• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer sonrası bekleyenler

Zaten daha cumartesi ye kaç gün var dimi :) hadi hayırlısı canım

Eklentiler

• Screenshot_2016-04-02-16-07-12.png
    Screenshot_2016-04-02-16-07-12.png
    121,5 KB · Görüntüleme: 77
Bugün bende bunu düşünmüştüm ama sordum benim yaşadığım yerde yapmıyolar tanıdık olursa yaparlarmış sizin tahlil gununuz geldimi
5.gun embriyosu benim Miniklerim maşallah suphanallah

Sana yolladığım ekran görüntüsü bizim şuan gün gün yaşadıklarımızmis. 5.gun embriyosu transferi yani :)

Hakkınızda hayırlısı kardeşim rabbim pozitif sonuçla ınsallah Bebeğinizin haberini almayi nasip etsin hep birlikte

Saol canim benim inşallah bu benim 2 tüp bebek denemem ilk tüp bebek te hamile kaldım 7 haftalik kalpi atışını duymadık şimdi heyecan korku göz yaşı bilmiyorumki ya
Benimde sayı soylemiyim bi kaç kezinci denemem .bende bi gebelik yaşadım 11 haftalik ken kalbi durdu inan aynı duyguları korkuları heyecanı her birimiz yaşıyoruz tabiki ama biz bi kayıpla kaç katı daha fazla yasiyo olabiliriz rabbim yardımcımız olsun inşallah pozitif sonucu alırsın

Hadi hay
Valla özel hastane ye gittim çabuk çıksın die. Akşam 5 te çıkacakmış.ankaradayım şu anda bilmediğim yer mecbur bekliyorum güzel olsun da geç olsun rabbim nasip eyler inşallah
hadi hayırlısı Canım inşallah güzel haber alıcak

Benimde sayı soylemiyim bi kaç kezinci denemem .bende bi gebelik yaşadım 11 haftalik ken kalbi durdu inan aynı duyguları korkuları heyecanı her birimiz yaşıyoruz tabiki ama biz bi kayıpla kaç katı daha fazla yasiyo olabiliriz rabbim yardımcımız olsun inşallah pozitif sonucu alırsın
Inşallah saol canım benim

Back