Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
insallah ruyalarin gercegin olur yaseminBende bu sabah kalktığımdan beri kasıklarımda kesik kesik sızı giriyor.. Dün gece çokkk güzel rüyalar gördüm...umarım gördüğüm rüyalar çıkar.. Test yapmamak için kendimi zor tutuyorum ama dayanıcam daha 6. günüm cok erken. Ben pko hastasıyım. Düşükten sonra öğrendim rahatsızlığı..gecen yıllar içinde her regl gecikmesinde o kadar çok bir ümittir deyip test yapıp negatif sonuç görüp yıkılmışlığım var ki. pozitif düşünüp dayanıcam kızlar
Bazen ben de zorlanıyorum yaabende gunde 3 defa 2 tane ama bende bi sorun yok sen kasiyomusunki artik kendini
Ayni sislik bende de oldu gunde iki tane iki kez kullaniyorum ben de ilaclardan kaynaklı sanırımKizlar gunde 3 kez alttan progestan aliyorum.afedersiniz ama dunden beri bi darala sislik var cok zorlaniyorum ilaci alirken acaba enfeksiyon falanmi oldu resmen et parcasi tikamis gibi
ben kullaniyorum canim kan civiltici artik gobegime igne zor giriyor valla abaniyorum oyle yapiyorum ve yakiyor demen gibi bitse artik igneler bir ay olacak 100 buldu sanirim igne sayisi
canım benimde 9. günüm ya inan hala bende de var kasık ağrısı kramp gibi üzülme nolur inşşalah sonun güzel olur benden kahve bi leke geldi şimdi çok mutsuzum çok üzülüdmBende bu sabah kalktığımdan beri kasıklarımda kesik kesik sızı giriyor.. Dün gece çokkk güzel rüyalar gördüm...umarım gördüğüm rüyalar çıkar.. Test yapmamak için kendimi zor tutuyorum ama dayanıcam daha 6. günüm cok erken. Ben pko hastasıyım. Düşükten sonra öğrendim rahatsızlığı..gecen yıllar içinde her regl gecikmesinde o kadar çok bir ümittir deyip test yapıp negatif sonuç görüp yıkılmışlığım var ki. pozitif düşünüp dayanıcam kızlar
Belki yerine yerleşmiştir yatağını falan hazırlıyodur iyi düşün iyi olsunkızlar korkmayın vajinal hapım benimde zor giriyo hatta yukarı itemiyorum çünkü bebek düşmemesi için aldığımız hormonlardan kaynaklı oluyomuş sordum doktora endişe etmeyin buarada ben çok üzgünüm tuvaletten geldim şimdi peçeteye kahverengi bişe geldi dinir tepemde karnım çok ağrıyo çok mutsuzum
neden uzuluyosun ki canim bu iyi bisey okadar hikaye okudumki kadin o lekeyi beklemis umutla 8.gun gelmis o leke o ay hamile kalmiskızlar korkmayın vajinal hapım benimde zor giriyo hatta yukarı itemiyorum çünkü bebek düşmemesi için aldığımız hormonlardan kaynaklı oluyomuş sordum doktora endişe etmeyin buarada ben çok üzgünüm tuvaletten geldim şimdi peçeteye kahverengi bişe geldi dinir tepemde karnım çok ağrıyo çok mutsuzum
hahaha guldurdun beni insaallah isteklerimiz bir duamiz bir yalvarislarimiz bir insallah bizlere ve evlat sevgisiyle cirpinan butunnn herkese meleklerimizi nasip etsinnCnm benimde kevgire döndü artık. Önce günlerce gonalf sonra cetrotid ,catlatma iğneleri tam transfer oldum bitti derken şimdide hibor.. Ama hiç biri böyle yakmamıştı. Birde her gün progestan vuruluyorum kalçadan akşamları 2 ampül. Totomun üzerine üzerine oturamıyorum artık..ayıptır söylemesi zeytin yağı ile akşamları ovuyorum.
Valla su içerken bi yerdenden kacacak diye korkuyorum :)
Rabbim emeklerimizi boş çıkarmasın inşallah
Amin cnm inşallah...hahaha guldurdun beni insaallah isteklerimiz bir duamiz bir yalvarislarimiz bir insallah bizlere ve evlat sevgisiyle cirpinan butunnn herkese meleklerimizi nasip etsinn
Kizlar gunde 3 kez alttan progestan aliyorum.afedersiniz ama dunden beri bi darala sislik var cok zorlaniyorum ilaci alirken acaba enfeksiyon falanmi oldu resmen et parcasi tikamis gibi
kızlar korkmayın vajinal hapım benimde zor giriyo hatta yukarı itemiyorum çünkü bebek düşmemesi için aldığımız hormonlardan kaynaklı oluyomuş sordum doktora endişe etmeyin buarada ben çok üzgünüm tuvaletten geldim şimdi peçeteye kahverengi bişe geldi dinir tepemde karnım çok ağrıyo çok mutsuzum
alenar naptin canim sonuc neeee kiz iki dk paylassannno kadar zor bi süreç ki deli oluyorum bu kendiliğinden hamile kalanların sızlanmalarınaelimizde olan birşey olsa biliyorum ki hepimiz herşeyimizi feda ederdik ama değil işte beklemek sabretmek herşeye dayanmaya çalışmak çok zor keşke hepimiz kavuşabilsek bebeklerimize ama yılmak yok sonunda birgün hepimiz anne olucaz inşallah ben inanıyorum. nefes aldığım sürece bebeğime kavuşabilmek için herşeyi yapıcam yiyeceğim o kadar iğne çekeceğim onca acı eziyet umrumda değil çünkü onun kokusunu içime çektiğimde herşeyi unutacağıma eminim. sizde inanın ve yılmayın kızlar yarın bende yaptırıcam testi sonuç ne olur bilmiyorum ama üzülsekte olmuyo ya bidaha denemeye gerek yok deme gibi bi lüksümüz yok o yüzden girdiğimiz bu yola bütün engellere olumsuzluklara rağmen devam edicez ve sonunda bebeklerimize kavuşucaz
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Maşallaaaaaaaah!!!!!!!! vay canım çok tebrik ederim ne güzel bi haber!!kızlar canlar hamileyimmmmmmmmmmmmmmm
Ayyyy cok sevindimmm,darisi basima insaAllahhhhkızlar canlar hamileyimmmmmmmmmmmmmmm