Transfer sonrası bekleyenler

saol canım inşallah ama hiç kendimi hamile hissetmiyorum bakalım ne çıkacak ilk denemem bu yıkılırım heralde tutmazsa
Şimdi bunu düşünme cnm. İnşallah bunu düşünmek de gerek kalmayacak yarın çok net göreceksin. Ama eğer istemediğimiz sonuç bile çıkarsa Allah korusun tabii...o zaman yola devam vazgeçmeden tekrar deneyeceksin. böyle düşün. Ama İNŞALLAH gerek kalmayacak.

canım işte o beni çok sarsıyo zaten sinirlerim çok yıprandı bide negatifi görünce umutlarım kırılıyo sonra tekrar başa sarmam zaman alıyo okadar çok negatif sonuç aldım ki

canım işte o beni çok sarsıyo zaten sinirlerim çok yıprandı bide negatifi görünce umutlarım kırılıyo sonra tekrar başa sarmam zaman alıyo okadar çok negatif sonuç aldım ki
pozitif dusunelim pozitif olsun kotuyu dusunme aklina da getirme ise basladin dimi canim

anlıyorum cnm. ben de negatiften çok korkuyorum ama aynı anda kendimi hazırlamaya çalışıyorum negatif alırsam ...çok umut bile etmemeye çalışıyorum..çıkarsa sürpriz olsun diye.

pozitif dusunelim pozitif olsun kotuyu dusunme aklina da getirme ise basladin dimi canim
evet canım dün iş başı yaptım mağazada vakşt çabuk geçiyo en azından evde geçmiyo ne bilim karnım ağrıyo aynı adet zamanındaki gibi sivilcerimde çıktı ister istemez adet olucam korkusu sardı içimi ilkgünler çok umutluydum ama son gün çok zormuş arkadaşlar keşke hiç test yapmasam

ben ise gitmiyorum duramam uzanirim biseylwe yaparim diye bence sen hamilesin icime doguyor insallah bugun alenar test gunu ins. pozitif olurda bize umut olur

ben ise gitmiyorum duramam uzanirim biseylwe yaparim diye bence sen hamilesin icime doguyor insallah bugun alenar test gunu ins. pozitif olurda bize umut olur
inşallah canım ya gerçekten bu cümleden bezdim ama inşallah hepimizin gönlünce olsun herşey çok bekledim artık olsun yahuuu

saol canım inşallah ama hiç kendimi hamile hissetmiyorum bakalım ne çıkacak ilk denemem bu yıkılırım heralde tutmazsa
Yaa ben o ihtimali hiç düşünmüyorum eşime sarılıyorum içimden bak diyorum babamız geldı o ihtimali düşünmek bile ıstemıyorum

insallah canim bu benim yillardir hayalim Rabbim insallah bu hayalimi gerceklestirmemi nasip eder kizlar sizden leke geldimi hic tutumna lekesi geliyormus ya
hayır hiç gelmedi hatta bugün merkezden aradilar nasılsın diye kanama ya da lekelenme oldu mu diye sordular geçsin günler artık ve güzel sonuçlar alalım

Bende bu sabah kalktığımdan beri kasıklarımda kesik kesik sızı giriyor.. Dün gece çokkk güzel rüyalar gördüm...umarım gördüğüm rüyalar çıkar.. Test yapmamak için kendimi zor tutuyorum ama dayanıcam daha 6. günüm cok erken. Ben pko hastasıyım. Düşükten sonra öğrendim rahatsızlığı..gecen yıllar içinde her regl gecikmesinde o kadar çok bir ümittir deyip test yapıp negatif sonuç görüp yıkılmışlığım var ki. pozitif düşünüp dayanıcam kızlar

Ya bu arada hibor iğne kullanan var mı? Göbekten vuruyorum canım çok yanıyo... Kor ateşi alıp içime basıyolar sanki

Kizlar gunde 3 kez alttan progestan aliyorum.afedersiniz ama dunden beri bi darala sislik var cok zorlaniyorum ilaci alirken acaba enfeksiyon falanmi oldu resmen et parcasi tikamis gibi

Ya bu arada hibor iğne kullanan var mı? Göbekten vuruyorum canım çok yanıyo... Kor ateşi alıp içime basıyolar sanki
ben kullaniyorum canim kan civiltici artik gobegime igne zor giriyor valla abaniyorum oyle yapiyorum ve yakiyor demen gibi bitse artik igneler bir ay olacak 100 buldu sanirim igne sayisi

Kizlar gunde 3 kez alttan progestan aliyorum.afedersiniz ama dunden beri bi darala sislik var cok zorlaniyorum ilaci alirken acaba enfeksiyon falanmi oldu resmen et parcasi tikamis gibi
bende gunde 3 defa 2 tane ama bende bi sorun yok sen kasiyomusunki artik kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…