Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım ben transfer gününü saymadığımda, transferden sonraki 8.gün yaptırdım 154 çıkmıştı. Ama benim ki hem 5.gün mebriyosuydu hem donmuş embriyoydu. Onlarda değer daha yüksek çıktığı için erken öğrendim ama çıkmayabilirdide.Kızlar 7 gunu kanda gebelik test yapılsa çıkarım mi
belli olmuyor canım ben 5.gün yaptırdım değerim 0 çıktı. bugün 7.günüm pozitif çıktı :)Kızlar 7 gunu kanda gebelik test yapılsa çıkarım mi
Ayy şahane bir haber gözün aydın canım çok çok sevindim inşallah hersey yolunda devam eder kaç çıktı canım benimde kanama oldukızlaaar mucizee oldu. bu sabah transferin 4.gününden beri her sabah yaptığım idrar testini yaptım ve çok silik ikinci çizgi göründü inanamadım eşimle hemen gittik kan verdik ve sonuuuuç pozitif :)) inşallah sağlıklı bir gebelik oluşur
Dinlen canım bol bol kalkma ayağa ben kalktim ve bugün lavoboya gittim kabizda değilim zorlanmadmda pectede kan vardı suan çok korkyrmkizlar bende bugun kan testi sonucumu aldim pozitif cikti cok sükür ama suan kahve lekelenmem basladi bugunden beri acaip belim ve kasiklarim agrio adet olcakmısım gibi sizce normalmi bu lekeler
Transferin 5.günü 0.56 ydı canım bugün 7. gün 11.99 :) çok ufak dahaAyy şahane bir haber gözün aydın canım çok çok sevindim inşallah hersey yolunda devam eder kaç çıktı canım benimde kanama oldu
Çok sevindim hayırlı olsun çok şükür bereketli bir dönemdeyiz :)kızlaaar mucizee oldu. bu sabah transferin 4.gününden beri her sabah yaptığım idrar testini yaptım ve çok silik ikinci çizgi göründü inanamadım eşimle hemen gittik kan verdik ve sonuuuuç pozitif :)) inşallah sağlıklı bir gebelik oluşur
canım hiç korkma ben 5.gün gecesi lavobada bir kaç damla kahverengimsi kan geldi peçeteye eşime dedim ki bebekler ya tutunmaya çalışıyor yada düşüyor dedim. oda iyi düşünelim dedi ve bir daha kan gelmedi yerleşme kanaması olduğunu tahmin ediyorum.Dinlen canım bol bol kalkma ayağa ben kalktim ve bugün lavoboya gittim kabizda değilim zorlanmadmda pectede kan vardı suan çok korkyrm
Tebrik ederim canmm allah kucağına aldırmsyı nadip etsin inşallahhkızlaaar mucizee oldu. bu sabah transferin 4.gününden beri her sabah yaptığım idrar testini yaptım ve çok silik ikinci çizgi göründü inanamadım eşimle hemen gittik kan verdik ve sonuuuuç pozitif :)) inşallah sağlıklı bir gebelik oluşur
çok teşekkür ederim tek dileğim sağlıklı bir şekilde devam etmesi allah isteyen herkese nasip etsin inşallahÇok sevindim hayırlı olsun çok şükür bereketli bir dönemdeyiz :)
İnşallah dediğin gibidir canım inşallah o kanın nerden geldiğini de anlayamadim zaten senin kan tahlilin kaç çıktı kuzumcanım hiç korkma ben 5.gün gecesi lavobada bir kaç damla kahverengimsi kan geldi peçeteye eşime dedim ki bebekler ya tutunmaya çalışıyor yada düşüyor dedim. oda iyi düşünelim dedi ve bir daha kan gelmedi yerleşme kanaması olduğunu tahmin ediyorum.
Tebrik ederim canmm allah kucağına aldırmsyı nadip etsin inşallahh
İnşallah dediğin gibidir canım inşallah o kanın nerden geldiğini de anlayamadim zaten senin kan tahlilin kaç çıktı kuzum
yerleşme kanamasıysa eğer yeni tutunmaya başlamış olabilir. arkası gelmediyse büyük ihtimal yerleşme kanaması olabilir zaten. benim değer 11.99 çok yeni daha 2 gün önce sıfırdı değerimİnşallah dediğin gibidir canım inşallah o kanın nerden geldiğini de anlayamadim zaten senin kan tahlilin kaç çıktı kuzum
İnşallah gün geçtikçe çok çok daha iyi olur canım darısı bizlere insallahyerleşme kanamasıysa eğer yeni tutunmaya başlamış olabilir. arkası gelmediyse büyük ihtimal yerleşme kanaması olabilir zaten. benim değer 11.99 çok yeni daha 2 gün önce sıfırdı değerim
5 gün embriyo suyduCanım ben transfer gününü saymadığımda, transferden sonraki 8.gün yaptırdım 154 çıkmıştı. Ama benim ki hem 5.gün mebriyosuydu hem donmuş embriyoydu. Onlarda değer daha yüksek çıktığı için erken öğrendim ama çıkmayabilirdide.
Seninki 3.gün mü 5. gün mü transfer edildi?
Bence evde önce test yap. Sen bilirsin yine de ben yaptığımda çok çok silik de olsa ikinci çizgi çıkmıştı. Hastaneye giderken psikolojimi ona göre ayarladım :)5 gün embriyo suydu