Transfer sonrası bekleyenler

Bi yandan hüzün bi yandan sevinç dmi. Rabbim o evladını sana saglikla kucagina almayi nasip etsin. Kalitesi nasildi. Benim orta kalite bazen cok umutsuzluga kapiliyorum
Benim de orta kalite yarın test günüm .bugün 8.günüm idrar testi yine negatif .korkuyorum

Yarın test günüm canım ama çok korkuyorum

Selam kızlar inşaalllaaahhh hepimiz alırız kucağımıza bebişlerimizi. Benim bugün 3. Günüm transferde. İlk günden beri batma şeklinde kasığımda ağrı var. Hemşirem yumurtalıklar aşırı uyarıldı normal diyo. Henüz işe başlamadım 6. Günümde başlıcam umarım o zamana kadar geçer işyerindekilerin haberi yok çünkü. İnşaalllaaahhh tutunmuştur bebişlerim. Çift embriyo transferi ve ilk denemem.

Canım senin 2 çıkmış değerin bi kere daha test yaptirmayi dene istersen ben burda okudum değeri hemen yukselmeyen 5 in altında çıkıpta sonra yükselen

Kızlar merhaba ben de bu ayın 5 inde oldüm transferimi 3. Gün embriyoşu 3 .günüm bitti bugün var mı benimle beraber gün sayan

Merhaba. Ben aranıza yeni katıldım. Yarın transferim olacak. 3. gün embriyosu. 3 başarısız aşılama sonucu ilk tüp bebek dememiz. Umarım her sey yolunda gider.

Canım inşallah güzel sonuçlar alırsın ben de iki aşılama sonrası ilk tüp bebek denememı yaptım ama benim sonuç malesef negatif oldu inşallah senden güzel haberler alırız

Çok teşekkür ederim canım. İnşallah hayırlısıyla zamanı geldiginde alırız bebişlerimizi kucağımıza. Her şey güzel olsun

Çok teşekkür ederim canım. İnşallah hayırlısıyla zamanı geldiginde alırız bebişlerimizi kucağımıza. Her şey güzel olsun
İnşallah canım Rabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın kimseyi evlat hasretiyle sınamasın RABBİ HEBLI MİNESSALİHİN ALLAH'IM BİZE KATINDAN SALİH EVLATLAR NASİP EYLE

Merhba baynlar bende dün 2 tane 3.gün embriyosu transfer oldum ilk tup bebek denememiz 24 aralik test gunum allahim insallah nasip eder .

Merhaba kizlar. Dun blastosist transferi yapildi bu sabah uyandim inanilmaz karin agrim var ve mide bulantisida oluyor sanirim agriya bagli. Sizde de hemen 2. gunde boyle bisey oldu mu ? Doktoru aramaya korkuyorum olumsuz bisey soylet diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…