Cnm merhaba sen Birinci trimester tarama testi mi bahsediyorsun? doğru mu anladım? bende ikiz ve bana doktor 11-12 haftada 1 trimester taraması yani ultrason ve kan testi yazmıştı. Ben de böyle okudum ikizse yalnış çıkar. Ama yapmalımıyım emin değilim hala. Bana para tuzağı gibi geliyo. Ultrason 480 tl kan testi 160 bu ne ya..Bi de ultrason 1 saat sürüyor . Zararlı benceBen de ikiz gebeliklerde ikili test yanlış çıkabiliyor diye duymuştum onun yerine ayrıntılı usg yapılıyormuş hiç gitme bence benim ikiz devam etseydi ben yaptırmazdım
Merhaba canım bende senin gibi kararsız kaldım ikili tarama testi ikiz gebelik te yanlış yani yüksek çıka biliyormuş senede yaptiralim yizCnm merhaba sen Birinci trimester tarama testi mi bahsediyorsun? doğru mu anladım? bende ikiz ve bana doktor 11-12 haftada 1 trimester taraması yani ultrason ve kan testi yazmıştı. Ben de böyle okudum ikizse yalnış çıkar. Ama yapmalımıyım emin değilim hala. Bana para tuzağı gibi geliyo. Ultrason 480 tl kan testi 160 bu ne ya..Bi de ultrason 1 saat sürüyor . Zararlı bence
Kızlar meraba bugün transferimin 4.günü ilk 3 gün sol kasigimda batmalar oluyordu siskinligim ter basmam falan oldu bu gün hiç bir belirtim yok çok moralim bozuldu ya benim gibi bekleyen varmı acaba
canım bence bu sefer yaptıralım da kurturalım. Sadece aklında tutalım yalnış çıkar diye çok ciddi almayalım onu. Ben doktorumla konuşmadım bu testleri hakkında. kabul ettim sonra okumayı başladım ve pişman oldum. Bu ilk taramayı yapıyorum tamam ama sonrakileri yapmıcam doktoruma da söyleyecem vazgeçiyorum diye. Kimse zorla yaptıramazMerhaba canım bende senin gibi kararsız kaldım ikili tarama testi ikiz gebelik te yanlış yani yüksek çıka biliyormuş senede yaptiralim yiz
Canım benim bir arkadaşımın ikizleri var o yaptırmamış doktorum hatalı çıkabilir diye ayrıntılı usg ye göndermişti dedi. Yani test hatalı çıkarsa amniyosentez yapacaklar o da 16. Haftada yapılıyor diye biliyorum sonucu çıkana kadar 18. Haftaya geliyorsun o saatten sonrada çocuğun birinde bir problem çıksa bile yapılacak çok birşey yok. Bence çok sıkıntılı bir süreç gerek yok ama tabi yinde sizin kararınızCnm merhaba sen Birinci trimester tarama testi mi bahsediyorsun? doğru mu anladım? bende ikiz ve bana doktor 11-12 haftada 1 trimester taraması yani ultrason ve kan testi yazmıştı. Ben de böyle okudum ikizse yalnış çıkar. Ama yapmalımıyım emin değilim hala. Bana para tuzağı gibi geliyo. Ultrason 480 tl kan testi 160 bu ne ya..Bi de ultrason 1 saat sürüyor . Zararlı bence
Benim arkadaşımın ikizleri var Canım ben ilk hamile kaldığımda o yaptırma demişti ayrıntılı usg çektir demişti. Yani yinede senin kararın tabi şimdi doktorun ısrarla istiyorsa yapıcak birşey yokSaol cnm çok açıklayıcı yazmisin dr bana Yatman gerekiyo diye hiç birşey söylemedi benim dr gel bizim dr yapsın diyo ikili tarama yi ama gittimi hastane de tarama ya 350 milyon istiyo para içinmi bilmiyorum ama eğer soracağın birileri varsa benim için bi sorar misin ikili tarama ya yi canım
Selam,
Benim de 4. Günüm ve ilk günd3n beri hiçbir belirtim yok :)
Artık hakkımızda hayırlısı ya benim ilk denemem çok korkuyorum bi aksilik olcak diye teste ne zaman gidiceksin.
Benim 2. Denemem. 8 haziran normalde ama belki 6 sında 10. Günde yaptırırım. Seninde aynı tarihler sanırım
Hemen hemen banada 7sinde gel dediler zaman gecmiyo evde yat yat hayırlısı artık inşallah sonuclarimiz pozitif olur.
canım nasıl geçti merak ettim. benimde dün su gibi bir akıntım vardı doktoruu aradım gel bakalım dedi gittim bugün çok şükür progestandan kaynaklanıyormuş. ve bebiş kız :)Canim nasıl gidiyor
Ben çalışıyorum ama ona rağmen zaman yavaş geçiyor. Halbu ki ömür geçiyor ne garip 1 hafta ne ki
Bende dün gittim muhanem oldum 12 haftalik olmuşlar bizimkiler haziran sonu gel dedi cinsiyet lerde beli olur dedicanım nasıl geçti merak ettim. benimde dün su gibi bir akıntım vardı doktoruu aradım gel bakalım dedi gittim bugün çok şükür progestandan kaynaklanıyormuş. ve bebiş kız :)
en azından kafan dağılıyordur boşver dikkat ediyomusun peki kendine
Ya aslında genelde vajinal usg ile cinsiyetleri bu haftalarda belli oluyor benim doktorum söylemek istemedi kürtajı engellemek için 16.haftadan önce yasakmış söylemeleri ben çok ısrar edince kız istediğimi de biliyor kız gördüm dedi İkili test sonucu ne Zaman çıkacak benim ayın 7 sinde yapılacakBende dün gittim muhanem oldum 12 haftalik olmuşlar bizimkiler haziran sonu gel dedi cinsiyet lerde beli olur dedi
Benimde haftaya salı çıkacak ikili tarama testi im ölçümleri yapıldı iyi dedi dr senin kaç haftalik oldulardi canım inşallah sağlıkla kucağımıza almayi nasip etsin allahımYa aslında genelde vajinal usg ile cinsiyetleri bu haftalarda belli oluyor benim doktorum söylemek istemedi kürtajı engellemek için 16.haftadan önce yasakmış söylemeleri ben çok ısrar edince kız istediğimi de biliyor kız gördüm dedi İkili test sonucu ne Zaman çıkacak benim ayın 7 sinde yapılacak
İlaçlarımı vaktinde almak dışında ekstra bişey yapmıyorum. Günlük hayatıma devam ediyorum. Bugün e2 ve progesteron için kan verdim. Progesteron 9 çıktı düşük buldular iğne takviyesi eklendi. Biraz canım sıkıldı ona ama yapacak bişey yok. Kevgire döndük her yerden iğne
Boşver sen iğneleri düşünme sonucunda bebisinin haberini almak var hayirlisiyla moralini yüksek tutmaya çalış doktrunmu istedi e2 testini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?