Transfer sonrası bekleyenler

Kızlar Perşembe günü benim randevum var. İlk kalp atışları dinleyecem. İnaılmaz çok korkuyorum çoooookk. Kafama hep kötü şeyler geliyo (( Ya bulmazlarsa bebeğimi ya kalbi duymazsam. Pozitif düşünmeyı çalışıyorum ama pek olmuyo. Bide ben hala kendimi hamile gibi hissetmiyorum. ssaanki yok hiçbişey (

Kizlar benimde dun iki tane 5. Gun emriyosu donmus tiransfer oldu bu seneki 3. Tuo bebegim inşallah bu sefer tutunurlar

Kızlar dr bana 3 hafta sonra gel dedi muhanye nisan 25 muhane oldum 3 hafta sonra da gel dedi 16 Mayıs geliyor ama 13 cuma günü gitmek istiyorum bişey olmaz deyilmi 2 günden değilmi şimdi 7 haftalik hamileyim bide ben bebek için kontrol gidiyorum bana bi yardimci olurmusun

2 tane iyi kalite de 6.gün emribosuydu canım
Tebrik ederim canım Sağlıkla kucağına almakta nasip olur inşallah :)

Benim de dün 7.günümdü ve beta hcg 82,7 çıktı
Pek fazla 7.gün test yaptırana rastlayamadım o yüzden değerimi çok yorumlayamıyorum senin değerin kaç çıktı?

Ya burada benim gibi 3. Gün embriyosu olan yok. Daha mı iyi bilemedim..

Ya burada benim gibi 3. Gün embriyosu olan yok. Daha mı iyi bilemedim..
Eğer döllenen sağlıklı embriyo sayısı fazla olursa mümkün mertebe 5.güne kadar gelişimlerini takip edip en iyisini transfer etmeye çalışıyorlar.

Sayı az ise dışarda yapay bi ortamda büyütmeye çalışırken gelişimleri durur diye risk almak istemiyor ve 3.gün transferi yapıyorlar. Böylelikle embriyo doğal ortamında ana rahminde daha sağlıklı büyüyebiliyor.

Yani biri daha iyi öbürü daha kötü gibi falan düşünmemek lazım. Her hasta kendine özeldir. İnşallah sen de en kısa zamanda buraya hamiş haberini yazarsın canım :)

73,77 cikti benimde. Senin kaçıncı gün embriyosuydu canim

73,77 cikti benimde. Senin kaçıncı gün embriyosuydu canim
1 tane 5.gün embriyosuydu canım
Yalnız sana iki embriyo transfer edilmiş ve benim değer seninki gibi.. Acaba tek yumurta ikizi falan mı benimki de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…