Umarım ya. Evet bizim doktor mutlaka transferden sonra bu testleri istiyor. Hormonal bir düşüş varsa tespit edip takviye yapmak için. Bana jeller yetmedi demek iğne
Hissediyomusun bebislerini
slm kizlar 8.gunum son 5 gun cok relaksim aslinda ama su test gunu yaklasinda bi heyecan kapladi beni. Allahim yuzumuzu guldursun. kucagimizi bos birakmasin insallah..
hic bisey yok belirtim ilkinde akintim gelmisti kahveerengi bunda bisey yok.. Allahim insallah tutmusturAmin inşallah hepimizin senin az kalmış ne güzel belirtin falan varmi
İnşallah yaahic bisey yok belirtim ilkinde akintim gelmisti kahveerengi bunda bisey yok.. Allahim insallah tutmustur
Canım benim aslında 13.haftada ama usg ye göre daha önden gidiyor 14 haftalık gözüküyor amin Canım inşallah çok korkuyorum birşey olucak diye bir an önce sağ salim doğsunlar inşallahBenimde haftaya salı çıkacak ikili tarama testi im ölçümleri yapıldı iyi dedi dr senin kaç haftalik oldulardi canım inşallah sağlıkla kucağımıza almayi nasip etsin allahım
Canim ikili tarama testi im normal değer ler çıktı canım çok şükür sen ne yaptinCanım benim aslında 13.haftada ama usg ye göre daha önden gidiyor 14 haftalık gözüküyor amin Canım inşallah çok korkuyorum birşey olucak diye bir an önce sağ salim doğsunlar inşallah
Canim seninde bulasik yemek hazırlarken belin agriyormuCanım benim aslında 13.haftada ama usg ye göre daha önden gidiyor 14 haftalık gözüküyor amin Canım inşallah çok korkuyorum birşey olucak diye bir an önce sağ salim doğsunlar inşallah
Ayyy süper haber çok sevindim benimde yarın yapılıcak inşallah benimde temiz çıkar Evet Canım bende bel Ağrısı çok oluyor yani uzun süre ayakta kalırsam yürürsem ya da iş yaparsam hemen Ağrı başlıyor bir süre yatınca geçiyorCanim seninde bulasik yemek hazırlarken belin agriyormu
Inşallah seninde temiz çıkar haber ver bana sana moral olsun destek oluyum diye söyledim canım inşallah seninde hayırlı haberlerini alırız canım aynen öyle canım benimde değin gibi şeyleri yapınca belim ağrıyor yatınca geçiyorAyyy süper haber çok sevindim benimde yarın yapılıcak inşallah benimde temiz çıkar Evet Canım bende bel Ağrısı çok oluyor yani uzun süre ayakta kalırsam yürürsem ya da iş yaparsam hemen Ağrı başlıyor bir süre yatınca geçiyor
Normal birşey demek ki ben zaten son aylarımı düşünemiyorum Dün gittim bende usg de boyun ölçüsüne kalbine ve midesine bakıldı çok iyi dedi doktor yalnız bir türlü yüzünü göstermedi burun ölçüsünü izleyemedi inşallah bu yüzden bir sorun çıkmaz rapora Nazal bone izlenemedi yazdı çok korkuyorum şimdi bu yüzden risk çıkmasa bariInşallah seninde temiz çıkar haber ver bana sana moral olsun destek oluyum diye söyledim canım inşallah seninde hayırlı haberlerini alırız canım aynen öyle canım benimde değin gibi şeyleri yapınca belim ağrıyor yatınca geçiyor
Korkma canım biz doğrana kadara hep korkumu olacakNormal birşey demek ki ben zaten son aylarımı düşünemiyorum Dün gittim bende usg de boyun ölçüsüne kalbine ve midesine bakıldı çok iyi dedi doktor yalnız bir türlü yüzünü göstermedi burun ölçüsünü izleyemedi inşallah bu yüzden bir sorun çıkmaz rapora Nazal bone izlenemedi yazdı çok korkuyorum şimdi bu yüzden risk çıkmasa bari
Korkma canım biz doğrana kadara hep korkumu olacak
Ben yaptırdım canım ikili tarama yi ben 50 tl verdim cok şükür kan değerlerim iyi çıktı ölçülerde ama daha üçlü taramda var hayırlısı bakalım inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza almayi nasip etsin allahımcanım naber? yaptırdınn mı sen şu konuştuğumuz taraması? ben sadece ultrason yaptırdım ikili test hakkında doktor bana sakin yaptırma dedi. ikizler için geçerli değil . Hafif kurtardım yani. Birinci trimester taraması 480 tl. İkinci 20 haftada yapılıyor ama ben vazgeçmeye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?