Test yaptirmaya ne zaman geliyorsun11.günüm bakalım n olcakk
Benimde transferimin 4.gunu aynı sancı bendede oluyo tek taraflı o leke jelle alakali olabilir ınsallah güzel sonuçlar alırızKızlar birşey soracağım. 4. Günüm transfer sonrasi. Sağ bel kasikta çok ağrım var ve bugün jel sonrası jel ile birlikte bir miktar pembe bi leke geldi peçeteye bunlar normal mi?
Benim de cumartesi test günüm :)Amin hepimiz güzel sonuç alırız inş.transferin ertesi günü duş aldım.hemşire hiç bir sakıncası yok dedi.transfer günü evde dinlendim.ertesi gün işe başladım.hemşire günlük hayatına devam edebilirsin sadece artık hamile olduğunu düşün ve ona göre dikkatli ol ağır kaldırma kendini yorma ve en önemlisi stres yapma üzülme dedi.Arkadaslar herkese rabbim hayırlı pozitif sonuç almayi nasip etsin insallah benimde cumartesi test günüm .kaç gün sonra duş aldınız ? Bide transfer sonrası neler yaptınız
Canım hakkında hayırlı olsun. Ben şu an transferi beklemekteyım ama beni aramıyorlar hastaneden. Cumartesi günü aradılar emriyo sayısı ve durumunu anlattılar. Pazar günü tatil aramıyorlar zaten. Şimdi sabahtan haber bekliyorum hiç ses çıkmıyor...artık strese girmeye başladım. Bu demek onlara bişey mı oldu yoksa transfer bugün olmayacak? Biraz daha bekleyıp hastaneye arayacam benBenim de cumartesi test günüm :)Amin hepimiz güzel sonuç alırız inş.transferin ertesi günü duş aldım.hemşire hiç bir sakıncası yok dedi.transfer günü evde dinlendim.ertesi gün işe başladım.hemşire günlük hayatına devam edebilirsin sadece artık hamile olduğunu düşün ve ona göre dikkatli ol ağır kaldırma kendini yorma ve en önemlisi stres yapma üzülme dedi.
Canım hakkında hayırlı olsun. Ben şu an transferi beklemekteyım ama beni aramıyorlar hastaneden. Cumartesi günü aradılar emriyo sayısı ve durumunu anlattılar. Pazar günü tatil aramıyorlar zaten. Şimdi sabahtan haber bekliyorum hiç ses çıkmıyor...artık strese girmeye başladım. Bu demek onlara bişey mı oldu yoksa transfer bugün olmayacak? Biraz daha bekleyıp hastaneye arayacam ben
Aynı günlerde aynı heyecanları yaşamışız ınsallah aynı gün pozitif sonucu alır burda paylaşırız hakkınızda hayırlısı belirti olarak bişey hissettinizmi acabaBenim de cumartesi test günüm :)Amin hepimiz güzel sonuç alırız inş.transferin ertesi günü duş aldım.hemşire hiç bir sakıncası yok dedi.transfer günü evde dinlendim.ertesi gün işe başladım.hemşire günlük hayatına devam edebilirsin sadece artık hamile olduğunu düşün ve ona göre dikkatli ol ağır kaldırma kendini yorma ve en önemlisi stres yapma üzülme dedi.
Aynı günlerde aynı heyecanları yaşamışız ınsallah aynı gün pozitif sonucu alır burda paylaşırız hakkınızda hayırlısı belirti olarak bişey hissettinizmi acaba
11.günüm bakalım n olcakk
Benimde transferimin 4.gunu aynı sancı bendede oluyo tek taraflı o leke jelle alakali olabilir ınsallah güzel sonuçlar alırız
Canım kan verdin mi ne Zaman belli olucak inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruzcanımcım hergün arayıp embriyolar hakkında bilgi veriyolar merak etme yani transfer den bir gün önce de haber veriyolar
Aynen bende öyle arada bir sağ kasığımda sancı oluyo gibi birde gaz oluyo çokça onun dışında pek bişey yokAmin cnm inş. Herhangi bir ağrı veya sancı yok.kan,leke de gelmedi.bu iyiye mi kötüye mi işaret bilemiyorum.bu aralar çabuk acıkıyorum ve akşam erkenden uykum geliyor.cumartesiye kadar beklemek zor geliyor.inş.güzel haberler vermek nasip olur.
çok iyi!!Amin cnm inş. Herhangi bir ağrı veya sancı yok.kan,leke de gelmedi.bu iyiye mi kötüye mi işaret bilemiyorum.bu aralar çabuk acıkıyorum ve akşam erkenden uykum geliyor.cumartesiye kadar beklemek zor geliyor.inş.güzel haberler vermek nasip olur.
Aminnn ınsallah sizinde cumartesi dimi test gununuzİnşallah canım çok merak ediyorum olacak diye :) Allahım utandırmasın insallahhhhhhh
Aminnn ınsallah sizinde cumartesi dimi test gununuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?