geliyorsun ama cidden hemşire ve doktorların çoğu anlamıyor duygusuzca davranıyor en hassas olunması gereken bir durumken sen onları hiç takma ben mesela her gün iğneye giderken teyzelerine minik tırtıllarımla iğneye gidiyorum diye fotoğraf atıyorum yani kendimi olumluya motive ediyorum sende dene❤️
Yaşamayan kimse bilmez bu süreci 🙏🏽🩵 tüm bu insanların hepsi vesile olsun bebişlerimize kavuşmak için inşallah 🙏🏽💕 Biraz endişe normal değil mi ??

Yaşamayan kimse bilmez bu süreci 🙏🏽🩵 tüm bu insanların hepsi vesile olsun bebişlerimize kavuşmak için inşallah 🙏🏽💕 Biraz endişe normal değil mi ??
Tabiki de normal ben dün silik çizgi gördüm ya mesela sabaha kadar kalp çarpıntısından endişeden asla uyuyamadım şakasız bu kadar silik olması kötü mü ki acaba diye düşünmekten 🥲 tavsiyem bu süreçteki stresini sıkıntını bizim gibi olmayan insanlara bahsetme çünkü onlar ne yaşadığımızı asla anlamıyorlar ve duygusuz yorumlarda bulunabiliyorlar iyice canımız sıkılıyor 🤦🏻‍♀️ gerçekten asla kolay değil ben evliliğimin 6. Yılındayım dökülen gözyaşını bi bizler biliriz ve şimdi bizim gibi olmayan hiç kimse bilemez minicik bir umut ışığının ucunda çaresizce beklemenin ne demek olduğunu

351F8903-C3FC-4236-B0FB-C053A6F45E72.webp
ben bugün kendimi yakın gördüğüm bir kaç kişiye bu fotoğrafı attım ve bana verdikleri cevap ( yok muu, daha net kırmızı olması gerekmiyor mu vs. ) o kadar bütün sevincimi aldılar ki size anlatamam ve bana ders oldu sizlerden ve 1 tane beni anlayan arkadaşımdan başka kimseyle artık testimi felan paylaşmıcam

Canım keşke erken gebelik testi alsan prodüktör marka. Kaset teste göre gayet iyi bence ben kanda öğrendim sonradan yaptım kaset testi o zaman netti ilk başlarda bu şekilde silik olması normal eğer olmasa zaten çıkmazdı

Canım keşke erken gebelik testi alsan prodüktör marka. Kaset teste göre gayet iyi bence ben kanda öğrendim sonradan yaptım kaset testi o zaman netti ilk başlarda bu şekilde silik olması normal eğer olmasa zaten çıkmazdı
Canım bende aynı şeyi düşündüm emin olmak için inşallah pazartesi farklı bir marka alıp tekrar denicem

Back
X