• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer sonrası bekleyenler

Bende 24 mart evt 7.günüm sende topiklerde söylenen ağrılardan belirtilerden varmı bende hiç yok içimden bişeyin kopup gittiğini hissediyorum hiç şansım olmadığını düşünüyorum 5 nisan test günüm sende ne var ne yok

Bende 24 mart evt 7.günüm sende topiklerde söylenen ağrılardan belirtilerden varmı bende hiç yok içimden bişeyin kopup gittiğini hissediyorum hiç şansım olmadığını düşünüyorum 5 nisan test günüm sende ne var ne yok

Benimde transfer günüm 24 mart :) 2 adet 8 hücreli 3.gün embriyosu transfer edildi. ben bir hata yaptım dün 6.günüm zannedip beta hcg baktırdım 0.56 çıktı ama transfer günü sayılmıyormuş bugün 6. günümüzmüş aslında sonra dün eve geldim çok ağladım sinirlerim alt üst oldu sonra daha sonra lavaboya gittim kahverengimsi bir kaç damla akıntı geldi ne olduğunu anlayamadım inşallah düşmemiştir bebeklerim o kadar üzüntüye. benim ilk günden beri bel ve kasık ağrım var ve ilk günden beri olumsuz hissediyorum inşallah yanılırım

senin ilk denemen mi kaç tane transfer edildi kaçıncı gün embiriyosuydu

canım merhaba öncelikle hayırlı olsun benimde bugün 6. günüm 3. gün embriyosuydu bebişlerim senin kaçıncı gün embriyosuydu merak ettim
5.gun 2 adet blast ti cnm,6.gun baktirdim 90 cikti,dahada baktirmadim bugun 9.gunum.

benim7.:(( öalesef 1 tanesi tuttmuştu sma düşük oldu bu transferim 3. Gün 8 hücreli ilk tuttuğunda bel ağrım omuştu

Birlaç günde kanamam olmuştu denemeyle tecrübedir umutsuzluğa kapılma bence olmuştur ili hün donra tekrarla derim yükseleceğinden eminimm haber vet bana mutlaka tammmı

benim7.:KK43:( öalesef 1 tanesi tuttmuştu sma düşük oldu bu transferim 3. Gün 8 hücreli ilk tuttuğunda bel ağrım omuştu

bence çok belirtilere takılma ben hiçbir belirtisi olmayıp hamile kalanları çok duydum inşallah tutunur bebeğin nerde yaptırdın transferi

Birlaç günde kanamam olmuştu denemeyle tecrübedir umutsuzluğa kapılma bence olmuştur ili hün donra tekrarla derim yükseleceğinden eminimm haber vet bana mutlaka tammmı

zaten 3.gün embriyoları 5 günde tutunmaya yeni başlarmış kanda çıkması mümkün değilmiş boşuna yaptırdım testi. ama yinede olumlu hissedemiyorum ben. tamam haberleşelim mutlaka sen ne zaman yaptırıcaksın sende bana haber ver

ben pazartesi yaptırmayı düşünüyorum.tuttuğunda adet olacakmış gibi ağrım olmuştu ama çok hafif iki gün sürmüştü sonra herşey çok normaldi hiçbirşeyim yoktu.ama burdaki topikte hep belirtileri var ve poztif oluyo o yüzden canım sıkılıyo

daha erken sonuç almak için zaten bekle bir kaç gün daha belirti olmayıp hamiş olanlarda var evt umarım o kategoriye girerim allahın izniyle inşallah rabbim nasip ederse olucak..

Evet canım 3 gün embrysydu gerçekten erken olduğu için mi cikmamistir moralim sıfır
canım benimde dün 5. günümde bende forumlara bakarak gittim kan verdim 0.56 çıktı sonra eve geldim çok ağladım ve bir kaç saat sonra kahverengi bir akıntı geldi inşallah üzüntüyle kaybetmemişimdir bebeklerimi. sonra araştırmaya başladım 3.gün embiriyoları 8-9 günden önce çıkmıyor. genelde 6. günden sonra çıkanlar 5.gün embiriyosu bizim bebeklerimiz daha tutunma aşamasındalar yerleşmediler henüz yerleştikten sonra kanda beta hcg hormonu salgılanmaya başlıyormuş bu da 8.günden sonraya denk geliyor o yüzden moralini bozma hem geç tutunma diye de bir şey varmış o yüzden beta hcg değeri her insanın farklı çıkıyor

İnşallah öledir canmm rabbim gönlümüze göre nasip eylesin o ol demeden hiç bişi olmaz rabbim nasip eylee

Gerçekten öyle de oluyor zaten allah istemezse yaprak kıpırdamıyor. ben geçen sene aşılama yaptırmıştım benimle aynı zamanlarda bir arkadaşımda yaptırdı. bende 10 adet olgun yumurta gözüküyordu, arkadaşımda da 4 adet ve sonuç arkadaşım üçüzlerine gebe kaldı. bende hiç gebelik oluşmadı. o gün anladım ki o ol demeden ne yaparsan yap olmuyor.

Back