bence belirtiler psikolojikte olabilir çok fazla kendimizi dinlemekten oluyor. o yüzden stres yapma illa belirti olucak die bir şey yok ben muhtemelen cuma günü gidip kan veririm pazartesiyi bekleyememben pazartesi yaptırmayı düşünüyorum.tuttuğunda adet olacakmış gibi ağrım olmuştu ama çok hafif iki gün sürmüştü sonra herşey çok normaldi hiçbirşeyim yoktu.ama burdaki topikte hep belirtileri var ve poztif oluyo o yüzden canım sıkılıyo
çok sevindim burda böyle güzel haberler almak insanı çok umutlandırıyor inşallah bizlerde böyle güzel haberleri alırız kaçıncı gün embriyosuydu canım 3 mü
Umudu yitirmek yok onu ben de hissettim test günü sabah kan verdim keşke hep test gününü beklesydım dedim ağlamaya başladım 9. Gün 178 çıktı inanamadım. Ama bekleme sürecinde hep dua ettim hayal kurdum ninni dinledim çok rahatladım tabi bilinçaltı işte bazen hayal kurarken olumsuz şeyler de gecıyo aklından ama hemen sildim baştan aldım pozitif düşünce önemliBende 24 mart evt 7.günüm sende topiklerde söylenen ağrılardan belirtilerden varmı bende hiç yok içimden bişeyin kopup gittiğini hissediyorum hiç şansım olmadığını düşünüyorum 5 nisan test günüm sende ne var ne yok
merhaba canım benim 3.gün embriyosu transfer edildi ve 5.gün kan verdim sıfırlarda çıktı sizin 6. gün pozitif çıkınca panikledim açıkçası ama inşallah henüz kanda gözükmemiştir. sizin tekrardan hayırlısı olsunEzgi merhaba,
Canım benim 2 tane 5. gün embriyosu transfer edildi.inşallah herkes sağlıklı bir şekilde yavrusunu kucağına alır
İnşallah kuzum yaa inşallah suan aglayamyrmda belki vardır da bişey olmasın die ben kötüyüm eşim benden kötü o kadar hayaller kurduk bana kalsa gidip bebek arabalarını bile alcktm o dereceydik düşün normal test günüm 4 nisan beklicem o güne kadar hatta 5 de 6 da yaptrcm senin embrylarda mi donmus embryuydu canım nerde yaptırdın teksk ederm moral verdiğin için kUzumcanım benimde dün 5. günümde bende forumlara bakarak gittim kan verdim 0.56 çıktı sonra eve geldim çok ağladım ve bir kaç saat sonra kahverengi bir akıntı geldi inşallah üzüntüyle kaybetmemişimdir bebeklerimi. sonra araştırmaya başladım 3.gün embiriyoları 8-9 günden önce çıkmıyor. genelde 6. günden sonra çıkanlar 5.gün embiriyosu bizim bebeklerimiz daha tutunma aşamasındalar yerleşmediler henüz yerleştikten sonra kanda beta hcg hormonu salgılanmaya başlıyormuş bu da 8.günden sonraya denk geliyor o yüzden moralini bozma hem geç tutunma diye de bir şey varmış o yüzden beta hcg değeri her insanın farklı çıkıyor
Benim ara ara adet sancsi gibi sancm ve yürürken oturuken batmalr oluyor canım bekleylm bakalım inşallah bizimde yüzümüz güler canımben pazartesi yaptırmayı düşünüyorum.tuttuğunda adet olacakmış gibi ağrım olmuştu ama çok hafif iki gün sürmüştü sonra herşey çok normaldi hiçbirşeyim yoktu.ama burdaki topikte hep belirtileri var ve poztif oluyo o yüzden canım sıkılıyo
