• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer sonrası bekleyenler

c
Canım dr unla görüş mutlaka. Progestana başlatır
canim zaten progestan kullaniom 200 luk sabah iki aksam iki tane fitil olarak aslinda tam kahverengide deil koyu bi sari fitille beraber cikmis suan bisi yok ins bisi olmamis dun sabah ve ondan onceki gun aksam yaptim idrar testi ikiside pozitif cikti

Canim bende senin gibiyim 2 adet dondrlms 3 gün embryosu yerlstrldi benimde bugün sol kasigima adet sancısı gibi sancı girdi sen testini tekrarla bence yine aynı olursa kan tahlili ver bende sabirszlkla bekliyrm inş hepimiz güzel haberler alrz
Ay insallah guzel hbrler aliriz. Kimyasal gebelikten koruyorum. Yarin sabah gideceğim kan testine 10. Gunum olacak. Sabah bir daha test yapacağım. Hayirlisi bakalim. Agrilar iyi seylere isaret diye biliyorum.

Slm canım benimde bugun 4 günüm 2 embriyo 5 gün embriyo su transfer edildi transfer günü ve yarını yani 2 günden beri karın ağrısı var di benide geceleri uyutmadi şimdi geçti gaz sıkıntısı ve sık idrar gitmek bendede var inşallah bebebislerimiz bizlere sık sık tutunmuslardir bende ilaç iğne kullanıyorum senin gibi peki canım sen kaç gün yatın daha yatiyonmu bide kabızlık için ne yapıyorsun banda yardimci olurmusun
Selam canim. Ben transferden beri evdeyim. Ama surekli yatmiyorum. Ev isi yapiorum hafif hafif, yavas hareket ediyorum ani harekwtlerden sakiniyorum. Cok ayakta kalmiyorum ama yatarsan kabiz olman cok olasi. Ben hic kabiz olmadim ztn sindirm sorunum

Selam canim. Ben transferden beri evdeyim. Ama surekli yatmiyorum. Ev isi yapiorum hafif hafif, yavas hareket ediyorum ani harekwtlerden sakiniyorum. Cok ayakta kalmiyorum ama yatarsan kabiz olman cok olasi. Ben hic kabiz olmadim ztn sindirm sorunum
...zaten sindirim sorunu yasamadim hic simdiye kadar. Kuru kayisi ve ilik su belki isine yarar ac karnina.

o_OUOTE="YaseminNarin, post: 45837396, member: 748003"]Bu arada kacıncı gün test yaptırdınız, ilk test sonuçlarınızı ve ikinci test sonuçlarınızı yazabilir misiniz??[/QUOTE]
İlk testi 9. Gün yaptırdım 178 çıktı 11. Gün 414 bugün 13. Gün merakla bekliyorum 6 dan sonra ogrenıcem merkeze de gitmiyorum artık eski doktoruma verip bilgileri ultrason için randevu alıcam coookk heyecanlıyım allah herkese nasip etsin ama stres hiç bitmiyor değer artacak mi kese var mı hadi kalp atışı

İlk testi 9. Gün yaptırdım 178 çıktı 11. Gün 414 bugün 13. Gün merakla bekliyorum 6 dan sonra ogrenıcem merkeze de gitmiyorum artık eski doktoruma verip bilgileri ultrason için randevu alıcam coookk heyecanlıyım allah herkese nasip etsin ama stres hiç bitmiyor değer artacak mi kese var mı hadi kalp atışı
evet 12 haftaya kadar çok hassas bi süre. ama stres zarardır unutma. derin nefes al stres yapma. herşey güzel olacak

Kızlar bana dua edin test verdim şimdi 1 saat sonra alcam duramadm bugün transfer yapilali 1 hafta oldu dua edin lutfen

o_OUOTE="YaseminNarin, post: 45837396, member: 748003"]Bu arada kacıncı gün test yaptırdınız, ilk test sonuçlarınızı ve ikinci test sonuçlarınızı yazabilir misiniz??
İlk testi 9. Gün yaptırdım 178 çıktı 11. Gün 414 bugün 13. Gün merakla bekliyorum 6 dan sonra ogrenıcem merkeze de gitmiyorum artık eski doktoruma verip bilgileri ultrason için randevu alıcam coookk heyecanlıyım allah herkese nasip etsin ama stres hiç bitmiyor değer artacak mi kese var mı hadi kalp atışı[/QUOTE]

