Ay olur insallah ya dualarim hepimiz icinİnş benimde 6.gün blastotis emriyosu bakalım yarin sonuç belli olucak
Canim benim 3. Deneme ama ilk defa transfer oldu cunku 1.de yumos cikmadi 2.de cikti dollenemedi 3.de iki tane cikti ikiside dollendi cok sukur yani 3. Deneme ama ilk transfer insallah yumoslar bebis olurTabiki sizin ilk denemem izle mi ne gibi belirtiler var
Canim nasıl gidiyor benim sirtim ağrıyor belden sonra sirtim ağrı maya başladıNormal birşey demek ki ben zaten son aylarımı düşünemiyorum Dün gittim bende usg de boyun ölçüsüne kalbine ve midesine bakıldı çok iyi dedi doktor yalnız bir türlü yüzünü göstermedi burun ölçüsünü izleyemedi inşallah bu yüzden bir sorun çıkmaz rapora Nazal bone izlenemedi yazdı çok korkuyorum şimdi bu yüzden risk çıkmasa bari
canım benimde bel Ağrıları devam birde çok ayakta kalınca kasığım ağrıyor. Bu arada bugün doktorumun hemşiresi aradı ikili test sonucum iyi çıkmış sorun yok dedilerCanim nasıl gidiyor benim sirtim ağrıyor belden sonra sirtim ağrı maya başladı
Iyi çok şükür allahım a dua larinda beni de unutma olurmu şu ramazanlik ayı tek beni değil dilegen isteyen herkeze rabbim hepimizin e.nasip etsin inşallah kasık ağrısı bel ağrısı aynı ya bende ağrıyor benim allah izini verirse bu ayın 27 sinde muhanem var senin ne zaman canımC
canım benimde bel Ağrıları devam birde çok ayakta kalınca kasığım ağrıyor. Bu arada bugün doktorumun hemşiresi aradı ikili test sonucum iyi çıkmış sorun yok dediler
Tabi ki Canım inşallah sağ salim doğsunlar. Benim bir dahaki muayene 8 temmuz ama o kadar bekleyebilir miyim bilmiyorum. Ayy sen cinsiyet öğreneceksin hadi hayırlısı bir kız bir oğlan olsa ne güzel olur. Benim kız olduğu kesinleşti ikili test muayenesinde de kız dedi doktorumuz. Tabi sağlıklı olmaları herşeyden önemli çok şükür ikili testi atlattık çok rahatladımIyi çok şükür allahım a dua larinda beni de unutma olurmu şu ramazanlik ayı tek beni değil dilegen isteyen herkeze rabbim hepimizin e.nasip etsin inşallah kasık ağrısı bel ağrısı aynı ya bende ağrıyor benim allah izini verirse bu ayın 27 sinde muhanem var senin ne zaman canım
Bende sabırsızlıkla günün gelmesini bekliyorum canim nasıl gelecekce gün bilmiyorumTabi ki Canım inşallah sağ salim doğsunlar. Benim bir dahaki muayene 8 temmuz ama o kadar bekleyebilir miyim bilmiyorum. Ayy sen cinsiyet öğreneceksin hadi hayırlısı bir kız bir oğlan olsa ne güzel olur. Benim kız olduğu kesinleşti ikili test muayenesinde de kız dedi doktorumuz. Tabi sağlıklı olmaları herşeyden önemli çok şükür ikili testi atlattık çok rahatladım
bana sürgü verdiler ama doktorum embiriyo yer Çekiminden etkilenmez gidebilirsin demişti ben kendim gitmek istememiştim yani kalabilirsiniz etkilemez benceArkadaşlar hayırlı akşamlar.Transferden hemen sonra wcye gidip hamile kalan var mı? Ben de hemen gittim çünkü..
Teşekkür ederim canım benim.Allah razi olsun inşallah bebislerim benimledir.Allah hamileliğini sağlıcakla tamamına erdirsin inşallah..B
bana sürgü verdiler ama doktorum embiriyo yer Çekiminden etkilenmez gidebilirsin demişti ben kendim gitmek istememiştim yani kalabilirsiniz etkilemez bence
Canim nasıl sin dr gittinmi nasıl gidiyor siz kaç aylık oldugunuz bide canım sen yürüyüş yapiyormusunB
bana sürgü verdiler ama doktorum embiriyo yer Çekiminden etkilenmez gidebilirsin demişti ben kendim gitmek istememiştim yani kalabilirsiniz etkilemez bence
Amin Canım inşallah belli oldu mu test yaptın mıTeşekkür ederim canım benim.Allah razi olsun inşallah bebislerim benimledir.Allah hamileliğini sağlıcakla tamamına erdirsin inşallah..
Canım 16 haftalık olduk ama usg de 1 hafta önden gidiyor işte 4 aylık sen ne yaptın cinsiyetleri belli oldu mu bana sadece yüzme verdi yürüyüş yasak dedi sen napıuorsun kilo aldın mı bu arada karnın şişmeye başladı mıCanim nasıl sin dr gittinmi nasıl gidiyor siz kaç aylık oldugunuz bide canım sen yürüyüş yapiyormusun
canım 17 haftalik olduk yeni üçlü tarama testi yaptırdık çok şükür iyi çıktı sonuçlar bende 50 kilo ile hamile kaldım şimdi 60 kilo oldum canım evet biraz karnim büyüdü yürüyüş de yavaş yavaş yürü dedi dr bide canım benim kendi dr progestan fitil kesti canım kulanma dedi şimdi kullandığım ilaçlar kan hapı ve ek kalsiyum kulaniyor um sende cinsiyetleri ikiside kız dedi canım ama ayrıntılı uturasyon var temmuz 22 sinde daha net beli olur dedi ama 2 kere baktı ikiside kız dediCanım 16 haftalık olduk ama usg de 1 hafta önden gidiyor işte 4 aylık sen ne yaptın cinsiyetleri belli oldu mu bana sadece yüzme verdi yürüyüş yasak dedi sen napıuorsun kilo aldın mı bu arada karnın şişmeye başladı mı
Yaptım canm malesef sonucum negatif.Amin Canım inşallah belli oldu mu test yaptın mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?