Nasip mutlaka vakti Zaman'ı vardır. ben kimyasal gebelikten çok korkuyorum inşallah yolunda gider yarın haber veririmBi kez çıktı ya canım korkma allahın izni ile tutunur ben 3 kez aşılama yaptırdım hersey çok iyiydi malesef tutmadı ilk tüp denemm bakalım pazartesi doktorlar ne diyecek
Ben jel kullanmadım ama jel kullananlarda zorlamaya bağlı leke gelebildiğini okumuştum tabi yerleşme kanaması da olabilir. Benimde ilk başlarda kasık bel Ağrım çok olmuştu şimdi kasık ağrım daha hafif ama belim çok ağrıyorKızlar birşey soracağım. 4. Günüm transfer sonrasi. Sağ bel kasikta çok ağrım var ve bugün jel sonrası jel ile birlikte bir miktar pembe bi leke geldi peçeteye bunlar normal mi?
Tmm canım. Haberlerini bekliyorumNasip mutlaka vakti Zaman'ı vardır. ben kimyasal gebelikten çok korkuyorum inşallah yolunda gider yarın haber veririm
Bence devam et doktor öyle dediyse vardır bir bildiği mutlaka Canım belki geç tutunma olabilir diye söylemiştirKızlar dün doktor tahlil sonucunda sonra negatif çıktığı halde iğneler ilaçlara devam et dedi ben devam etmek istmyrm zaten negatif boşuna canımı yaktrmk istmyrm sizce ne yapym sizde böyle durumlar oldu mu
Ya canım çarşamba günü yaptığımda da aynı cikmisti geç döllenme olmuş olsada o zaman 0 çıkıp yeni yeni yükseliyor olmasi gerekmyr mu öf kafam dumanBence devam et doktor öyle dediyse vardır bir bildiği mutlaka Canım belki geç tutunma olabilir diye söylemiştir
İşte 1 günde değişebilen bir değer bu hiç belli olmuyor.sonuçta 3.gün embriyosuydu ve henüz adet olmadın yani hala içerde embriyo. Bence doktorunu dinle bir kaç gün daha sabretYa canım çarşamba günü yaptığımda da aynı cikmisti geç döllenme olmuş olsada o zaman 0 çıkıp yeni yeni yükseliyor olmasi gerekmyr mu öf kafam duman
İğnyı yaptırdım canım inşallah dediğiniz gibi olur Rabbim yardimcimiz olsun hakkimzda hayırlısı artık olmazsa bana tatil planı başlasınİşte 1 günde değişebilen bir değer bu hiç belli olmuyor.sonuçta 3.gün embriyosuydu ve henüz adet olmadın yani hala içerde embriyo. Bence doktorunu dinle bir kaç gün daha sabret
Aynen öyle Canım benim gayet relax ol hayırlısı de geç.İğnyı yaptırdım canım inşallah dediğiniz gibi olur Rabbim yardimcimiz olsun hakkimzda hayırlısı artık olmazsa bana tatil planı başlasınkendimi böyle avutayim napim
Canım 78.43 olmuş değerimİğnyı yaptırdım canım inşallah dediğiniz gibi olur Rabbim yardimcimiz olsun hakkimzda hayırlısı artık olmazsa bana tatil planı başlasınkendimi böyle avutayim napim
İi çok şükür canım inşallah daha çok katlanır daha çok Rabbim kalp atışını duyurmayi nasip etsin insallahCanım 78.43 olmuş değerim
İyi bence canım çünkü katlnmsDoktorumu yarın arıyıcam ama normal dimi 2 gün önce 37 di
Yarın kaçıncı günün canım inşallah transfer günü de saydin mi yoksa saymadinmiBende yarın yaptıracam bakalım ne olacak rabbim hayırlısıyla pozitif görmeyi nasip eder inşallah
Hadi hayırlısı Canım güzel haberlerimi bekliyoruzBende yarın yaptıracam bakalım ne olacak rabbim hayırlısıyla pozitif görmeyi nasip eder inşallah
Hayırlısı Canım güzel haberlerini bekliyoruzKızlar bugün bendimde de 8 günüm salı günü sabırsızlıkla bekliyorum inşallah güzel hayırlı haberler alırız hepimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?