HAYIRLI OLSUN CANIM İNŞALLAH GÜZEL HABERLER ALIRIZ.SİZZ NEREDE TEDAVİ GÖRDÜNÜZ .BENİMDE 3.EMBRİYOSUArkadaşım merhaba beraberiz bu yolda bu ay benim de ilk denemem inşallah hayirlisiyla haberleri de alırız kucağınıza da alırız bebislerimizi benimde mayısin 6sinda transferim gerçekleşti 3.gün embriyosu insalalh tutar da mutlu anneler oluruz bizlerde
İnsallah biz İstanbul da tedavi gördük peki siz canimHAYIRLI OLSUN CANIM İNŞALLAH GÜZEL HABERLER ALIRIZ.SİZZ NEREDE TEDAVİ GÖRDÜNÜZ .BENİMDE 3.EMBRİYOSU
Inşallah canım iyi haberler aliriz Allah her zaman hayırlı ve saglikli evlat versin hepimize..Bu arada benim c.tesi günü transferimin 12.gunu test günüm yani.sabrettim.bugu evde elim idrar testine gitti vazgeçtim..Nasıl olsa hep hüsrana ugruyorum diyeBana da öyle demişti doktorum fakat riske atmak istemedim canımbenim iş yerim git gel 4 saat sürüyor malum istanbul trafiği ve çok stresli oluyor o yüzden evde geçiriyorum bu bes günü güzel sonuçlar alırız inşallah
Inşallah canım iyi haberler aliriz Allah her zaman hayırlı ve saglikli evlat versin hepimize..Bu arada benim c.tesi günü transferimin 12.gunu test günüm yani.sabrettim.bugu evde elim idrar testine gitti vazgeçtim..Nasıl olsa hep hüsrana ugruyorum diye
Amin inşallah ama iyi sabretmissin canım mübarek cuma yüzü suyu hürmetine tutar inşallah güzel haberlerini bekliyorumInşallah canım iyi haberler aliriz Allah her zaman hayırlı ve saglikli evlat versin hepimize..Bu arada benim c.tesi günü transferimin 12.gunu test günüm yani.sabrettim.bugu evde elim idrar testine gitti vazgeçtim..Nasıl olsa hep hüsrana ugruyorum diye
Amin canım çok sagolKardelenle ayni fikirdeyim meraktan stres yapacaginiza verin kani ogrenin :)
Amin canım çok sagolKardelenle ayni fikirdeyim meraktan stres yapacaginiza verin kani ogrenin :)
canım mrb bayadır bakamadım buraya geçen hafta kuzenimin düğünü bu haftada kaynımın düğünü yoğunluktan gelemedim. bebiş iyi 3 cm olmuş bile. yalnız içerde diğer bebeğim öldüğü için kesesi kanama yapmış ve kanama alanı yaşayan bebeğe doğru gitmiş inşallah daha fazla yayılmaz dedi doktorumuz. Onun dışında çok hareketli olduğu için kalbi biraz hızlı atıyor onun içinde önlem olarak tsh bakalım dedi. İnşallah artık sağ salim devam eder senin nasıl gidiyor ne yapıyor bebişlerNe yapiyon canım nasıl gidiyor bebegin nasıl
Ne yapiyim canım bende seni merak ettim bende çarşamba günü gittim dr bebeklerimin ikide iyi çok şükür canım ikisinde kalp atışını duydum gördüm bebeklerimi 2 Ayık lik 5 gün luk olmusuz canım 2 haziran allah nasip ederse ikili tarama var dedi öyle bende inşallah hayirlisiyla kucagimizda almayi nasip etsin allahım hepimizin canım siz kaç aylık oldugunuz bide canım kendini yorma ben hiç dışarı cikmiyom bi hastaeden hastaneye evde yatiyom uzaniyom öyle sen dikkat et kendine gerisi allaha bırakcanım mrb bayadır bakamadım buraya geçen hafta kuzenimin düğünü bu haftada kaynımın düğünü yoğunluktan gelemedim. bebiş iyi 3 cm olmuş bile. yalnız içerde diğer bebeğim öldüğü için kesesi kanama yapmış ve kanama alanı yaşayan bebeğe doğru gitmiş inşallah daha fazla yayılmaz dedi doktorumuz. Onun dışında çok hareketli olduğu için kalbi biraz hızlı atıyor onun içinde önlem olarak tsh bakalım dedi. İnşallah artık sağ salim devam eder senin nasıl gidiyor ne yapıyor bebişler
Bunu ben de çok merak ediyorumArkadaslar birşey sorcam illa yerleşme kanaması gelmesi mi gerekir benim hiç bi şekilde belirtisi yok
Şükret cnm. Yerleşme kanaması herkeste olmuyor. Herhangi bi belirtisi yoksa bu en iyi.Arkadaslar birşey sorcam illa yerleşme kanaması gelmesi mi gerekir benim hiç bi şekilde belirtisi yok
Gerçekten mi canımm içim rahatladı o zaman daha gerçi günüm gelmedi 3 gün chat ama yine de merak ettim isteŞükret cnm. Yerleşme kanaması herkeste olmuyor. Herhangi bi belirtisi yoksa bu en iyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?