- 19 Ocak 2016
- 423
- 78
- 13
- 29
Olsun cnm sabır ne yapacan bende bugun 2 aylık olduk bebeklerimiz le bende çarşamba günü muhanem var sabırla onu bekliyorum bende transfer oldum olalı sürekli evdeyim bende sıkıldım bunaldim ama ne yapacan sabır diyecenCumartesi oldu transferim bugün 3. Günüm yani aynen geçmiyor malesef
zaten normalde evi seven biri değilim alışmışım çalışmaya alışmış kudurmustan beterdir diye boşa dememisler
Ooo sen iyi dayanmissin maşallah yani ben daha 2 günde bunaldımOlsun cnm sabır ne yapacan bende bugun 2 aylık olduk bebeklerimiz le bende çarşamba günü muhanem var sabırla onu bekliyorum bende transfer oldum olalı sürekli evdeyim bende sıkıldım bunaldim ama ne yapacan sabır diyecen
Yok canım ev hanımiyim ben inşallah göz açıp kapamya bi bakmisiz doğum zamanı gelmiş bende bi diyom 5 aylık olsaydık bizde benimde ikizler senin gibi canımOoo sen iyi dayanmissin maşallah yani ben daha 2 günde bunaldımyıllık iznini mi aldin ne yaptın 2 ay cok fazla bir zaman dilimi çünkü.beni işten atarlar 2 ay gitmeden heralde neyse hayırlısıyla darısı başıma ikizlerim tutunsun sağlıkla
Ya maşallah kaç aylık oldun canım benim dün 2 Ayık olduk ama benim mide agrilarim vardı mide bulantim hiç olmadı normalmi bide canım kaç hafta dan haftaya muhane oluyorsunGünaydınlarrrr Kızlar,
Uzun zamandır giremiyordum. Nasılsınız, nasıl gidiyor gebelik... Benim çok şükür bulantılarım sona erdi ama şimdide mide yanması oluyo.. Ama çok şükür herşey yolunda. Hafiften göbeğim belirginleşmeye basladı. Perşembe kontrole gittik. Bizim zeytin tanesi gününe göre 5 gün önden gidiyomuş.. Sizlerde durumlar nasıl??????
Bence de zaman gecmiyor..ama transferden sonra Dr um bana günlük hayatına dön dedi sadece transfer günü ve sonraki 1 gun dinlendim.2.gunu ise başladım. Beklemek çok heyecanlı canımZaman geçmiyor yaaaaaaaaaaa
Evde neler yapıyorsunuz sizler
sıkıntıdan patlayacak gibiyim hiç arkadaşım da yok pof yani
Bana da öyle demişti doktorum fakat riske atmak istemedim canımBence de zaman gecmiyor..ama transferden sonra Dr um bana günlük hayatına dön dedi sadece transfer günü ve sonraki 1 gun dinlendim.2.gunu ise başladım. Beklemek çok heyecanlı canım
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahYok canım ev hanımiyim ben inşallah göz açıp kapamya bi bakmisiz doğum zamanı gelmiş bende bi diyom 5 aylık olsaydık bizde benimde ikizler senin gibi canım
En güzeli. Bende anadoluda oturup avrupa yakasında çalışanlardanım. Servisim var ama yol uzun diye o iki haftalık süreci raporlu geçirdim aklım kalmadı en azındanBana da öyle demişti doktorum fakat riske atmak istemedim canımbenim iş yerim git gel 4 saat sürüyor malum istanbul trafiği ve çok stresli oluyor o yüzden evde geçiriyorum bu bes günü güzel sonuçlar alırız inşallah
Serviste oturuyoruz aslında ama yine de yol yoruyor canım benim ikiside avrupa yakasında fakat trafiğin maşallahı var bir de bizim servis şoförü biraz adrenalini seviyor mazallah kendimi sakındım şimdilik bakalım sonrası nasıl olurEn güzeli. Bende anadoluda oturup avrupa yakasında çalışanlardanım. Servisim var ama yol uzun diye o iki haftalık süreci raporlu geçirdim aklım kalmadı en azından
Allah herkesin yavrularını korusun inşallah. Ben 2 hafta raporun üstüne 2 haftada yıllık iznimi kullandım o dönemde evde olmak stresten uzak kalmak iyi geldiServiste oturuyoruz aslında ama yine de yol yoruyor canım benim ikiside avrupa yakasında fakat trafiğin maşallahı var bir de bizim servis şoförü biraz adrenalini seviyor mazallah kendimi sakındım şimdilik bakalım sonrası nasıl olur
Amîn inşallah canım yıllık iznimi harcamak istemediğim icin almak istemiyorum ben çünkü yazın lazım olacak tatildi düğündü nişandı falan derken gidecek bitecek ☺Allah herkesin yavrularını korusun inşallah. Ben 2 hafta raporun üstüne 2 haftada yıllık iznimi kullandım o dönemde evde olmak stresten uzak kalmak iyi geldi
Maşallah canım Allah devamını nasip etsin tamamına erdirsin. Kaç embriyo transfer edilmişti canım bi de kaçıncı gün embriyosuydu? Benim de ilk gündü bugün iki tane 3. gün embriyosu inşallah benimle kalırlar :)Arkadaşlar merhaba, 3.tup bebek denemem bu sefer herkesten sakladık sadece eşim ve ben biliyorduk :)) sizlerle paylaşmak istedim.Bugun 6.gunum dayanamadım kan testi yaptırdım 44.12 çıktı şimdilik çok mutluyum umarım katlanır.
İnşallah amiiiiinn bizimle birlikte tüm isteyenler kavuşsun evlatlarına :) sizi tebrik ederim tekrar dikkat edin kendinize sağ salim kucağına aldığınız günleri de görürsünüz inşallah2 tane blast transfer edildi ilk gunden beri acayip karin agrilarim var tutmadi diye dusunurken simdilik pozitif.Cumartesi bir test daha yapicam.3.gun embriyosu sanirim 8. Gunde kana karisiyor insallah sizinle kalsin bebisiniz :))
Hayırlı olsun canım tebrik ederim. Katlanarak ilerlesin inşallahArkadaşlar merhaba, 3.tup bebek denemem bu sefer herkesten sakladık sadece eşim ve ben biliyorduk :)) sizlerle paylaşmak istedim.Bugun 6.gunum dayanamadım kan testi yaptırdım 44.12 çıktı şimdilik çok mutluyum umarım katlanır.
Senin de tedavin hayırlı olsun canım. Hepinizin güzel sonuçlarınızı alalım inşallahMaşallah canım Allah devamını nasip etsin tamamına erdirsin. Kaç embriyo transfer edilmişti canım bi de kaçıncı gün embriyosuydu? Benim de ilk gündü bugün iki tane 3. gün embriyosu inşallah benimle kalırlar :)
Dr unla bunu paylaş canım en azından progestan iğne vs verirInsallah arkadaslar, bir de su kahverengi akintilar olmasa korkutuyor biraz.Yerlesme diyorlar insallah oyledir.Bu arada cok sessiz bir topik burasi biraz hareketlendirmek mi gerek :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?