Üşüme yok cnm.dün bütün gün ve bu sabah fena bel ağrısı çektim.
Zeynep naber?? hadi canım güzel haber ver bize bana da umut olsun.
bende ne üşümesi ne baş dünmesi ne bel ağrısı ne gaz ne kabız ne meme şişmesi hiç bişey yooook ve sanki yoktu hiçbişey.
transferin 4 günüm bugün
Canım çok harika! çok tebrik ederim. Maşallah.Cnm kendinde belirti arama ben de de pek bir belirti olmadı.sadece 6.günden sonra adet olucak ış gibi bel ve karın Ağrı'sı yaşadım.test sonucumu aldım ve sonuç 200.57 çıktı :) darısı sana olsun.
ben de bunu çok merak ediyorum benim 8di. ama böyle düşünüyorum eğer çok riskli olsaydı transfer iptal edecekti.kızlar selam benim dün transferim oldu. 2 tane 5. gün iyi kalite embiriyo transfer edildi. ama dr transfer sırasında rahim kalınlıgı 7.5 dedi. bu durumda olup da hamile kalan var mı. tutunmayı çok etkiler mi
Çok sağol canım.darısı senin başına :)Canım çok harika! çok tebrik ederim. Maşallah.
Hayırlı olsunn rabbim tamamına erdirsin hepimiziÇok sağol canım.darısı senin başına :)
Hayırlı olsunn rabbim tamamına erdirsin hepimizi
ben de bunu çok merak ediyorum benim 8di. ama böyle düşünüyorum eğer çok riskli olsaydı transfer iptal edecekti.
bi de yerleşme hemen değil 1-2 gün sonra oluyor kalınlığı biraz daha da yukselir o zamana kadar.
Canım zaten illa merkeze kontrole gitmek zorunda degilsin ki gebelik takibini yaşadığın yerde bir doktor yapabilir. Ayrıca yolculuk ben transfer sonrası 3 saatlik yol geldim Rabbimin izniyle bi sıkıntı olmadı yine Dr sorarak hareket edebilirsinKızlar bugün 3 cü kan test verdim 16002 çıktı çok şükür kızlar bana bi yardım edin ben ankardan kirsehire gidecem ama dr ankarda kirsehirde başka Dr gozuksem olurmu yani muhane olsam
Saol canim işte hafta ya pazartesi keseye gidecem dr ma herseyi soracam yola cikiyimi diye keseyi de dr goruyumCanım zaten illa merkeze kontrole gitmek zorunda degilsin ki gebelik takibini yaşadığın yerde bir doktor yapabilir. Ayrıca yolculuk ben transfer sonrası 3 saatlik yol geldim Rabbimin izniyle bi sıkıntı olmadı yine Dr sorarak hareket edebilirsin
eğer gebelik ihtimalini düşürürse niye transfer iptal etmediler o zaman?öyle mi diyorsun kalınlaşır mı yani. ben dru aradım gebelik ihtimalini düşürür dedi moralim bozuldu. halbuki çok umutlu başlamıştım. nar suyu kalınlaştırıyormuş diye duydum hergün onu içiyorum şimdi. bakalım ne olacak
eğer gebelik ihtimalini düşürürse niye transfer iptal etmediler o zaman?
Canım merak etme 6.5 bile başarılı olabiliyor ben böyle okudum
Nekadar deseler %100 bile deseler Rabbim ol derse olacak olma derse olmayacak tek yapacağımız bolca dua edip rabbimden istemek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?