- 16 Mayıs 2014
- 1.824
- 1.251
- 83
- 39
Yarin degilmiydi senin test gunun?kızlar canlar hamileyimmmmmmmmmmmmmmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarin degilmiydi senin test gunun?kızlar canlar hamileyimmmmmmmmmmmmmmm
yaaa varyaa okudum bi hos oldum duygulandim valla dokunsalar aglicakli oldum ohh beee bi hamile haberi aldik umut oldun bize canim valla cokkk cokkkk tebrikk ederim Rabbim tamamina erdirsin kucagina almayi nasip.etsinn yuppiiikızlar canlar hamileyimmmmmmmmmmmmmmm
evet yarındıı ama bugün beni bi ağlama tuttu hastanede iğne vurunurken beklemeyelim yarını varsa azda olsa çıkar dediler şükür beta 300 çıktı 9.günYarin degilmiydi senin test gunun?
canım benim darısı hepinize sıra sizlerde hepinizi çok seviyorum allah binkere razı olsun hep yanımdaydınızyaaa varyaa okudum bi hos oldum duygulandim valla dokunsalar aglicakli oldum ohh beee bi hamile haberi aldik umut oldun bize canim valla cokkk cokkkk tebrikk ederim Rabbim tamamina erdirsin kucagina almayi nasip.etsinn yuppiii
ikizin olabilirmi yuksek mi bu sonucevet yarındıı ama bugün beni bi ağlama tuttu hastanede iğne vurunurken beklemeyelim yarını varsa azda olsa çıkar dediler şükür beta 300 çıktı 9.gün
yaaa valla cokkk mutlu oldumm kizz insallahhh hepimiz pozitif sonuclari alirizzcanım benim darısı hepinize sıra sizlerde hepinizi çok seviyorum allah binkere razı olsun hep yanımdaydınız
İkiz mi geliyo yoksa Taze anneevet yarındıı ama bugün beni bi ağlama tuttu hastanede iğne vurunurken beklemeyelim yarını varsa azda olsa çıkar dediler şükür beta 300 çıktı 9.gün
inşallah ikiside tutmuştur razıyım zaten doktorumda eminmisin dediğinde eminim kendime güveniyorum dedimmİkiz mi geliyo yoksa Taze anne
kızlar canlar hamileyimmmmmmmmmmmmmmm
inşallah canım anladım ki tüp bebek yolculuğu zor bi yol ama rabbime şükür martın başında bu yola koyulduk sonunda mutlu haberi aldık bin şükür şimdi sıra sizdeyaaa valla cokkk mutlu oldumm kizz insallahhh hepimiz pozitif sonuclari alirizz
sonucumu alamadım ki şans ya bu gittiğim hastanenin sistemi çöktü yarın gidicem yinealenar naptin canim sonuc neeee kiz iki dk paylassannn
inşallah yarın bi aksilik çıkmaz sinirden mideme ağrılar girdi bugün sanki tüm şanssızlıklar bi güne toplandı bunlar sondur inşallah yarın bebeğimin güzel haberinin alabilirim zaten 12. güne geldim varsa çıkmama gibi bi ihtimalde kalmadı sanırım resmen iki gündür bi testi yaptıramadım yawwww
Allahim yaaa kiz valla bende catladim patladimm neyse prenses bugunun finalini yapti normal bi test alsaydin yapsaydin keskesonucumu alamadım ki şans ya bu gittiğim hastanenin sistemi çöktü yarın gidicem yine
sen simdi git bi nobetci eczaneye bi test al butun merakin gider vallaaainşallah yarın bi aksilik çıkmaz sinirden mideme ağrılar girdi bugün sanki tüm şanssızlıklar bi güne toplandı bunlar sondur inşallah yarın bebeğimin güzel haberinin alabilirim zaten 12. güne geldim varsa çıkmama gibi bi ihtimalde kalmadı sanırım resmen iki gündür bi testi yaptıramadım yawwww
kızlar canlar hamileyimmmmmmmmmmmmmmm
Canim cok sevindim Allah devamini nasip etsin saglikla kucagina alirsin insallahkızlar canlar hamileyimmmmmmmmmmmmmmm
Ayyyy cok sevindim Allah devamini getirsin insallahhh :))))))kızlar canlar hamileyimmmmmmmmmmmmmmm