• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer sonrası bekleyenler

Arkadaşım merhaba beraberiz bu yolda bu ay benim de ilk denemem inşallah hayirlisiyla haberleri de alırız kucağınıza da alırız bebislerimizi benimde mayısin 6sinda transferim gerçekleşti 3.gün embriyosu insalalh tutar da mutlu anneler oluruz bizlerde
HAYIRLI OLSUN CANIM İNŞALLAH GÜZEL HABERLER ALIRIZ.SİZZ NEREDE TEDAVİ GÖRDÜNÜZ .BENİMDE 3.EMBRİYOSU

Bana da öyle demişti doktorum fakat riske atmak istemedim canım :işsiz:benim iş yerim git gel 4 saat sürüyor malum istanbul trafiği ve çok stresli oluyor o yüzden evde geçiriyorum bu bes günü güzel sonuçlar alırız inşallah :KK68:
Inşallah canım iyi haberler aliriz Allah her zaman hayırlı ve saglikli evlat versin hepimize..Bu arada benim c.tesi günü transferimin 12.gunu test günüm yani.sabrettim.bugu evde elim idrar testine gitti vazgeçtim..Nasıl olsa hep hüsrana ugruyorum diyeo_O

Günaydın arkadaşlar inşallah sizlerde hayırlı haberlerinizi alırsınız bütün dualar sizlerle olsun..

Ha birgün önce ha birgün sonra bence yapın varsada yoksada öğreneceksiniz birdeğişik yokmu vucudunuzda benim içime doğmuşdu inşanlahhh tutmuştur
Inşallah canım iyi haberler aliriz Allah her zaman hayırlı ve saglikli evlat versin hepimize..Bu arada benim c.tesi günü transferimin 12.gunu test günüm yani.sabrettim.bugu evde elim idrar testine gitti vazgeçtim..Nasıl olsa hep hüsrana ugruyorum diyeo_O

Amin inşallah ama iyi sabretmissin canım mübarek cuma yüzü suyu hürmetine tutar inşallah güzel haberlerini bekliyorum :KK68:

Kızlar bu arada dün akşam uyuya kalmışım iki estrofemi icmedigim şimdi aklıma geldi bir şey olur mu korkuyorumo_O

Arkadaşlar kesinlikle olumsuz düşünmeyın allahh benim şansımı sizlere versinn o kadar olumsuzluklar yaşadığim halde allahım izin verdi ve tuttu sizleri en Çok bizler yaşayanlar anlarr...

Arkadaslar birşey sorcam illa yerleşme kanaması gelmesi mi gerekir benim hiç bi şekilde belirtisi yok:KK17:

Ne yapiyon canım nasıl gidiyor bebegin nasıl
canım mrb bayadır bakamadım buraya geçen hafta kuzenimin düğünü bu haftada kaynımın düğünü yoğunluktan gelemedim. bebiş iyi 3 cm olmuş bile. yalnız içerde diğer bebeğim öldüğü için kesesi kanama yapmış ve kanama alanı yaşayan bebeğe doğru gitmiş inşallah daha fazla yayılmaz dedi doktorumuz. Onun dışında çok hareketli olduğu için kalbi biraz hızlı atıyor onun içinde önlem olarak tsh bakalım dedi. İnşallah artık sağ salim devam eder senin nasıl gidiyor ne yapıyor bebişler

canım mrb bayadır bakamadım buraya geçen hafta kuzenimin düğünü bu haftada kaynımın düğünü yoğunluktan gelemedim. bebiş iyi 3 cm olmuş bile. yalnız içerde diğer bebeğim öldüğü için kesesi kanama yapmış ve kanama alanı yaşayan bebeğe doğru gitmiş inşallah daha fazla yayılmaz dedi doktorumuz. Onun dışında çok hareketli olduğu için kalbi biraz hızlı atıyor onun içinde önlem olarak tsh bakalım dedi. İnşallah artık sağ salim devam eder senin nasıl gidiyor ne yapıyor bebişler
Ne yapiyim canım bende seni merak ettim bende çarşamba günü gittim dr bebeklerimin ikide iyi çok şükür canım ikisinde kalp atışını duydum gördüm bebeklerimi 2 Ayık lik 5 gün luk olmusuz canım 2 haziran allah nasip ederse ikili tarama var dedi öyle bende inşallah hayirlisiyla kucagimizda almayi nasip etsin allahım hepimizin canım siz kaç aylık oldugunuz bide canım kendini yorma ben hiç dışarı cikmiyom bi hastaeden hastaneye evde yatiyom uzaniyom öyle sen dikkat et kendine gerisi allaha bırak

Back