• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer sonrası bekleyenler

Bi kez çıktı ya canım korkma allahın izni ile tutunur ben 3 kez aşılama yaptırdım hersey çok iyiydi malesef tutmadı ilk tüp denemm bakalım pazartesi doktorlar ne diyecek
Nasip mutlaka vakti Zaman'ı vardır. ben kimyasal gebelikten çok korkuyorum inşallah yolunda gider yarın haber veririm

Kızlar birşey soracağım. 4. Günüm transfer sonrasi. Sağ bel kasikta çok ağrım var ve bugün jel sonrası jel ile birlikte bir miktar pembe bi leke geldi peçeteye bunlar normal mi?

Kızlar birşey soracağım. 4. Günüm transfer sonrasi. Sağ bel kasikta çok ağrım var ve bugün jel sonrası jel ile birlikte bir miktar pembe bi leke geldi peçeteye bunlar normal mi?
Ben jel kullanmadım ama jel kullananlarda zorlamaya bağlı leke gelebildiğini okumuştum tabi yerleşme kanaması da olabilir. Benimde ilk başlarda kasık bel Ağrım çok olmuştu şimdi kasık ağrım daha hafif ama belim çok ağrıyor

Kızlar dün doktor tahlil sonucunda sonra negatif çıktığı halde iğneler ilaçlara devam et dedi ben devam etmek istmyrm zaten negatif boşuna canımı yaktrmk istmyrm sizce ne yapym sizde böyle durumlar oldu mu

Kızlar dün doktor tahlil sonucunda sonra negatif çıktığı halde iğneler ilaçlara devam et dedi ben devam etmek istmyrm zaten negatif boşuna canımı yaktrmk istmyrm sizce ne yapym sizde böyle durumlar oldu mu
Bence devam et doktor öyle dediyse vardır bir bildiği mutlaka Canım belki geç tutunma olabilir diye söylemiştir

Bence devam et doktor öyle dediyse vardır bir bildiği mutlaka Canım belki geç tutunma olabilir diye söylemiştir
Ya canım çarşamba günü yaptığımda da aynı cikmisti geç döllenme olmuş olsada o zaman 0 çıkıp yeni yeni yükseliyor olmasi gerekmyr mu öf kafam duman

Ya canım çarşamba günü yaptığımda da aynı cikmisti geç döllenme olmuş olsada o zaman 0 çıkıp yeni yeni yükseliyor olmasi gerekmyr mu öf kafam duman
İşte 1 günde değişebilen bir değer bu hiç belli olmuyor.sonuçta 3.gün embriyosuydu ve henüz adet olmadın yani hala içerde embriyo. Bence doktorunu dinle bir kaç gün daha sabret

İşte 1 günde değişebilen bir değer bu hiç belli olmuyor.sonuçta 3.gün embriyosuydu ve henüz adet olmadın yani hala içerde embriyo. Bence doktorunu dinle bir kaç gün daha sabret
İğnyı yaptırdım canım inşallah dediğiniz gibi olur Rabbim yardimcimiz olsun hakkimzda hayırlısı artık olmazsa bana tatil planı başlasın ;) kendimi böyle avutayim napim;)

İğnyı yaptırdım canım inşallah dediğiniz gibi olur Rabbim yardimcimiz olsun hakkimzda hayırlısı artık olmazsa bana tatil planı başlasın :KK66: kendimi böyle avutayim napim:KK66:
Aynen öyle Canım benim gayet relax ol hayırlısı de geç.

Kızlar bugün bendimde de 8 günüm salı günü sabırsızlıkla bekliyorum inşallah güzel hayırlı haberler alırız hepimiz

Back