- 16 Mart 2016
- 437
- 433
- 18
- 35
herkezde olmuyo canım bazı kişilerde oluyo ama çoğunlukta leke olmuyoinsallah canim bu benim yillardir hayalim Rabbim insallah bu hayalimi gerceklestirmemi nasip eder kizlar sizden leke geldimi hic tutumna lekesi geliyormus ya
Şimdi bunu düşünme cnm. İnşallah bunu düşünmek de gerek kalmayacak yarın çok net göreceksin. Ama eğer istemediğimiz sonuç bile çıkarsa Allah korusun tabii...o zaman yola devam vazgeçmeden tekrar deneyeceksin. böyle düşün. Ama İNŞALLAH gerek kalmayacak.saol canım inşallah ama hiç kendimi hamile hissetmiyorum bakalım ne çıkacak ilk denemem bu yıkılırım heralde tutmazsa
canım işte o beni çok sarsıyo zaten sinirlerim çok yıprandı bide negatifi görünce umutlarım kırılıyo sonra tekrar başa sarmam zaman alıyo okadar çok negatif sonuç aldım kiŞimdi bunu düşünme cnm. İnşallah bunu düşünmek de gerek kalmayacak yarın çok net göreceksin. Ama eğer istemediğimiz sonuç bile çıkarsa Allah korusun tabii...o zaman yola devam vazgeçmeden tekrar deneyeceksin. böyle düşün. Ama İNŞALLAH gerek kalmayacak.
pozitif dusunelim pozitif olsun kotuyu dusunme aklina da getirme ise basladin dimi canimcanım işte o beni çok sarsıyo zaten sinirlerim çok yıprandı bide negatifi görünce umutlarım kırılıyo sonra tekrar başa sarmam zaman alıyo okadar çok negatif sonuç aldım ki
anlıyorum cnm. ben de negatiften çok korkuyorum ama aynı anda kendimi hazırlamaya çalışıyorum negatif alırsam ...çok umut bile etmemeye çalışıyorum..çıkarsa sürpriz olsun diye.canım işte o beni çok sarsıyo zaten sinirlerim çok yıprandı bide negatifi görünce umutlarım kırılıyo sonra tekrar başa sarmam zaman alıyo okadar çok negatif sonuç aldım ki
evet canım dün iş başı yaptım mağazada vakşt çabuk geçiyo en azından evde geçmiyo ne bilim karnım ağrıyo aynı adet zamanındaki gibi sivilcerimde çıktı ister istemez adet olucam korkusu sardı içimi ilkgünler çok umutluydum ama son gün çok zormuş arkadaşlar keşke hiç test yapmasampozitif dusunelim pozitif olsun kotuyu dusunme aklina da getirme ise basladin dimi canim
ben ise gitmiyorum duramam uzanirim biseylwe yaparim diye bence sen hamilesin icime doguyor insallah bugun alenar test gunu ins. pozitif olurda bize umut olurevet canım dün iş başı yaptım mağazada vakşt çabuk geçiyo en azından evde geçmiyo ne bilim karnım ağrıyo aynı adet zamanındaki gibi sivilcerimde çıktı ister istemez adet olucam korkusu sardı içimi ilkgünler çok umutluydum ama son gün çok zormuş arkadaşlar keşke hiç test yapmasam
inşallah canım ya gerçekten bu cümleden bezdim ama inşallah hepimizin gönlünce olsun herşey çok bekledim artık olsun yahuuuben ise gitmiyorum duramam uzanirim biseylwe yaparim diye bence sen hamilesin icime doguyor insallah bugun alenar test gunu ins. pozitif olurda bize umut olur
Yaa ben o ihtimali hiç düşünmüyorum eşime sarılıyorum içimden bak diyorum babamız geldısaol canım inşallah ama hiç kendimi hamile hissetmiyorum bakalım ne çıkacak ilk denemem bu yıkılırım heralde tutmazsa
hayır hiç gelmedi hatta bugün merkezden aradilar nasılsın diye kanama ya da lekelenme oldu mu diye sordularinsallah canim bu benim yillardir hayalim Rabbim insallah bu hayalimi gerceklestirmemi nasip eder kizlar sizden leke geldimi hic tutumna lekesi geliyormus ya
sen nezaman yapiyordun sonucu canimhayır hiç gelmedi hatta bugün merkezden aradilar nasılsın diye kanama ya da lekelenme oldu mu diye sordulargeçsin günler artık ve güzel sonuçlar alalım
Cumartesi canımsen nezaman yapiyordun sonucu canim
Canım umarım cuma günü bizlere güzel haberlerini verirsin.. :)Kızlar bide beni düşünün yarın son gunum cuma günü test pufff çok tırsıyorum belim agriyo bacaklarım agriyo sivilcelerim portledi kasıklarımda kramp var ofof
inşallah canım hala kasıklarım ağrıyo pek umudum kalmadı malesef adet olacak gibiyim sabah erkenden vericem kanCanım umarım cuma günü bizlere güzel haberlerini verirsin.. :)
Nolur güzel haberler gelsin...inşallah canım hala kasıklarım ağrıyo pek umudum kalmadı malesef adet olacak gibiyim sabah erkenden vericem kan
ben kullaniyorum canim kan civiltici artik gobegime igne zor giriyor valla abaniyorum oyle yapiyorum ve yakiyor demen gibi bitse artik igneler bir ay olacak 100 buldu sanirim igne sayisiYa bu arada hibor iğne kullanan var mı? Göbekten vuruyorum canım çok yanıyo... Kor ateşi alıp içime basıyolar sanki
bende gunde 3 defa 2 tane ama bende bi sorun yok sen kasiyomusunki artik kendiniKizlar gunde 3 kez alttan progestan aliyorum.afedersiniz ama dunden beri bi darala sislik var cok zorlaniyorum ilaci alirken acaba enfeksiyon falanmi oldu resmen et parcasi tikamis gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?