Transfer sonrası bekleyenler

Merhaba arkadaşlar bende kısaca kendimden bahsedeyim 33 yaşındayım 6 yıllık evliyim amh düşüklüğü var,rezervim az.İlk tüp bebek denemem geçen yıl antalya tıp fakültesinde kimyasan gebelik oldu şuan 2.deneme Antalya memorial da oldum.Transferim 6mayıs ta yapıldı bugün 6.günüm.Benim sorum bende ağrı acı batma hiç bişey yok normal mi?Acaba tutmadı mı diye düşünüyorum.Çünkü ilk tüp bebek kimyasal olmuştu o zaman kasığımda batma olmuştu göğüslerimde aşırı hassasiyet olmuştu.Bilgisi olan varsa cevap verirse sevinirim.

Merhaba. Herkeste belirti olmayabilir. Onu düşünerek şimdiden kendini strese sokma sakın umutlu ol mutu ol. İnşallah güzel haberlerini alırız.

Aradim merkeze cagirdilar tekrar beta veriyorum deger artmissa igne yapacaklar artmamissa yine bana husran (
Sonucu yazarsın canım. Bana da 2 tane 5. gün embriyosu verilmişti. Transferden sonraki 8 .gün 154 çıkmıştı sonuç. Tek gebelik oluştu.

Seninki de katlanarak devam etsin inşallah

Merhaba canım benimde 7 mayısta transfer oldu korkma güzel düşün bende de acı ağrı batma belirtileri falan yok Allah hayırlısını versin inşallah

Sadecim belirti olmadan hamile kalan cok kisi var bir de biz cok dinliyorz kendimizi psikolojik olarak.Benim ilk gunden beri inanilmaz karin agrim var hep olmadi diye dusundum adet bekledim hala da kese ve kalp atisina kadar huzur olmicak maalesef bu surec boyle :)) rahat ol biz yanibdayiz.

Hepinize merhaba haziran adetimle bende inşallah donmuş embriyo transferi olacagim

Arkadaşım merhaba beraberiz bu yolda bu ay benim de ilk denemem inşallah hayirlisiyla haberleri de alırız kucağınıza da alırız bebislerimizi benimde mayısin 6sinda transferim gerçekleşti 3.gün embriyosu insalalh tutar da mutlu anneler oluruz bizlerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…