• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer sonrası bekleyenler

Arkadaşım sanırım 6. Gün transferi ama evet pozitif görünüyor bugün bi kan ver netleşir ama bence hamileyim çünkü kullandığımız ilaçların hcgsalgılaması mümkün değil çatlatmadışında
Mervecim tesekkur ederim yorumun icin. 2 adet 3. Gun embriyosu transfer edildi. Bugun 9. Gunu transferin. Dr uma mesaj attim haber gelmesini bekliyorum bakalim. Belki kan tahliline cagirir. Insallah dedigin gibidir tatlim. ALLAH senin de saglikla kucağına almayi nasip etsin. Sevgilerimle

Arkadaşım sanırım 6. Gün transferi ama evet pozitif görünüyor bugün bi kan ver netleşir ama bence hamileyim çünkü kullandığımız ilaçların hcgsalgılaması mümkün değil çatlatmadışında
evet pozitif. kan veribilir bugün. istersen yarın sabah idrar testi tekrarla. ikinci çizgi daha koyulaşır

Son düzenleme:
Tesekkurler canim. Dr dan hbr bekliyorum. Gidemezsem bugun sbh testi tekrarlayacagim. Hoppa
Canim bende senin gibiyim 2 adet dondrlms 3 gün embryosu yerlstrldi benimde bugün sol kasigima adet sancısı gibi sancı girdi sen testini tekrarla bence yine aynı olursa kan tahlili ver bende sabirszlkla bekliyrm inş hepimiz güzel haberler alrz

Bende hiç bişi yok sende ben cuma test yaptırmayı düşünüyorum
Benimde sol kasgmda adet sancsi gbi ağrı var ve cok yurymyrm ayakta duramyrm sanki rahmin damarlari cekiliyor gibi oluyor bakalım bugün belki idrar testi yaprm eşimi ikna edeblrsem

Kizlar slm... Allah herkesin gonlune gore versin. Bana da 2 tane 3. Gun embriyosu transfer edildi. Bugun 8. Gunumdu, testim 2 nisanda. Cok sabirsizlaniyorum. Karnimda siskinlik var, gece bile uyanip idrara cikiyorum, gaz sancisi gibi kramp gelio arada bir ve kasiklarimda gerilme, cekilme var. Bazen agri gece uyutmuyor. 2 veya 3. Gunumun gecesinde kramptan gozume uyku girmedi. Dr um iyiye osaret olugunu soylemisti. Ben de tekrar sormadim. Ohss durumu mu soz konusu bilemiyorum ama gercekten zor bir surec hem surekli ilac almak hem de ne oldugunu bilmeden beklemek. Gercekten sabir işi.. ben de aranizdayim. Insallah birbirimizin guzel hbrlerini aliriz. Sevgiler
Slm canım benimde bugun 4 günüm 2 embriyo 5 gün embriyo su transfer edildi transfer günü ve yarını yani 2 günden beri karın ağrısı var di benide geceleri uyutmadi şimdi geçti gaz sıkıntısı ve sık idrar gitmek bendede var inşallah bebebislerimiz bizlere sık sık tutunmuslardir bende ilaç iğne kullanıyorum senin gibi peki canım sen kaç gün yatın daha yatiyonmu bide kabızlık için ne yapıyorsun banda yardimci olurmusun

Günaydın kızlar bugün de 3. Testımın sonucunu bekliyorum hepsi ayrı bi heyecan sonra kese kalp atışı yürek dayanmıyor valla buna :KK66:
En son ne zaman yaptırmıştın canım ve değer ne çıkmıştı. Güzel haberlerin netleşsin kalp atışınıda duy hayrla ilerlesin inşallah

Arkadaşlar transferden sonra ağrı vs iyiye işaret. 4. tüp bebek tedavisi geçirmiş biri olarak söylüyorum :D

güzel haberlerinizi alalım inşallah

kizlar dun gece ve bugun hafif bi kahve leke geldi dun idrarda pozitif cikti aksam kan vermeye gittim bugun sonuc alcam sizce kimyasal gebelik mi cok korkuyorum bu 3.denememdi 10.gun aksamda yaptim test oda pozitif cikti bu gun test gunum acaip seyim agrio sanki adet olcam dun gece kasiklarima acaip agrilar girdi sizce bu lekeler kana donusurmu

kızlar gebelik haftasını nasıl hesapladınız transfer tarihinden önce 2 haftalık mı sayılıyor? otomatik hesaplayıcıya göre 4 haftalık gebeyim şu an ve kese kaç haftalıkken görünür ki

kizlar dun gece ve bugun hafif bi kahve leke geldi dun idrarda pozitif cikti aksam kan vermeye gittim bugun sonuc alcam sizce kimyasal gebelik mi cok korkuyorum bu 3.denememdi 10.gun aksamda yaptim test oda pozitif cikti bu gun test gunum acaip seyim agrio sanki adet olcam dun gece kasiklarima acaip agrilar girdi sizce bu lekeler kana donusurmu
Canım dr unla görüş mutlaka. Progestana başlatır

kızlar gebelik haftasını nasıl hesapladınız transfer tarihinden önce 2 haftalık mı sayılıyor? otomatik hesaplayıcıya göre 4 haftalık gebeyim şu an ve kese kaç haftalıkken görünür ki
Doktorum beni kese ve kalp atışını görmek için 6 haftaya girdiğim gün çağırmıştı.

Gebelik haftasınıda adetinin 1. gününe göre hesaplıyorsun.

Slm canım benimde bugun 4 günüm 2 embriyo 5 gün embriyo su transfer edildi transfer günü ve yarını yani 2 günden beri karın ağrısı var di benide geceleri uyutmadi şimdi geçti gaz sıkıntısı ve sık idrar gitmek bendede var inşallah bebebislerimiz bizlere sık sık tutunmuslardir bende ilaç iğne kullanıyorum senin gibi peki canım sen kaç gün yatın daha yatiyonmu bide kabızlık için ne yapıyorsun banda yardimci olurmusun
Cnm kabızlık için doktorum bana dupalac surup vermişti. Bitkisel olduğunu ve hiç zararı olmadığını söyledi. Günde 3 defa içiyordum. İstersen sende danış doktoruna kullan. Gayet işe yarıyor

Cnm reglinin ilk günü gebeliğin ilk günü olarak sayılıyor bildiğim kadarıyla

Bu arada kacıncı gün test yaptırdınız, ilk test sonuçlarınızı ve ikinci test sonuçlarınızı yazabilir misiniz??

Kızlar selam öncelikle Allah hepimizin gönlüne göre versin. Yarın trasferim olacak. Bu arada ilk denemem.
Çok heyecanlı ve gerginim. Benim içinde dua edin ne olur.

Back