Transfer sonrası bekleyenler

alenarrrrrrrr naptin canimm bugun guzel haberi verr hamileyimm diyer yaz buraya hadiii sonuc ne oldu merkla bekliyoruz

insallah ruyalarin gercegin olur yasemin

kızlar korkmayın vajinal hapım benimde zor giriyo hatta yukarı itemiyorum çünkü bebek düşmemesi için aldığımız hormonlardan kaynaklı oluyomuş sordum doktora endişe etmeyin buarada ben çok üzgünüm tuvaletten geldim şimdi peçeteye kahverengi bişe geldi dinir tepemde karnım çok ağrıyo çok mutsuzum

Kizlar gunde 3 kez alttan progestan aliyorum.afedersiniz ama dunden beri bi darala sislik var cok zorlaniyorum ilaci alirken acaba enfeksiyon falanmi oldu resmen et parcasi tikamis gibi
Ayni sislik bende de oldu gunde iki tane iki kez kullaniyorum ben de ilaclardan kaynaklı sanırım

ben kullaniyorum canim kan civiltici artik gobegime igne zor giriyor valla abaniyorum oyle yapiyorum ve yakiyor demen gibi bitse artik igneler bir ay olacak 100 buldu sanirim igne sayisi

Cnm benimde kevgire döndü artık. Önce günlerce gonalf sonra cetrotid ,catlatma iğneleri tam transfer oldum bitti derken şimdide hibor.. Ama hiç biri böyle yakmamıştı. Birde her gün progestan vuruluyorum kalçadan akşamları 2 ampül. Totomun üzerine üzerine oturamıyorum artık..ayıptır söylemesi zeytin yağı ile akşamları ovuyorum.

Valla su içerken bi yerdenden kacacak diye korkuyorum :)
Rabbim emeklerimizi boş çıkarmasın inşallah

canım benimde 9. günüm ya inan hala bende de var kasık ağrısı kramp gibi üzülme nolur inşşalah sonun güzel olur benden kahve bi leke geldi şimdi çok mutsuzum çok üzülüdm

ben günde 2 iğne ve gündez 3 kez 2 tane progestan 100 ml atıyorum vajinadan ama artık zor giriyo

Canım belki yerleşme ile ilgilidir lekelenme ne olur stres yapma üzme sende kendini . O kadar çok yazı okudum ki buradaki forumlarda bu şekilde olupta hamile olanları. İnşallah seninde o şekilde olacak.

Rabbim emeklerimizi hiç etmesin inşallah...

Bakın size dün akşam eşimin anlattığını anlatayım. Eşim hobi olarak kayınvalidemin çatısında güvercin bakıyo. Her aksam işten gelince bir yarım saat bir saat ugrar mutlaka..tranfer sonrası benim yanımda olmak için pek gitmiyordu. Salı akşamı gitti bakmaya. Yumurtadan yeni çıkan bir yavru folluktan asağı düşmüş ve zor nefes alıyormuş, soğumaya başlamış. Eşim hemen alıp annesinin altına koymuş. Dün gidip baktığında sapasağlammış. Bıcır bıcır canlanmış. Hayatta Rabbim ne derse o olur kızlar. Hep kendime şu öğüdü veriyorum rabbim bu zamana kadar nasip etmediyse vardır bunda da bi hayır.

Belki yerine yerleşmiştir yatağını falan hazırlıyodur iyi düşün iyi olsun

neden uzuluyosun ki canim bu iyi bisey okadar hikaye okudumki kadin o lekeyi beklemis umutla 8.gun gelmis o leke o ay hamile kalmis

hahaha guldurdun beni insaallah isteklerimiz bir duamiz bir yalvarislarimiz bir insallah bizlere ve evlat sevgisiyle cirpinan butunnn herkese meleklerimizi nasip etsinn

hahaha guldurdun beni insaallah isteklerimiz bir duamiz bir yalvarislarimiz bir insallah bizlere ve evlat sevgisiyle cirpinan butunnn herkese meleklerimizi nasip etsinn
Amin cnm inşallah...

Kızlar karar verdim şimdi hazırlanıp dışarı çıkıcam. Evde oturmaktan sıkıldım. Hava güzel yavas yavasta olsa biraz yürüyüp sonra evin karsısındaki kuaföre saclarımı kestirmeye gidicem . Bugün 6. gün artık hayatı yavas yavas normale cevirmek lazım :)

Sevgiler..

Kizlar gunde 3 kez alttan progestan aliyorum.afedersiniz ama dunden beri bi darala sislik var cok zorlaniyorum ilaci alirken acaba enfeksiyon falanmi oldu resmen et parcasi tikamis gibi

Benimde aynen oyle cnm,transferden once kolaylikla atiyordum cajinaya,simdi gitmiyor,ve idrarimi yaptiktan sonra yanma oluyor.

Canimm,tutunma kanamasidir insaAllah,benim 2 hamileligimdede oldu yerlesme kanamasi.

alenar naptin canim sonuc neeee kiz iki dk paylassannn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…