• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer sonrası bekleyenler

gözünaydın Can'ım Allah kucağında almayı nasip etsin darısı bizim başımıza inş
Canım amin çok teşekkür ederim ederim...rabbim isteyen herkese bu duyguları yaşatsın hepimize yavrumuzu sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...

Kızlar hepinize merhaba, günlerdir yazılanları okudum umut besledim ve aldığım sonuçların da birileri için umut olmasıni dileyerek paylaşıyorum. Transfer sonrası 7. Gün idrar testimde biraz silik olsada şükürler olsun ki 2 çizgiyi gördüm. 9.günüm yani bugün kan sonucumda 147 çıktı. Sonunda bende hamileyim :))))) allahım darısı tüm isteyenlerin başına

Kızlar hepinizin yazdıklarını okudum hamile olan arkdslara hayırlı olsun Rabbim saglikla kucaklarna almayi nasip etsin negatif sonc alanlrada hayırlısı olsun inşallah bidaki sefere güzel haberler alirlar benim sorum var ben 23 martta transfer yaptrdm dondurulms 2 tane embryo du ilk tüp bebek denemem ve yan yattgm zaman ağrı oluyor sizde oluyor muydu ve sürekli alt tarafmda baskı var wc cikiyrm ilk 3 gün fitili gayet rahat taktım suan çok zorlanyrm sizlerde böyle oldunz mu

Kızlar hepinizin yazdıklarını okudum hamile olan arkdslara hayırlı olsun Rabbim saglikla kucaklarna almayi nasip etsin negatif sonc alanlrada hayırlısı olsun inşallah bidaki sefere güzel haberler alirlar benim sorum var ben 23 martta transfer yaptrdm dondurulms 2 tane embryo du ilk tüp bebek denemem ve yan yattgm zaman ağrı oluyor sizde oluyor muydu ve sürekli alt tarafmda baskı var wc cikiyrm ilk 3 gün fitili gayet rahat taktım suan çok zorlanyrm sizlerde böyle oldunz mu
canım benimde 14 martta transferim oldu çok şükür sonucum pozitif transferden sonraki 4 yada beşinci gündü resmen kasığımdaki ağrıdan doğrulamadım sonraki günlerdede ağrım oldu ama hafif derecede fitilde hiç zorlanmadım bi doktoruna sor istersen

alener sen de bu bahsedilen belirtiler olmuşmuydu olduysa kaçıncı gün başlamıştı
canım benim 5. gündü yanlış hatırlamıyorsam kasığıma bir ağrı girdi bıçak gibi doğrulamadım bi kaç dakika sonraki günlerde rahattım belim ağrıyodu birazcık ve az bi akıntım olmuştu

canım benimde 14 martta transferim oldu çok şükür sonucum pozitif transferden sonraki 4 yada beşinci gündü resmen kasığımdaki ağrıdan doğrulamadım sonraki günlerdede ağrım oldu ama hafif derecede fitilde hiç zorlanmadım bi doktoruna sor istersen
Ya cnm ben zaten vajinismustm o yüzden
Hayırlı olsun canım gözünüz aydın Rabbim sağlıkla kucaginza almayi nasip etsin inşallah bi sorayım devam ederse o zaman sagl canm

kızlar yarın testi tekrarlamaya gidicem aradan 4 gün geçti ilk değerim 292 çok heyecanlanıyım acaba artmışmıdır değerler ikinci testi yaptıran varmı aranızda değerler nasıldı ve keseyi görmeye ne zamana çağırdı doktor

kızlar yarın testi tekrarlamaya gidicem aradan 4 gün geçti ilk değerim 292 çok heyecanlanıyım acaba artmışmıdır değerler ikinci testi yaptıran varmı aranızda değerler nasıldı ve keseyi görmeye ne zamana çağırdı doktor
Cnm inşallah yükselmiştir.. Dualarım seninle ve tüm bekleyenlerle.. Bende çarşamba tekrar yaptırıcam. Bana testi tekrarla sonucu bildir, ona göre 2 hafta sonrasına muayeneye gelirsin dediler.
Ya bu arada bütün iğne ve ilaçlara devam dediler. ( progestan iğne,hibor iğne ,coraspirin ve estrofeme) iğneler bitiyo sevinmiştim oysaki. Sizede tüm ilaçlara devam mı dediler?

Back