Transfer sonrası bekleyenler

Oyy hayırlısı olsun benimki de kız ne güzel iki arkadaş büyürler benim de progestanı kesti doktorum. Benim 3lü test istemedi ayrıntılı usg ye giricem bende

Canim ne yapıyorsun nasıl gidiyor gittinmi hastaneye bebegin nasıl gelişmeleri anlatır misin merak ediyorum seni

Arkadaslar selam size bir sorum olacak adetimin 20. Günü transferim yapildi. Carsamba gunu. Bugun 4. Günüm olacak. Boynumda cok kucuk, bir tane kucuk yuzumde ve bir tane buyuk bir sivilce kasik kismimda cikti. Olumsuza mi isaret acaba bunlar fena halde moralim bozuldu su an test gunu nasil gelcek bilmiyorum icim icimi yiyor. Var mi benzer birsey yasayan?

Moralini bozma cnm benim tam gobek deligimin kenarında cikti 3.gün bir de kasikta Ben pozitif sonuc aldim insallah sen de pozitif sonuc alırsın

Canim ne yapıyorsun nasıl gidiyor gittinmi hastaneye bebegin nasıl gelişmeleri anlatır misin merak ediyorum seni
Canım cuma günü gittim 18 hafta dolmuş 212 gr ve 17 cm Kocaman olmuş kızım. Yalnız plesenta tam yukarı çıkmamış. Zaten daha 2 aylıkken söylemişlerdi ölen bebeğimin oluşturduğu kanama alanları bu çocuğun plasenta yerleşimini bozmuş diye maalesef hala yukarı çıkmamış 24. Haftada tekrar kadar kontrolüm var o zamana kadar yukarı çıkmazsa son 3 ayımı yatak istirahatiyle geçiricem çünkü kanama riski çok fazlaymış inşallah yukarı çıkar ya valla çok korktum

sen neler yapıyorsun sizin Nasıl gidiyor

Canım benimde yüzümde özellikle çenemde sivilceler çıkmıştı bende pozitif sonuç aldım sanırım bu iyi birşey

Inşallah canım ama sen şimdiden yat allah yardımcın olsun canim üzüldüm ya
Canim bende bişey yaptım ben 19 haftama girecem bugün ilk defa ilişkiye girdik canım şimdide korkuyorum bişey olmaz demi

Inşallah canım ama sen şimdiden yat allah yardımcın olsun canim üzüldüm ya
Canim bende bişey yaptım ben 19 haftama girecem bugün ilk defa ilişkiye girdik canım şimdide korkuyorum bişey olmaz demi
Doktor yasaklamışmıydı bir şey olmaz herhalde çünkü arkadaşımın ikizleri var onlara doktor yasaklamış ama biz hiç dinlemedik dedi bir sıkıntı da olmamış. Hareketlerini hissetmeye başladın mı

Yok galiba sen hareketlerin hisetinmi bende cuma günü gidecem dr ayrıntılı ultrason var benimde çok pişman oldum keşke ilişkiye girmeseydim arkadaşına sorarsan banada soylermisin canım pişman oldum

Yok galiba sen hareketlerin hisetinmi bende cuma günü gidecem dr ayrıntılı ultrason var benimde çok pişman oldum keşke ilişkiye girmeseydim arkadaşına sorarsan banada soylermisin canım pişman oldum
Canım naptın Nasıl gidiyor bende dün ayrıntılı usg ye girdim normal çıktı Bebek odası için hazırlıklara başladın mı

Canım naptın Nasıl gidiyor bende dün ayrıntılı usg ye girdim normal çıktı Bebek odası için hazırlıklara başladın mı
Çok sevindim canım allah kucağımıza almayi nasip etsin insallah bende pazartesi günü gideceğim allah izini verirse usg ne canım benim pazartesi günü ayrıntılı ultrason dedi dr bi canım hareket lerini hissediyor musun azmi çok mu ben 20 haftalik olduk sen

Slm arkadaşlar transfer sonrası bekleyenlere Rabbim bol pozitifIi sonuçlar nasip etsin.Benimde transfer sonrası 5.gunum. heyecanla günlerin geçmesini bekliyorum . beklemek baya yıpratıyor muş.Rabbim herkesin gönlüne göre versin.

Slm kızlar bende 20 temmuzda trasfer yaptırdım bu benim 5 ci denemem beklemek çok zor ama İNŞALLAH SONUNDA HEPİMİZ HAYIRLI SONUÇLAR ALIRIZ VE SONUNDA BEBEK LERİMİZİ KUCAGİNİZA ALMAYİ ALLAH NASİP EDER

Selam ilk tüpbebek denemem (2 ay once 6 haftalik hamileligimde düşük yasamistim normal hamilelik) ayın 13 de transfer yapildi. Yarin büyük gün test yapicam sabah. Insallah pozitifi görürüm.

Sivilce demişsiniz benim şu 2 gündür vucudumda minik minik sivilceler cikti. Ben kullandigim hormon ilaçlarına yordum. Alaka ne anlamadim

Kızlar selam. Bende dün 3. Gün orta kalite embriyo transferi oldum. Boyle olup tutanlar var mi??

Merhaba arkadaşlar 30 ağustos 5.gün dondurulmuş embriyo transferi yapıldı bugün 7.günüm ama benim çok sancılarım var ateş basması da çok dün akşam sol kasığımdan bacağıma vuran ağrım vardı ama geçti bugün .Benim gibi sıkıntılar yaşayıp pozitif sonuç alan var mı ?Sabretmek çok zor insan dert ortağı arıyor .

Hayırlı olsun benimde 3.gün embriyosuydu 2 tane transfer edildi ikisi de tuttu daha sonra birini kaybettim tek devam ediyor
Bi yandan hüzün bi yandan sevinç dmi. Rabbim o evladını sana saglikla kucagina almayi nasip etsin. Kalitesi nasildi. Benim orta kalite bazen cok umutsuzluga kapiliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…