• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer sonrası bekleyenler

bugun bende de herzamnkinde
Kızlar bide beni düşünün yarın son gunum cuma günü test pufff çok tırsıyorum belim agriyo bacaklarım agriyo sivilcelerim portledi kasıklarımda kramp var ofofEn Büyük KK
bugun bendede herzamankinden daha cok kesik kesik agrilar geliyor kasiklarima dogruu uzulecemmi sevinecemmi bilemedim

bugun bende de herzamnkinde
bugun bendede herzamankinden daha cok kesik kesik agrilar geliyor kasiklarima dogruu uzulecemmi sevinecemmi bilemedim
Bende albenden de okadar yani neyi neye Yorsam şaşırdım günler geçsin diye beklerken günler bitti şimdi de bitmesin istiyorum

Bende albenden de okadar yani neyi neye Yorsam şaşırdım günler geçsin diye beklerken günler bitti şimdi de bitmesin istiyorum
zamn yaklastikca korkmaya basliyoruz bence beklemek zor derken aslinda en korktugum tam tahlil sonucunu beklemek simdi heryeni gune hayal kurmayi sevdim umut etmeyi sevdim hergun birgunum gecti demeyi sevdim icimizde o bebislerimizi tasimayi sevdim :KK46::KK46:bana tutunmalari icin Rabbime yalvarmayi sevdim insallah bu duygularinizin daimi olmasi dilegiyle arkadaslar :KK61:

zamn yaklastikca korkmaya basliyoruz bence beklemek zor derken aslinda en korktugum tam tahlil sonucunu beklemek simdi heryeni gune hayal kurmayi sevdim umut etmeyi sevdim hergun birgunum gecti demeyi sevdim icimizde o bebislerimizi tasimayi sevdim :KK46::KK46:bana tutunmalari icin Rabbime yalvarmayi sevdim insallah bu duygularinizin daimi olmasi dilegiyle arkadaslar :KK61:
Ah canım benim ya ağlayacaksın beni bak sinirimi bozma zaten hormonlar havada uçuyor ota mota ağlar oldum of offf ben napıcam nasıl kan vericem nasıl beklicem o sonucu nasil:KK12::63::KK43::oops::KK53::KK61::KK57::KK23::mad::KK33::KK34::KK42::confused:

Bugun 7. Gunum test yaptim hic bisey cikmadi cikmaliydi 5. Gun embriyosu 2 tane bu sferde olmadi :(

Bugun 7. Gunum test yaptim hic bisey cikmadi cikmaliydi 5. Gun embriyosu 2 tane bu sferde olmadi :KK43:
sakin ol canım benimde 5.gün embroyosu 2 tane ama doktorum bana idrar testi yapma dediği için yapmadım çünkü idrarda çıkmaz dedi gününü beklemilisin dedi gününde kan ver bak benim bugün 9.günüm yarın kan testi ama sabrediyorumm mecbur

sakin ol canım benimde 5.gün embroyosu 2 tane ama doktorum bana idrar testi yapma dediği için yapmadım çünkü idrarda çıkmaz dedi gününü beklemilisin dedi gününde kan ver bak benim bugün 9.günüm yarın kan testi ama sabrediyorumm mecbur
Benimde yarın 10. Gün 3. Gün emriyosu 10 hücreli çikarmi acaba yarın kan testi yaptirsammiki çikar mı hafta sonu nasil gececek

Maşallah sana gerçekten demir gibisin. Ben olsam dayanamazdım. İnşallah yarın çok güzel heber getireceksin bize İnşallah!!!

yarin belli olur benimde 3.gun embriyosu yarin 9.gunum yarin yapacam test esimin dogum gunu insallah oolumlu olurda ona spriz yapacam
Ben yaptirirsam eşime soylemiycem eğer olursa supriz olsun oda perişan oldu benle çok çektirdim yazık

yarin belli olur benimde 3.gun embriyosu yarin 9.gunum yarin yapacam test esimin dogum gunu insallah oolumlu olurda ona spriz yapacam
benim de eşimin doğum günü yarın ))) ben de günleri hesapladım eğer herşey yolunda istediğimiz gibi giderse benim test günüm benim doğum günüme çıkacak.

İnşallah yarın eşine güzel bi hediye olacak

insallah canim bu benim yillardir hayalim Rabbim insallah bu hayalimi gerceklestirmemi nasip eder kizlar sizden leke geldimi hic tutumna lekesi geliyormus ya

Back