Teşekkür ederim cevaplar için. Fakat 3.gün 8 tane embriyodan iki tane seçilmiş. Bu da kafami çok karıştırdı.Eğer döllenen sağlıklı embriyo sayısı fazla olursa mümkün mertebe 5.güne kadar gelişimlerini takip edip en iyisini transfer etmeye çalışıyorlar.
Sayı az ise dışarda yapay bi ortamda büyütmeye çalışırken gelişimleri durur diye risk almak istemiyor ve 3.gün transferi yapıyorlar. Böylelikle embriyo doğal ortamında ana rahminde daha sağlıklı büyüyebiliyor.
Yani biri daha iyi öbürü daha kötü gibi falan düşünmemek lazım. Her hasta kendine özeldir. İnşallah sen de en kısa zamanda buraya hamiş haberini yazarsın canım :)
Hayırlı olsun gözünüz aydın :)kızlaaarr dayanamadım kan testi yaptırdım pozitif çıktı çok şükür. transferimin 7.günüydü bugün.
Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin. Benim de 8. gün 154 çıkmıştı. Değerin iyi çıkmış maşallahTebrik ederim canım Sağlıkla kucağına almakta nasip olur inşallah :)
Benim de dün 7.günümdü ve beta hcg 82,7 çıktı
Pek fazla 7.gün test yaptırana rastlayamadım o yüzden değerimi çok yorumlayamıyorum senin değerin kaç çıktı?
Aminnn canım teşekkür ederim hala inanamıyorum bugün yine erken gebelik testi yaptım çizgi daha da koyulaşmış :)Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin. Benim de 8. gün 154 çıkmıştı. Değerin iyi çıkmış maşallah
Ben sendne bir gün daha geç yaptığım için biraz daha fazla çıkmış olabilir. Seninki de gayet iyi. Tek canım. 5.gün embriyosuydu.Aminnn canım teşekkür ederim hala inanamıyorum bugün yine erken gebelik testi yaptım çizgi daha da koyulaşmış :)
Senin değerin daha da güzelmiş maşallah hayırlısıyla kucağına da alırsın inş canim :) tek mi ikiz mi seninkisi?
Hayırlı olsun. Benim dr um sakınca görmüyordu ama siz doktorunuzla bir görüşün ona göre hareket edinkızlar merhaba. transferimin 8. günü bugün. dün kan testi yaptım 73,77 çıktı. pozitif Allah a çok şükür.. ama yarın izne memlekete gidicez bir 5 saatlik yola. acaba sıkıntı olurmu yaaa bilemedim
Bebek tutunmaya çalışıyordur canım hemen moralini bozma. Koyu ve fazla bir kanama değil sonuçta. Progesteron içeren iğne ya da jel falan kullanıyorsun değil mi? Proluton depot diye de bir iğne var bu tür durumlarda doktorlar hemen ondan yaptırtıyor. Doktoruna ulaşabiliyorsan ara bi sor istersen. Ulaşamazsan da yarın kontrole git bence temkinli olmakta da fayda var.Kızlar yardıminiza ihtiyacım var. Az once bir kaç damla pembe kanamam geldi. Kasık agrimda var. Bebeğime biseymi oldu acaba. Transferimin 7.gunu kan vermiştim 73,77 çıkmıştı.
Dr una mutlaka sor canım arkadaşın dediği iğneyi verebilir. Ama az geldiyse ve devam etmiyorsa tutunma kanaması olabilir.Kızlar yardıminiza ihtiyacım var. Az once bir kaç damla pembe kanamam geldi. Kasık agrimda var. Bebeğime biseymi oldu acaba. Transferimin 7.gunu kan vermiştim 73,77 çıkmıştı.
Dr una mutlaka sor canım arkadaşın dediği iğneyi verebilir. Ama az geldiyse ve devam etmiyorsa tutunma kanaması olabilir.
Devam etmediği için kendine hiç sıkıntı yapma canım. Ağrılar normal hatta bir kaç ay tam da adet dönemine denk gelen dönemlerde ağrıların biraz daha fazla olabilir. Benim iki üç ay sürdü hafif hafif ağrılar.Dun hemen doktorumu aradım. Once erken test yaptığım için kızdı. Cumartesi testi tekrarla yükselmisse ozaman hamilesin dedi. Kanama devam ederse progestan igne yaptir dedi. Ama benimki iki üç damla geldi. Sonra gelmedi hic. Ams şuanda hafif agrim var sadece. Birde normalde gebe olmasaydim bugun adet günümdu.
Devam etmediği için kendine hiç sıkıntı yapma canım. Ağrılar normal hatta bir kaç ay tam da adet dönemine denk gelen dönemlerde ağrıların biraz daha fazla olabilir. Benim iki üç ay sürdü hafif hafif ağrılar.
Allah hayırlı eylesin sonucunu :) güzel haberler alındıkça mutlu oluyorum çok bekledik Allah doğumumuzu da da hayırlı kolay güzel kılsın
Bende trasferden sonraki 3.4. gün ağrılar başladı. 5.gün embriyosuydu ve adetimin 20.günü tarnsfer oldu yani ağrılarım başladığında ortalama yeni adet dönemimdi ve uzun sürdü ama hafif ağrılarAmin canim. Ya bisey soracaktım. Gebe olmasaydim bugun adet gunumdu. Bugun cidden ağrım var. Tipki adet olcak gibi. Korkutuyor bu beni. Sendede olmusmuydu. Transferimin 7.gununde degerim 73.71 di. Yarin yeniden kan vercem bakalım.
Ne yapiyon canım nasıl gidiyor bebegin nasılCanım bir tanesi ufak demiştim ya onun kalbi durmuş tek gebelik devam ediyor. Allah buna sağlık versin inşallah
Kaç gün oldu canım öyle zaman gecmiyoZaman geçmiyor yaaaaaaaaaaa
Evde neler yapıyorsunuz sizler
sıkıntıdan patlayacak gibiyim hiç arkadaşım da yok pof yani
Cumartesi oldu transferim bugün 3. Günüm yani aynen geçmiyor malesefK
Kaç gün oldu canım öyle zaman gecmiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?