- 23 Mart 2016
- 80
- 57
- 3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gözünaydın Can'ım Allah kucağında almayı nasip etsin darısı bizim başımıza inşKızlar test sonucum geldi 9. Günüm 95,56 çıktı.... Nefes alamıyorum heyecandan
Gözün aydın canm allah kıcağına almayıda nasip etsinKızlar test sonucum geldi 9. Günüm 95,56 çıktı.... Nefes alamıyorum heyecandan
Canım amin çok teşekkür ederim ederim...rabbim isteyen herkese bu duyguları yaşatsın hepimize yavrumuzu sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...gözünaydın Can'ım Allah kucağında almayı nasip etsin darısı bizim başımıza inş
hadi hayırlı olsun canım benim allah kucağına almayıda nasip etsin inşallahKızlar test sonucum geldi 9. Günüm 95,56 çıktı.... Nefes alamıyorum heyecandan
canım benimde 14 martta transferim oldu çok şükür sonucum pozitif transferden sonraki 4 yada beşinci gündü resmen kasığımdaki ağrıdan doğrulamadım sonraki günlerdede ağrım oldu ama hafif derecede fitilde hiç zorlanmadım bi doktoruna sor istersenKızlar hepinizin yazdıklarını okudum hamile olan arkdslara hayırlı olsun Rabbim saglikla kucaklarna almayi nasip etsin negatif sonc alanlrada hayırlısı olsun inşallah bidaki sefere güzel haberler alirlar benim sorum var ben 23 martta transfer yaptrdm dondurulms 2 tane embryo du ilk tüp bebek denemem ve yan yattgm zaman ağrı oluyor sizde oluyor muydu ve sürekli alt tarafmda baskı var wc cikiyrm ilk 3 gün fitili gayet rahat taktım suan çok zorlanyrm sizlerde böyle oldunz mu
canım benim 5. gündü yanlış hatırlamıyorsam kasığıma bir ağrı girdi bıçak gibi doğrulamadım bi kaç dakika sonraki günlerde rahattım belim ağrıyodu birazcık ve az bi akıntım olmuştualener sen de bu bahsedilen belirtiler olmuşmuydu olduysa kaçıncı gün başlamıştı
Ya cnm ben zaten vajinismustm o yüzdencanım benimde 14 martta transferim oldu çok şükür sonucum pozitif transferden sonraki 4 yada beşinci gündü resmen kasığımdaki ağrıdan doğrulamadım sonraki günlerdede ağrım oldu ama hafif derecede fitilde hiç zorlanmadım bi doktoruna sor istersen
Hayırlı olsun canım gözünüz aydın Rabbim sağlıkla kucaginza almayi nasip etsin inşallah bi sorayım devam ederse o zaman sagl canmcanım benimde 14 martta transferim oldu çok şükür sonucum pozitif transferden sonraki 4 yada beşinci gündü resmen kasığımdaki ağrıdan doğrulamadım sonraki günlerdede ağrım oldu ama hafif derecede fitilde hiç zorlanmadım bi doktoruna sor istersen
ya kızlar şimdi idrar testi yapsam cıkarmı bugün 11.günümKizlar aranizda hysteronografi yapan varmi agrili bir islemmi kac dakka suruyor
gebelik varsa en azından silik çıkar herhalde.ya kızlar şimdi idrar testi yapsam cıkarmı bugün 11.günüm
Canim cikar heralde yani silikte olsa cizgu erken gebelik testinde daha cabuk cikar diye biliyorumya kızlar şimdi idrar testi yapsam cıkarmı bugün 11.günüm
Histereskopidenmi bahsediyosun eğer o ise ben yaptırdım anestezi altında yapıyolar yapışıklığa falan bakıyorlarya kızlar şimdi idrar testi yapsam cıkarmı bugün 11.günüm
Cnm inşallah yükselmiştir.. Dualarım seninle ve tüm bekleyenlerle.. Bende çarşamba tekrar yaptırıcam. Bana testi tekrarla sonucu bildir, ona göre 2 hafta sonrasına muayeneye gelirsin dediler.kızlar yarın testi tekrarlamaya gidicem aradan 4 gün geçti ilk değerim 292 çok heyecanlanıyım acaba artmışmıdır değerler ikinci testi yaptıran varmı aranızda değerler nasıldı ve keseyi görmeye ne zamana çağırdı doktor
Cnm bence yap gitsin.. Hatta 2 tane al sabah ilk idrarla tekrar yaparsınya kızlar şimdi idrar testi yapsam cıkarmı bugün 11.günüm
Amin cnm hepimiz sağlıklı sıhatli meleklerimizi kucağımıza alalım inşallahhadi hayırlı olsun canım benim allah kucağına almayıda nasip etsin inşallah
genel anestezi veriyorlarHistereskopidenmi bahsediyosun eğer o ise ben yaptırdıanestezi altında yapıyolar yapışıklığa falan bakıyorlar