• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer sonrası bekleyenler

canım eşimde bende şokdayım hala daha inanamıyoruz o çift çizggiyi görmek için evde de test yaptım kocaman 2 çizgi bana gülümsedi eşim akşam eve geldiğinde bana sarıldı sarhoş gibiydi durup durup bakışıp gülüşüyoruz evin içinde geliyo gidiyo karnımı seviyo :KK200::KK200::KK200: çok bekledik canım
ayyy cok guzel bi duygu

Kızlar tünaydın,
Hayırlı cumalar.ya kafama bi soru takıldı bizler tranfer yapılan günü mü 1 sayıyoruz yoksa ertesi günü mü?

aynen canım birgün bile çok önemli ben dün akşam bide idrar testi yapim dedim 9.günümdü çift çizgi çok net çıktı sende 5.gün embryosuysan 9.gün idrarda bakarsın

kizlarrrr test yaptimmmm veeee ikinci cizgi silik cikti resmini atacaktim atamadim bugun 9.gunum aksama kan testim belli olacak cokkk mutluyummm
Aayyyy ben de mi yapsam yaaa ama 8. Gün daha erken di mi yarın test günü çoook sevindim yaaa allah tamamına erdirsin

aynen canım birgün bile çok önemli ben dün akşam bide idrar testi yapim dedim 9.günümdü çift çizgi çok net çıktı sende 5.gün embryosuysan 9.gün idrarda bakarsın
canim ben 3.gun emriyosu ve 9.gunum 2 cizgim silik goruyordu ya birazdaha silinmeye basladi sizce neden boyle olurki umitlenmesemmi bosuna

Allah devamini getirsin hayirli saglikli evlatlarin olsun ins canim
Kızlar yarın test günüm mübarek cuma günü bi komşumun arkadaşı umreye gidecekti bebek kıyafeti gönderelim dedi ben de aldım gönderdim kadın kabenın her yerine sürmüş dua etmiş benim için şimdi komsum getirdi kıyafeti. İçim kıpır kıpır oldu gözlerim doldu belki de 9 ay sonra bunu gıydırcem. Müminlerin birbirleri için yaptığı dua daha makbulmus ben hep beraber bırbırımız için en basitinden bi fatiha okuyalım allah herkesden razı olsun allah kabul etsin gönlümüzün muradını versin hayirlisiyla
...

Kızlar yarın test günüm mübarek cuma günü bi komşumun arkadaşı umreye gidecekti bebek kıyafeti gönderelim dedi ben de aldım gönderdim kadın kabenın her yerine sürmüş dua etmiş benim için şimdi komsum getirdi kıyafeti. İçim kıpır kıpır oldu gözlerim doldu belki de 9 ay sonra bunu gıydırcem. Müminlerin birbirleri için yaptığı dua daha makbulmus ben hep beraber bırbırımız için en basitinden bi fatiha okuyalım allah herkesden razı olsun allah kabul etsin gönlümüzün muradını versin hayirlisiyla
...
Bende duygulnadim canim rabbim nasip etsin sanada tum istiyenlerede senin niyetine fatiha okudum canim Allah kabul etsin insallah

Back