• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer sonrası bekleyenler

o kadar zor bi süreç ki deli oluyorum bu kendiliğinden hamile kalanların sızlanmalarına:KK34:elimizde olan birşey olsa biliyorum ki hepimiz herşeyimizi feda ederdik ama değil işte :( beklemek sabretmek herşeye dayanmaya çalışmak çok zor keşke hepimiz kavuşabilsek bebeklerimize ama yılmak yok sonunda birgün hepimiz anne olucaz inşallah ben inanıyorum. nefes aldığım sürece bebeğime kavuşabilmek için herşeyi yapıcam yiyeceğim o kadar iğne çekeceğim onca acı eziyet umrumda değil çünkü onun kokusunu içime çektiğimde herşeyi unutacağıma eminim. sizde inanın ve yılmayın kızlar yarın bende yaptırıcam testi sonuç ne olur bilmiyorum ama üzülsekte olmuyo ya bidaha denemeye gerek yok deme gibi bi lüksümüz yok o yüzden girdiğimiz bu yola bütün engellere olumsuzluklara rağmen devam edicez ve sonunda bebeklerimize kavuşucaz :KK68:

Ben dun
Gerek olduğunu düşünmüyorum değrer 1.2 ve 12.gün çok kötüyüm aslında kendimi alıştırmıştım iki durumada ama öyle değilmiş
butun gun agladim kabul etmekten baska birsey yok sonra birsaat yuruyus yaptim iyi geldi uzulme demek cok zor biliyorum uzuleceksin ancak kendini yipratmaki yeniden mucadele icin guclu ol

Kızlaar bacaklarim belim kasıklarım ağrıyor bugün biraz ütü yaptım yemek yaptım ayakta durunca içim karısıyo sanki mide bulantısı değil de başka bi şey cumartesi gelsin ve nolur güzel gelsin :KK61:bi de hep ağlayasım var gözyaşım gözümde hazır sanki

Benimde transferimin 3.gunu,benimde bacaklarim agriyor,hep yatiuirum arada bi yuruyorum tekrar yatiyorum

Merhabalar,

Benimde tranferimin 5. günü.Beklemek çok zormuş nasıl gececek bu zaman.Kasıklarımda ayaktayken ve yürürken ağrı var inceden..inşallah hepimiz olumlu sonuçlar alırız...

Merhabalar,

Benimde tranferimin 5. günü.Beklemek çok zormuş nasıl gececek bu zaman.Kasıklarımda ayaktayken ve yürürken ağrı var inceden..inşallah hepimiz olumlu sonuçlar alırız...
Aynen benim de öyle çok çabuk yoruluyorum hiç eski gücüm yok inşallah güzel şeylerdir bunlar yaa

Kızlaar bacaklarim belim kasıklarım ağrıyor bugün biraz ütü yaptım yemek yaptım ayakta durunca içim karısıyo sanki mide bulantısı değil de başka bi şey cumartesi gelsin ve nolur güzel gelsin :KK61:bi de hep ağlayasım var gözyaşım gözümde hazır sanki
Merhabalar,

Benimde tranferimin 5. günü.Beklemek çok zormuş nasıl gececek bu zaman.Kasıklarımda ayaktayken ve yürürken ağrı var inceden..inşallah hepimiz olumlu sonuçlar alırız...[/QUO
[QUOTE=

İnşallah hepimiz güzel haberler yazalım buraya.. Ayın 30 unda test yap dedi doktor geçmiyor zaman bir türlü... :( aşırı agresif oldum.. Allah eşime sabır versin :)

benimde oyle bugun biraz daha duygusalim biraz daha durgunum bacaklarimda benimde halsizlik oluyor gunler yaklastikca insan biraz daha kabuna cekiliyor gibi sizde aynimi
Evet yaa arka sokakları izlerken ağlar mı insan? Ben ağlıyorum

Kızlar bide beni düşünün yarın son gunum cuma günü test pufff çok tırsıyorum belim agriyo bacaklarım agriyo sivilcelerim portledi kasıklarımda kramp var ofofEn Büyük KK

Back