• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer sonrası bekleyenler

Allahim yaaa kiz valla bende catladim patladimm neyse prenses bugunun finalini yapti normal bi test alsaydin yapsaydin keske
aldım yapcam sabah inşallah :) o değilde yarında alamazsam iki gün daha bekleyemem ben çatlarım meraktan :rolleyes:

hem devletten hem özelden randevu aldım yarın yine bi aksilik çıkmazsa eğer o sonucu almadan gelmiycem gerekirse hastanede yatcam ama o sonucu alcam yoksa meraktan çatlıycaammmmm:KK17::KK17::KK17:

hem devletten hem özelden randevu aldım yarın yine bi aksilik çıkmazsa eğer o sonucu almadan gelmiycem gerekirse hastanede yatcam ama o sonucu alcam yoksa meraktan çatlıycaammmmm:KK17::KK17::KK17:
hadi bakalim guzel haberle gel tamam yarin bende yapcinnn

Ben aranızaOTE="esengul79, post: 4transferin 9.ember: 42244"]yaaa varysevindim kudum bi hos oldum duygulandim valla dokunsalar aglicakli oldum ohh beee bi hamile haberi aldik umut oldun bize canim valla cokkk cokkkk tebrikk ederim Rabbim tamamina erdirsin kucagina almayi nasip.etsinn yuppiii:KK46::KK48::KK70::KK73::KK73::KK74::KK74::KK46::KK46::KK46::KK46:[/QUOTE]
canım benim darısı hepinize sıra sizlerde hepinizi çok seviyorum allah binkere razı olsun hep yanımdaydınız:KK200:
7
ben aranıza yeni katıldım benimde transferin 9.günü sizin adınıza çok sevi
Yarin degilmiydi senin test gunun?

Ben aranızaOTE="esengul79, post: 4transferin 9.ember: 42244"]yaaa varysevindim kudum bi hos oldum duygulandim valla dokunsalar aglicakli oldum ohh beee bi hamile haberi aldik umut oldun bize canim valla cokkk cokkkk tebrikk ederim Rabbim tamamina erdirsin kucagina almayi nasip.etsinn yuppiii:KK46::KK48::KK70::KK73::KK73::KK74::KK74::KK46::KK46::KK46::KK46:
7
ben aranıza yeni katıldım benimde transferin 9.günü sizin adınıza çok sevi[/QUOTE]
Hayirli olsun canım inş test gunun nezaman ve kaçıncı gün transferi

inşallah yarın bi aksilik çıkmaz sinirden mideme ağrılar girdi bugün sanki tüm şanssızlıklar bi güne toplandı :KK43: bunlar sondur inşallah yarın bebeğimin güzel haberinin alabilirim zaten 12. güne geldim varsa çıkmama gibi bi ihtimalde kalmadı sanırım resmen iki gündür bi testi yaptıramadım yawwww :mad:
:( :( yok artıkkkk

canim esine nasil soyledin mide bulantin olmusmuydu simdi nasilsin anlatsana bii
canım eşimde bende şokdayım hala daha inanamıyoruz o çift çizggiyi görmek için evde de test yaptım kocaman 2 çizgi bana gülümsedi eşim akşam eve geldiğinde bana sarıldı sarhoş gibiydi durup durup bakışıp gülüşüyoruz evin içinde geliyo gidiyo karnımı seviyo :KK200::KK200::KK200: çok bekledik canım

Kizlar bugun 8. Gunum yuzumde bi suru minik minik sivilce cikmis alerjimi ilac yan etkisimi acaba :(

Back