Insallah canim her sey yolunda gider. Yarin sbh testi tekrar yapacagim ve hastaneye gidecegim... haber veririm, sevgiler...
Anladım canım o zaman kesin pozitif bende 6. Gün yapmıştım testş
Bende 24 mart evt 7.günüm sende topiklerde söylenen ağrılardan belirtilerden varmı bende hiç yok içimden bişeyin kopup gittiğini hissediyorum hiç şansım olmadığını düşünüyorum 5 nisan test günüm sende ne var ne yok
Bende 24 mart evt 7.günüm sende topiklerde söylenen ağrılardan belirtilerden varmı bende hiç yok içimden bişeyin kopup gittiğini hissediyorum hiç şansım olmadığını düşünüyorum 5 nisan test günüm sende ne var ne yok
5.gun 2 adet blast ti cnm,6.gun baktirdim 90 cikti,dahada baktirmadim bugun 9.gunum.canım merhaba öncelikle hayırlı olsun benimde bugün 6. günüm 3. gün embriyosuydu bebişlerim senin kaçıncı gün embriyosuydu merak ettim
benim7.( öalesef 1 tanesi tuttmuştu sma düşük oldu bu transferim 3. Gün 8 hücreli ilk tuttuğunda bel ağrım omuştu
Birlaç günde kanamam olmuştu denemeyle tecrübedir umutsuzluğa kapılma bence olmuştur ili hün donra tekrarla derim yükseleceğinden eminimm haber vet bana mutlaka tammmı
5.gun 2 adet blast ti cnm,6.gun baktirdim 90 cikti,dahada baktirmadim bugun 9.gunum.
Amin amin amin,insaAllah hepimiz aliriz kucagimiza.hayırlısı olsun canım allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin
Evet canım 3 gün embrysydu gerçekten erken olduğu için mi cikmamistir moralim sıfır3.gün embriyosu muydu bence çok erken yaptırmışsın
canım benimde dün 5. günümde bende forumlara bakarak gittim kan verdim 0.56 çıktı sonra eve geldim çok ağladım ve bir kaç saat sonra kahverengi bir akıntı geldi inşallah üzüntüyle kaybetmemişimdir bebeklerimi. sonra araştırmaya başladım 3.gün embiriyoları 8-9 günden önce çıkmıyor. genelde 6. günden sonra çıkanlar 5.gün embiriyosu bizim bebeklerimiz daha tutunma aşamasındalar yerleşmediler henüz yerleştikten sonra kanda beta hcg hormonu salgılanmaya başlıyormuş bu da 8.günden sonraya denk geliyor o yüzden moralini bozma hem geç tutunma diye de bir şey varmış o yüzden beta hcg değeri her insanın farklı çıkıyorEvet canım 3 gün embrysydu gerçekten erken olduğu için mi cikmamistir moralim sıfır
canım benimde dün 5. günümde bende forumlara bakarak gittim kan verdim 0.56 çıktı
İnşallh canm benm öyledir rabbim yüzümüze gülsün nasip eylesin inşallah o ol demeden hiç bişi olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?