Benim de orta kalite yarın test günüm .bugün 8.günüm idrar testi yine negatif .korkuyorumBi yandan hüzün bi yandan sevinç dmi. Rabbim o evladını sana saglikla kucagina almayi nasip etsin. Kalitesi nasildi. Benim orta kalite bazen cok umutsuzluga kapiliyorum
3. Gün mü?? 12 gün sonra test yap dedi doktor banaBenim de orta kalite yarın test günüm .bugün 8.günüm idrar testi yine negatif .korkuyorum
5.gün.memorial test gününü hep 9.gün veriyor3. Gün mü?? 12 gün sonra test yap dedi doktor bana
Ayy hadi bakalim insallah pozitif olur canim benimm5.gün.memorial test gününü hep 9.gün veriyor
Sen de benim gibi 9 gün mü bekleyecen benim 3 bitti senin kaçıncı günün cnm5.gün.memorial test gününü hep 9.gün veriyor
Allah nasip etsin cümlemize inşallahBenimde bugun birinci günüm hakkimizda hayırlı si olsin inşallah
Canım senin 2 çıkmış değerin bi kere daha test yaptirmayi dene istersen ben burda okudum değeri hemen yukselmeyen 5 in altında çıkıpta sonra yükselenmerhaba 23 şubatta 2 tane 5. gün embiriyosu konuldu ağrılar sızılar bitmiyo kendimi dinlemekten yoruldum benim 2. denemem inşallah bu sefer tutar.birde benim iki ay önce sol tüpüm alındı sağda onarıldı muhtemelen ilki bu yüzden tutması dedi doktor şimdiki doktorum çok iyi ama ben yinede ümütsizim inşallah hayırlısıyla hepimizin ki tutar rabbim kucagımızada almayı nasip eder.amin.
Yarın test günüm canım ama çok korkuyorum
İnşallah canım Rabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın kimseyi evlat hasretiyle sınamasın RABBİ HEBLI MİNESSALİHİN ALLAH'IM BİZE KATINDAN SALİH EVLATLAR NASİP EYLEÇok teşekkür ederim canım. İnşallah hayırlısıyla zamanı geldiginde alırız bebişlerimizi kucağımıza. Her şey güzel olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?