Merhaba. Herkeste belirti olmayabilir. Onu düşünerek şimdiden kendini strese sokma sakın umutlu ol mutu ol. İnşallah güzel haberlerini alırız.Merhaba arkadaşlar bende kısaca kendimden bahsedeyim 33 yaşındayım 6 yıllık evliyim amh düşüklüğü var,rezervim az.İlk tüp bebek denemem geçen yıl antalya tıp fakültesinde kimyasan gebelik oldu şuan 2.deneme Antalya memorial da oldum.Transferim 6mayıs ta yapıldı bugün 6.günüm.Benim sorum bende ağrı acı batma hiç bişey yok normal mi?Acaba tutmadı mı diye düşünüyorum.Çünkü ilk tüp bebek kimyasal olmuştu o zaman kasığımda batma olmuştu göğüslerimde aşırı hassasiyet olmuştu.Bilgisi olan varsa cevap verirse sevinirim.
Sonucu yazarsın canım. Bana da 2 tane 5. gün embriyosu verilmişti. Transferden sonraki 8 .gün 154 çıkmıştı sonuç. Tek gebelik oluştu.Aradim merkeze cagirdilar tekrar beta veriyorum deger artmissa igne yapacaklar artmamissa yine bana husran(
3.gün embriyosu 3 tane transfer edildi.2tanesini 3.kalite 1tanesini 2.kalite dediSadecim belirtiler herkeste farkli kacinci gun embriyosu transfer edildi ?
Merhaba canım benimde 7 mayısta transfer oldu korkma güzel düşün bende de acı ağrı batma belirtileri falan yok Allah hayırlısını versin inşallahMerhaba arkadaşlar bende kısaca kendimden bahsedeyim 33 yaşındayım 6 yıllık evliyim amh düşüklüğü var,rezervim az.İlk tüp bebek denemem geçen yıl antalya tıp fakültesinde kimyasan gebelik oldu şuan 2.deneme Antalya memorial da oldum.Transferim 6mayıs ta yapıldı bugün 6.günüm.Benim sorum bende ağrı acı batma hiç bişey yok normal mi?Acaba tutmadı mı diye düşünüyorum.Çünkü ilk tüp bebek kimyasal olmuştu o zaman kasığımda batma olmuştu göğüslerimde aşırı hassasiyet olmuştu.Bilgisi olan varsa cevap verirse sevinirim.
ooo maşallah çok iyi. Dünkü değerine göre ortalama bugün 66 çıkmalıydı. Sağlıkla ilerliyor demekki tebriklerBeta sonucum cikti.Dun 44:12 bugun 76 kusur igne olucam simdi dr iyi gidiyor dedi.
Tesekkur ederim.Insallah boyle devam eder :)ooo maşallah çok iyi. Dünkü değerine göre ortalama bugün 66 çıkmalıydı. Sağlıkla ilerliyor demekki tebrikler
İnşallah canımTesekkur ederim.Insallah boyle devam eder :)
amin inşallah hayırlı sonuçlar alırız.Sizin tedaviniz nerede oldu,problem nedir?Merhaba canım benimde 7 mayısta transfer oldu korkma güzel düşün bende de acı ağrı batma belirtileri falan yok Allah hayırlısını versin inşallah
Benim tedavim bahçeci umuttta oldu.bende prolaktin yüksekliği ve haşimato var canımamin inşallah hayırlı sonuçlar alırız.Sizin tedaviniz nerede oldu,problem nedir?
ben pazar günü yani 9.gün özel hastanede kan tahlili yaptırmayı düşünüyorum.Asıl test günüm çarşambaSadecim kacinci gun test yapmayi dusunuyorsun?
Arkadaşım merhaba beraberiz bu yolda bu ay benim de ilk denemem inşallah hayirlisiyla haberleri de alırız kucağınıza da alırız bebislerimizi benimde mayısin 6sinda transferim gerçekleşti 3.gün embriyosu insalalh tutar da mutlu anneler oluruz bizlerdeMerhaba arkadaşlar bende kısaca kendimden bahsedeyim 33 yaşındayım 6 yıllık evliyim amh düşüklüğü var,rezervim az.İlk tüp bebek denemem geçen yıl antalya tıp fakültesinde kimyasan gebelik oldu şuan 2.deneme Antalya memorial da oldum.Transferim 6mayıs ta yapıldı bugün 6.günüm.Benim sorum bende ağrı acı batma hiç bişey yok normal mi?Acaba tutmadı mı diye düşünüyorum.Çünkü ilk tüp bebek kimyasal olmuştu o zaman kasığımda batma olmuştu göğüslerimde aşırı hassasiyet olmuştu.Bilgisi olan varsa cevap verirse sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?