• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer sonrası belirtiler

Kızlar bugün evde test yaptım çıkmadı hayırlısı bazen evde yapılanlar çıkmaya biliyormuş rabbim hakkımızda hayırlısı neyse onu bizlere nasip eylesin inşallah

Kızlar bugün evde test yaptım çıkmadı hayırlısı bazen evde yapılanlar çıkmaya biliyormuş rabbim hakkımızda hayırlısı neyse onu bizlere nasip eylesin inşallah
Kaçıncı gün kaçıncı gün embriyosu acaba? Belki erkendir daha kan sonucunu görmeden umutsuzluğa kapılmayın hemen 🙏

Kaçıncı gün kaçıncı gün embriyosu acaba? Belki erkendir daha kan sonucunu görmeden umutsuzluğa kapılmayın hemen 🙏
4. embriyosu transfer edildi bakalım hayırlsı Allahımdan bende kan sonucunu bekliyorum. İnşallah bebeğim tutunmuştur :dua::dua::dua:

Üşüme oluyor bu sabahları oluyor ama üşütmüş de olabilirim
Bizim bütün belirtilerimiz sizinle aynı ne bir terleme ne bir vücut sıcaklığında artış ne bir kanama ya da akıntı var ben de ilaçların yan etkisi bile mi olmaz insanda yahu 😢 azıcık umutlanacaktık sadece bol bol ağlama krizi var

Bizim bütün belirtilerimiz sizinle aynı ne bir terleme ne bir vücut sıcaklığında artış ne bir kanama ya da akıntı var ben de ilaçların yan etkisi bile mi olmaz insanda yahu 😢 azıcık umutlanacaktık sadece bol bol ağlama krizi var
Evet çok benziyoruz seninle inşallah bebeklrtimiz bizi şaşırtır bende de ağlama isteği çok var duramıyorum

Hayırlısı bakalım İnşall
Hayırlısı bakalım biz şer görürüz ama hayırlısı çıkar yine de olumsuz düşünmeyelim iyi düşünelim iyi olsun

Hayırlısı senin ne zaman test günün canım moralimizi bozmayalım hayır düşünelim hayır oldun inşallah

Back