• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer sonrası bekleyenler

Yaa bizlere de haber ver cnm merak edyrm sen benim oncumsun seni bekliyorum senden haberler alınca benim mis gibi sevnyrm benim bugün baş dönmem var bugün biraz dışarı çıktım başım döndü cesaret edemyrm test yapmya
37.23 olmuş canım iğnem vardı dayanamadım gitmişken yine baktırdım :) çok mutluyummm :))

Kızlar side oluyor mu bugun bir saat dışarı çıktım çok gezmedmde oturdum arada ama bacaklarım çok agridi kasiklarimda sizler de böyle bişeyler var mı evde de dolassam da oluyordu

aynen benim il bir kaç gün çok ağrımıştı bacaklarım.

Ayy ne güzel oh oh devamı gelsin mis gibi maşallah maşallah darısı basimiza inşallah bol bol dua et canım
Ben inanıyorum senin 6.gün 1,5 çıkmış bence olmasaydı sıfırlı bir değer çıkardı zaten. çünkü benim daha önceki testlerim de hep sıfırlı değerler çıkmıştı ve hamile değildim. ama 1.5 bence yükselebilir bir değer

Ben inanıyorum senin 6.gün 1,5 çıkmış bence olmasaydı sıfırlı bir değer çıkardı zaten. çünkü benim daha önceki testlerim de hep sıfırlı değerler çıkmıştı ve hamile değildim. ama 1.5 bence yükselebilir bir değer
Canim sen kaç gün oldu test yaptın

Mrb benimde salı günü 3.gün embriyo transferi oldu 4.günm bugün karnım ağrıyor sol tarafım kasık bölgm surekli çalışıyor pıt pit atıyor nedir bu yerleşmismidir ve yerleşince yerleşme kanaması mi olcak illa ilk denemem yardımcı olun inş tutar bebisimm

Mrb benimde salı günü 3.gün embriyo transferi oldu 4.günm bugün karnım ağrıyor sol tarafım kasık bölgm surekli çalışıyor pıt pit atıyor nedir bu yerleşmismidir ve yerleşince yerleşme kanaması mi olcak illa ilk denemem yardımcı olun inş tutar bebisimm
Canim benim benimde bugün 6 günüm benim tabi ikinci denemem ama birinci ve ikinci günü karnim ağrıdı senin gibi dr söyledim normal dedi agrimasi burda herkez bebişlerimizi bize tutunuyo ağrısı diyorlar

Ayy inşallah öyledir en erken idrar testi ne zaman yapsam belli olur
Test günüm 9 nisan

Kızlar yaa adet sancısı çekiyorum resmen bacagima vuruyor ağrı belime vuruyor offf yaaa allahım ne olur bebeklerim benimle kalsın sizlerde var mı böyle seyler

Ayy inşallah öyledir en erken idrar testi ne zaman yapsam belli olur
Test günüm 9 nisan
Canım mrb inşallah hayırlısı olur inşallah seninedir bebişin ben tam 1 hafta sonra sabah idrarda çok çok silik gördüm 3.gün embriyosu ama çift transferdi

Kızlar yaa adet sancısı çekiyorum resmen bacagima vuruyor ağrı belime vuruyor offf yaaa allahım ne olur bebeklerim benimle kalsın sizlerde var mı böyle seyler

Bunlar normalmiş gebeligin ilk 3 ayında da beklenen. Agrılarmıs Dr öyle demişti bana

Canım mrb inşallah hayırlısı olur inşallah seninedir bebişin ben tam 1 hafta sonra sabah idrarda çok çok silik gördüm 3.gün embriyosu ama çift transferdi
Zaten 3.gün embriyosu daha erken çıkmıyor yerleşme anca gerçekleşiyor.
canım Nasıl oldun kanama falan bir daha olmadı dimi

Bende 2 tane bebiş var koydular ama noldu bilmiyorum 10.günüm dün idrarda negatif çıktı kan sonucunu bekliyorum kasık larım ağrıyor adet olacakmışım gibi bir de kalbim çok hızlı atıypr nabzım yükseliyor ateşleniyorum cnm

Bende 2 tane bebiş var koydular ama noldu bilmiyorum 10.günüm dün idrarda negatif çıktı kan sonucunu bekliyorum kasık larım ağrıyor adet olacakmışım gibi bir de kalbim çok hızlı atıypr nabzım yükseliyor ateşleniyorum cnm
Haber ver canım allah yardımcın olsun banda 2 bebis koydular ama benim bugün 7 günüm yatıyorum Kaç günlük embriyosu canım

Back