Transfer sonrası belirtiler

Rabbim hepimizin kucağını boş bırakmasın isteyen herkese nasip etsin korkularım başladı benim gögüslerimin hassasiyeti gitti biraz ama var yinede kasıklarım ağrıyor ama çok değil allak bullak oldum regli olucam diye ödüm kopuyor

belki yerleşme kanamasıdır bazıları 12. Günde bile hafif kanama yaşamış çünkü
kahverenkli akıntılar hala gelmeye devam ediyor iğnemi vuruldum bu akşam kan testi yapacağım hayırlsı allahımdan dualarınzı eksik etmeyin sende durum ne gelen giiden var mı

Yapmayın kızlar bebişlerimiz olana kadar sabır diyip dua edicez artık sonra temizlik yapılır Dualarım hepimizle

Yorulmadan herseyi yapabilirsiniz kizlar agir yok yavas hareketler bide havuc suyu bi cay bardagi mutlakaa

kahverenkli akıntılar hala gelmeye devam ediyor iğnemi vuruldum bu akşam kan testi yapacağım hayırlsı allahımdan dualarınzı eksik etmeyin sende durum ne gelen giiden var mı
Bende sadece regl olacakmışım gibi ağrı oluyor ara ara ama henüz bi kanama olmadı onun dışında hiçbir belirtim göğüs hassasiyetim falan yok ben üşüyorum sadece o bi garip kimse de üşüme yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…