Canım ama gerçekten erken yaptırmışsın üzülme bence ben 7.gün kanda negatif çıkıp 9.gün pozitif çıkan çok insan var forumlarda test gününede çok var daha beklemeliyiz bence ama ben dayanamayıp cuma tekrar yaptırmayı düşünüyorum ben İzmir irenbe de yaptırdım benim de donmuştu hatta 2 tane 6.gün Blastım vardı onları koymadı doktorumuz onlar beklesin dedi anlamadım nedeniniİnşallah kuzum yaa inşallah suan aglayamyrmda belki vardır da bişey olmasın die ben kötüyüm eşim benden kötü o kadar hayaller kurduk bana kalsa gidip bebek arabalarını bile alcktm o dereceydik düşün normal test günüm 4 nisan beklicem o güne kadar hatta 5 de 6 da yaptrcm senin embrylarda mi donmus embryuydu canım nerde yaptırdın teksk ederm moral verdiğin için kUzum
Ay benim tekrardan yapma cesaretim hiç yok canım ki eşim de izin vermez artık en erken pazartesi yaptrrz dedi inşallah güzel sonuçlar alırız hep birlikteCanım ama gerçekten erken yaptırmışsın üzülme bence ben 7.gün kanda negatif çıkıp 9.gün pozitif çıkan çok insan var forumlarda test gününede çok var daha beklemeliyiz bence ama ben dayanamayıp cuma tekrar yaptırmayı düşünüyorum ben İzmir irenbe de yaptırdım benim de donmuştu hatta 2 tane 6.gün Blastım vardı onları koymadı doktorumuz onlar beklesin dedi anlamadım nedenini
yarın mutlaka hastaneye ara belki doktor sana daha ilaç yazar. bol bol istirahat et ayaklarını biraz yukarı kaldır. ama mutlaka hastaneye ulaşkizlar bende bugun kan testi sonucumu aldim pozitif cikti cok sükür ama suan kahve lekelenmem basladi bugunden beri acaip belim ve kasiklarim agrio adet olcakmısım gibi sizce normalmi bu lekeler
ilaclara devam dediler kan sulandirici igne ve hap kullaniom progestan 200mg lik sabah 2 aksam iki fitilim var bide climara forte bant cuma gunu testi tekrarlicam ole dedileryarın mutlaka hastaneye ara belki doktor sana daha ilaç yazar. bol bol istirahat et ayaklarını biraz yukarı kaldır. ama mutlaka hastaneye ulaş
141 diMerhaba,bende6.gunyaptirmistim 90 cikmisti,sizin 6.gun kac cikti deger?
İkiz dimi sizin?141 di
Yok tek arkadaşımın da sizin gibi 90 çıktı onun da tekti bu saatle bile farkediyor inanın o sabah vermişti ben akşam gayet iyi maşallah allah bağışlasın tekrar verdiniz mi bugün kaç olduİkiz dimi sizin?
Cnm 3. Gün embriyosu için 5. gün çok erken .. Benim 9. gün belli oldu.. İnşallah senden de çok güzel haberler alırız..merhaba canım benim 3.gün embriyosu transfer edildi ve 5.gün kan verdim sıfırlarda çıktı sizin 6. gün pozitif çıkınca panikledim açıkçası ama inşallah henüz kanda gözükmemiştir. sizin tekrardan hayırlısı olsun
Vermedim bir daha:)Yok tek arkadaşımın da sizin gibi 90 çıktı onun da tekti bu saatle bile farkediyor inanın o sabah vermişti ben akşam gayet iyi maşallah allah bağışlasın tekrar verdiniz mi bugün kaç oldu
Çok da şart değil zaten de olmuş zaten maşallah transfer denbu yana kaç oldu gün olarakVermedim bir daha:)
Korkuyorum gidip bir daha vermeye:)
Çok da şart değil zaten de olmuş zaten maşallah transfer denbu yana kaç oldu gün olarak
Sagol canim inslah acimazben geçen ay yaptırdım anestezi altında yapılan bir işlem hiç ağrım sızım olmadı sadece ilk 1-2 saat kanamam oldu o kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?