:) aynen cnm bizlerde stres bitmez.. Bende şimdi aldım sonucumu 9. Gün 95,56 cıkmıştı ,11. Gün bugün 223,80 cuma tekrar test yap dediler. Neden 3. Teste ihtiyac duyuyorlar ki.. Artış oranlarımız bence güzel:KK39:

:) aynen cnm bizlerde stres bitmez.. Bende şimdi aldım sonucumu 9. Gün 95,56 cıkmıştı ,11. Gün bugün 223,80 cuma tekrar test yap dediler. Neden 3. Teste ihtiyac duyuyorlar ki.. Artış oranlarımız bence güzel:KK39:[/QUOTE]
Artış oranlarına göre gebeligin gidişatını birazcık yorumlayabılıyorlar. Allah korusun dıs gebelik kimyasal gebelik olma ihtimaline karşı. 6 da çıkacak benimki ilk test günüm bi an bile aklımdan çıkmıyor şimdi de ağlıyorum sürekli ya bi şey olursa dıye

Mervecim tesekkur ederim yorumun icin. 2 adet 3. Gun embriyosu transfer edildi. Bugun 9. Gunu transferin. Dr uma mesaj attim haber gelmesini bekliyorum bakalim. Belki kan tahliline cagirir. Insallah dedigin gibidir tatlim. ALLAH senin de saglikla kucağına almayi nasip etsin. Sevgilerimle
Anladım canım o zaman kesin pozitif bende 6. Gün yapmıştım testş

Benimde 5. Günüm yapsam çıkarmı acaba komik olcak ama ilk gün gaz çıkarırken içimden birşeyin kopup pıt edip gittiğini hissettim acaba tutunmadımı
bence ilgisi olucağını düşünmüyorum canım seninle aramızda çok az var benimde bugün 6.günüm inşallah hayırlısı olur hakkımızda

Kızlar test sonucum geldi 9. Günüm 95,56 çıktı....:KK46::anneadayı::KK200: Nefes alamıyorum heyecandan
çok sevindim burda böyle güzel haberler almak insanı çok umutlandırıyor inşallah bizlerde böyle güzel haberleri alırız kaçıncı gün embriyosuydu canım 3 mü

Kızlar hepinizin yazdıklarını okudum hamile olan arkdslara hayırlı olsun Rabbim saglikla kucaklarna almayi nasip etsin negatif sonc alanlrada hayırlısı olsun inşallah bidaki sefere güzel haberler alirlar benim sorum var ben 23 martta transfer yaptrdm dondurulms 2 tane embryo du ilk tüp bebek denemem ve yan yattgm zaman ağrı oluyor sizde oluyor muydu ve sürekli alt tarafmda baskı var wc cikiyrm ilk 3 gün fitili gayet rahat taktım suan çok zorlanyrm sizlerde böyle oldunz mu
bende 24 martta transfer oldum caım ve ilk günden beri bel ve kasık ağrım var oluyor demekki çoğu kişidede ağrı olmuş zaten

Kızlar malesef negatif çıktı sanrm çık erken yaptım ama yine de küçük te olsa cikmzmiydi

Kizlar nolur yardim.. fotoğraftaki testte cok silik sekilde 2. Cizgi cikti. Bugun 3.gun emb.nun 9.gunu. testim 2nisanda normalde. Geceleri artik uykularim bolunuyor. ben de kalkip bi test yapayim dedim. Fotograftaki gibi cikti sonuç. Yorum yapabilecek olan var mi?:KK17::KK17:
bence hamilesin canım silik ama baya belli oluyor hayırlısı olsun inşallah

Back