Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim bugun 4.gunum canim sadece belim agriyorKızlar varmı değişiklik sizlerde
Hayirli olsun canim insallah pozitifleri hep beraber görüruzBende dün oldum kızlar ilk günüm bugün
İnşallah canım ya süreç geçerse zaman durdu sankiHayirli olsun canim insallah pozitifleri hep beraber görüruz
Hadi hayırlısı canım Rabbim güzel haberler almayı nasip etsinBende dün oldum kızlar ilk günüm bugün
kahverenkli akıntılar hala gelmeye devam ediyor iğnemi vuruldum bu akşam kan testi yapacağım hayırlsı allahımdan dualarınzı eksik etmeyin sende durum ne gelen giiden var mı
belki yerleşme kanamasıdır bazıları 12. Günde bile hafif kanama yaşamış çünkü
Temizlik yapmıyorum ama onun dışında hafif şeyleri yapıyorum canım yemek gibi bulaşık makinesini dolduruyorum filanEv işi yapıyormusunuz kızlar
Hayir canim yapmiyorum yemek ve bulasik disinda bisey yapmamaya çalışıyorum.cok ayakta durunca sirt agrim oluyor korkup uzaniyorum hemenEv işi yapıyormusunuz kızlar
Hayrli olsun bende bugun oldum gusel haberler aliriz umarim evet o zaman gecmezBende dün oldum kızlar ilk günüm bugün
Bende sadece regl olacakmışım gibi ağrı oluyor ara ara ama henüz bi kanama olmadı onun dışında hiçbir belirtim göğüs hassasiyetim falan yok ben üşüyorum sadece o bi garip kimse de üşüme yokkahverenkli akıntılar hala gelmeye devam ediyor iğnemi vuruldum bu akşam kan testi yapacağım hayırlsı allahımdan dualarınzı eksik etmeyin sende durum ne gelen giiden var mı
AY beraber beklicez o ZamanHayrli olsun bende bugun oldum gusel haberler aliriz umarim evet o zaman gecmez
Hayirli olsun canim insallah guzel haberler aliriz hep beraberHayrli olsun bende bugun oldum gusel haberler aliriz umarim evet o zaman gecmez
Nar suyu duymadım ben hiç canım ama hamileyken yenilmesi zararlı diye duymuştumKizlar nar suyu icin diye yaziyordu bi yerde bi fikriniz var mi ?