Hayırlısı olsun Canım umarım en kısa zamanda bebeğine kavuşursunKızlar sonucumu aldım malesef yine olmadı kısmet diyelim önümüzdeki maçlara bakalımmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlısı olsun Canım umarım en kısa zamanda bebeğine kavuşursunKızlar sonucumu aldım malesef yine olmadı kısmet diyelim önümüzdeki maçlara bakalımmm
Hadi hakkınızda hayırlısı inşaallah bugün pozitif sonucu alırsınızYarın ama akşam acil yaparmı diye düşündüm
Maşallah suphanallah sonucun çok iyi rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsinKızlar sonucum geldi hamileyim pozitif 380 nasıl allah im inşallah kucağımıza almayi da nasip eder inşallah
Canim. Naptun son durum nedirDoktorumu yarın arıyıcam ama normal dimi 2 gün önce 37 di
Kızlar sonucum geldi hamileyim pozitif 380 nasıl allah im inşallah kucağımıza almayi da nasip eder inşallah
Amin saol canım benim hepimize inşallahMaşallah suphanallah sonucun çok iyi rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin
Masallah Rabbim nazardan sakinsin :) çok sevindim
Canım çok sevindim harikaKızlar sonucum geldi hamileyim pozitif 380 nasıl allah im inşallah kucağımıza almayi da nasip eder inşallah
Saol canim benim 380 nasıl iki gün ci gün tekrar test yapılacak demi perşembe günü mu yaniCanım çok sevindim harika
Gözün aydın canım ii çok şükürCanım 182 olmuş normal gidiyor dediler
Bugün transferimin 7.günü el ve ayaklarım buz gibi,çok üşüyorum.benim gibi olan var mı aranızda,normal mi acaba?
Zeynepcim benimde 7. Günüm fakat yanıyorum bende :) sıcak tut kendini sıcak su torbası koy ayaklarının altına.
Cnm maşallah sonucun çok güzel.hayırlı olsun devamı gelsin inş.darısı bize.evet Cnm iki gün sonra yani persembe günü tekrar yapacaksın.artışın iki kat olması lazım.sağlıklı bir gebelikse.Kızlar ben bugun gebelik test yaptırdım 2 ci gün tekrar mi yaptıracam perşembe günü mu yani test yaptiriracam bi yardimci olurmusun