Kaçıncı gün embrosuydu?kızlar mrb. bugün transferimin 5.günü iki kez evde test yaptım ikinci çizgi silik çıktı.. hamilemiyim şimdi ben??
Kaçıncı gün embrosuydu?
4gun kalmış kesinleşmesine.iyi kalitede 2 tane 6.gün embriyosu transfer edildi canım
Canım bir tanesi ufak demiştim ya onun kalbi durmuş tek gebelik devam ediyor. Allah buna sağlık versin inşallahCanim yarın senin muhanene var değilmi gelişmelerden haber ver olurmu hadi güzel haberler inşallah
Hayırlı olsun canım ben de tramsferden 6 gün sonra falan silik çizgiyle öğrenmiştim bana da 2 tane 5.gün embriyosu verilmişti. Testin fotoğrafını at bakalımiyi kalitede 2 tane 6.gün embriyosu transfer edildi canım
Ya canım benim Inşallah rabbim kucağına almayi da nasip etsin peki onu nasıl alcakalar kaç haftalik oldunCanım bir tanesi ufak demiştim ya onun kalbi durmuş tek gebelik devam ediyor. Allah buna sağlık versin inşallah
İnşallah herşey güzel olur cnm. Peki sende lekelenmen vardı. Şimdi durdu mu devam mı ediyo?Canım bir tanesi ufak demiştim ya onun kalbi durmuş tek gebelik devam ediyor. Allah buna sağlık versin inşallah
4gun kalmış kesinleşmesine.
Beklemek çok zor.Evet ama ben 8.gun baktircam kanda
Gözünuzaydin kaçıncı gün embrosuydu?kızlaaarr dayanamadım kan testi yaptırdım pozitif çıktı çok şükür. transferimin 7.günüydü bugün.
Gözünuzaydin kaçıncı gün embrosuydu?
Tebrik ederim canım Sağlıkla kucağına almakta nasip olur inşallah :)2 tane iyi kalite de 6.gün emribosuydu canım
Eğer döllenen sağlıklı embriyo sayısı fazla olursa mümkün mertebe 5.güne kadar gelişimlerini takip edip en iyisini transfer etmeye çalışıyorlar.Ya burada benim gibi 3. Gün embriyosu olan yok. Daha mı iyi bilemedim..
Tebrik ederim canım Sağlıkla kucağına almakta nasip olur inşallah :)
Benim de dün 7.günümdü ve beta hcg 82,7 çıktı
Pek fazla 7.gün test yaptırana rastlayamadım o yüzden değerimi çok yorumlayamıyorum senin değerin kaç çıktı?
1 tane 5.gün embriyosuydu canım73,77 cikti benimde. Senin kaçıncı gün embriyosuydu canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?