- 31 Mart 2016
- 18
- 18
- 3
- 43
Ben bu akşam versem yarına çıkar inşallah.yazarom canım sende yaz müjdeli haberlerini bkliyorumAyyyy inşallah canım ya bende salı günü 10 günüm oluyo bende salı gidecem allah izin verirse kan test sonucun çıkınca hemen yaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben bu akşam versem yarına çıkar inşallah.yazarom canım sende yaz müjdeli haberlerini bkliyorumAyyyy inşallah canım ya bende salı günü 10 günüm oluyo bende salı gidecem allah izin verirse kan test sonucun çıkınca hemen yaz
Bugün sildiğim zaman bi iki damla var gibi oldu sonra yok oldu tahlil vermeye de cesaret edemyrm adet olckmis gibi ağrılar da oluyor arada beklemedym canım sen nasislnZaten 3.gün embriyosu daha erken çıkmıyor yerleşme anca gerçekleşiyor.
canım Nasıl oldun kanama falan bir daha olmadı dimi
Bende yarın tekrar kan vericem doktorum 10 gün sonra yaptır demişti yarın 10.gün bakalım inşallah sağlıklı ilerliyordur. Ayy inşallah adet olmazsın pazartesi yaptıracaksın dimiBugün sildiğim zaman bi iki damla var gibi oldu sonra yok oldu tahlil vermeye de cesaret edemyrm adet olckmis gibi ağrılar da oluyor arada beklemedym canım sen nasisln
Evet canım pazartesi yaptrcm adet günüm de pazartesi inşallah olmam çok lavaboya ckyrm bakalım ne olcak inşallah seninki de yükselir kuzuBende yarın tekrar kan vericem doktorum 10 gün sonra yaptır demişti yarın 10.gün bakalım inşallah sağlıklı ilerliyordur. Ayy inşallah adet olmazsın pazartesi yaptıracaksın dimi
Ben bu akşam versem yarına çıkar inşallah.yazarom canım sende yaz müjdeli haberlerini bkliyorum
Bi zarar olmaz ama çokta içme ishal olcak kadar içme sürüp yerine kayısı yemedin mi hiçInInşallah canım bişey soracam kabızlık için şurup dedim dr verdi aldım iyi oluyo kullanıyorum bi zararı olmaz demi ya
Bi zarar olmaz ama çokta içme ishal olcak kadar içme sürüp yerine kayısı yemedin mi hiç
Bi zarar olmaz ama çokta içme ishal olcak kadar içme sürüp yerine kayısı yemedin mi hiç
Off yaa çok üzüldüm olmazsa yarın git beta hcg baktır varsa ona göre belki yatak istirahati falan verir doktorunKızlar kanamam var şimdi dr mu aradım iğne yaptır dedi iğne yaptırıp geldim kan verdim inşallah bi skinti yoktur inşallah çok korkuyorum moralim çok bozuldu
Moralini bozma yinede kanamayla bir hamile kalanda çok var ama bence yarın baktır zaten varsa gözükür artık önlemini alırsın en azındanKızlar kanamam var şimdi dr mu aradım iğne yaptır dedi iğne yaptırıp geldim kan verdim inşallah bi skinti yoktur inşallah çok korkuyorum moralim çok bozuldu
Ama uykusuzluk stres faktörüdür bence hiçbirşey yokmuş gibi davran psikolojik olarak rahatlat kendini vücudunun dinlenik olması lazımKızlar aranızda uykusuzluğu yaşayan var mı? Ben transfere girmeden bile uykumu kaçırdım transferden sonra da uyuyamam. İlk denememde de böyle oldu yumurta toplandıktan sonra uykum kaçıyor gece ya geç yatıyorum yada çok erken uyanıyorum. Doktorlar hormonlardan dolayı diyorlar. Var mı sizde böyle bişey?
Baktirdim 1.20 negatif malesefOff yaa çok üzüldüm olmazsa yarın git beta hcg baktır varsa ona göre belki yatak istirahati falan verir doktorun
Hayirlisi diyorum ama içim acıyor artık kendimi toparlamam lazım Rabbim sizlerin hamileliklerini sağ salim rahatça gerctsn inşallah canimHadi ya Çok üzüldüm inan ki ama daha ilk denemen kendini üzme bence
Bende Pco var daha önce aşılama yaptırmıştım ve çok inanmıştım emindim ama olmayınca 1 sene kendime gelemedim sen sakın benim yaptığım hatayı yapma bir an önce toparlan ve tekrar dene. Bakalım daha benimde hiç birşey belli değil keseyi görene kadar hergün stres içinde geçicek çok korkuyorum inşallah devam eder.Hayirlisi diyorum ama içim acıyor artık kendimi toparlamam lazım Rabbim sizlerin hamileliklerini sağ salim rahatça gerctsn inşallah canim
Bi kez çıktı ya canım korkma allahın izni ile tutunur ben 3 kez aşılama yaptırdım hersey çok iyiydi malesef tutmadı ilk tüp denemm bakalım pazartesi doktorlar ne diyecekBende Pco var daha önce aşılama yaptırmıştım ve çok inanmıştım emindim ama olmayınca 1 sene kendime gelemedim sen sakın benim yaptığım hatayı yapma bir an önce toparlan ve tekrar dene. Bakalım daha benimde hiç birşey belli değil keseyi görene kadar hergün stres içinde geçicek çok korkuyorum inşallah devam eder.