Valla özel hastane ye gittim çabuk çıksın die. Akşam 5 te çıkacakmış.ankaradayım şu anda bilmediğim yer mecbur bekliyorum güzel olsun da geç olsun rabbim nasip eyler inşallah
Ay geçmez şimdi 4 saat inşallah hayırlısı ile güzel haberler alırsınız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla özel hastane ye gittim çabuk çıksın die. Akşam 5 te çıkacakmış.ankaradayım şu anda bilmediğim yer mecbur bekliyorum güzel olsun da geç olsun rabbim nasip eyler inşallah
Zaten daha cumartesi ye kaç gün var dimi :) hadi hayırlısı canım
Bugün bende bunu düşünmüştüm ama sordum benim yaşadığım yerde yapmıyolar tanıdık olursa yaparlarmış sizin tahlil gununuz geldimiKızlar akşam acilde gebelik test yapiyorlarmi
5.gun embriyosu benim Miniklerim maşallah suphanallah
Bugün bende bunu düşünmüştüm ama sordum benim yaşadığım yerde yapmıyolar tanıdık olursa yaparlarmış sizin tahlil gununuz geldimi
5.gun embriyosu benim Miniklerim maşallah suphanallah
İnşallah pozitif hayırlı haberler alırız bu cizelgeyi bende yeni gördüm acaba gelişim durumu herkeste böylemi oluyo .Benim de minikler aynı :) demek seninle beraber haber alacağız
İnşallah pozitif hayırlı haberler alırız bu cizelgeyi bende yeni gördüm acaba gelişim durumu herkeste böylemi oluyo .
İnşallah haberdar olalımBilimsel olarak böyleymiş. İnşallah canım haberdar olalım inşallah birbirimizden.
Yarın ama akşam acil yaparmı diye düşündümBugün bende bunu düşünmüştüm ama sordum benim yaşadığım yerde yapmıyolar tanıdık olursa yaparlarmış sizin tahlil gununuz geldimi
Saol canim benim inşallah bu benim 2 tüp bebek denemem ilk tüp bebek te hamile kaldım 7 haftalik kalpi atışını duymadık şimdi heyecan korku göz yaşı bilmiyorumki yaHakkınızda hayırlısı kardeşim rabbim pozitif sonuçla ınsallah Bebeğinizin haberini almayi nasip etsin hep birlikte
Benimde sayı soylemiyim bi kaç kezinci denemem .bende bi gebelik yaşadım 11 haftalik ken kalbi durdu inan aynı duyguları korkuları heyecanı her birimiz yaşıyoruz tabiki ama biz bi kayıpla kaç katı daha fazla yasiyo olabiliriz rabbim yardımcımız olsun inşallah pozitif sonucu alırsınSaol canim benim inşallah bu benim 2 tüp bebek denemem ilk tüp bebek te hamile kaldım 7 haftalik kalpi atışını duymadık şimdi heyecan korku göz yaşı bilmiyorumki ya
hadi hayırlısı Canım inşallah güzel haber alıcakValla özel hastane ye gittim çabuk çıksın die. Akşam 5 te çıkacakmış.ankaradayım şu anda bilmediğim yer mecbur bekliyorum güzel olsun da geç olsun rabbim nasip eyler inşallah
Inşallah saol canım benimBenimde sayı soylemiyim bi kaç kezinci denemem .bende bi gebelik yaşadım 11 haftalik ken kalbi durdu inan aynı duyguları korkuları heyecanı her birimiz yaşıyoruz tabiki ama biz bi kayıpla kaç katı daha fazla yasiyo olabiliriz rabbim yardımcımız olsun inşallah pozitif sonucu alırsın
Kızlar sonucumu aldım malesef yine olmadı kısmet diyelim önümüzdeki maçlara bakalımmm
Nasip böyleymiş cnm. İnş bir sonraki denemende yavruna kavuşursun.rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin.Kızlar sonucumu aldım malesef yine olmadı kısmet diyelim önümüzdeki maçlara bakalımmm