insallah canim insallahİnşallah bebeklerımız karnimizdadir
Acaba napıyosunİnşallah güzel sonuçlar alıp yazıcaz buraya peşpeşe.... bu arada hala yatıyo musunuz yoksa kalktınız mi merak ettim?
Senin test günün bugün di mi :)bugün 9. gün ve acayip bi kasık ağrısı yaşadım karnımda şiş çok rahatsız hissediyorum kendimikızlar transfer gününden başlayarak mı saydınız yoksa o gün sayılmıyo mu
Zeyneeeepp sonuç ne acabaaaKızlarrrrr çok heycanlıyımmm sadece 1 gün kaldı sonucu öğrenmeme kalbim yerinden fırlayacak gibi
kızlar ananas zayıflatır. rahat rahat yıyebşlirsiniz )))aynen hergun yiyorum onlar bizimle.olsunda biz kiloda alalim napalim
Cok tesekkurler insallah siz guzel haberler alirsiniz
iyi daha fazla yiyeyimmm bariikızlar ananas zayıflatır. rahat rahat yıyebşlirsiniz )))
üzülme demenin yada başka bi sözün faydası yok biliyorum ama sen yinede iki gün sonra testi bi tekrar et istersen canım vardır zamanı mutlaka napalım verecek olan akkah elimizden birşey gelmiyo kiNegative
yarın gidicem canım artık bugün gidemedim bakalım zaman nasıl geçecekse artıkSenin test günün bugün di mi :)
kızlar yarın gitmeden bi idrar testi yapayım diyorum ne bileyim negatif çıkarsa kendimi azda olsa hazırlamış olurum sonuca 10. gün yarın çıkar mı sizce
Uuff nasıl dayanıyorsun yaa kendimi zor tutuyorum ben 6. Günümyarın gidicem canım artık bugün gidemedim bakalım zaman nasıl geçecekse artık
Benim sonuç negatif
Gerek olduğunu düşünmüyorum değrer 1.2 ve 12.gün çok kötüyüm aslında kendimi alıştırmıştım iki durumada ama öyle değilmişYa hayır kaçıncı gün? Bi daha mı yapsan
aldigim 2.olumsuz sonuc yaa guzel haberler verin kizlarr umidim kiriliyorr zeyne cok uzuldum canim beklemek guzel sonuc almaktan daha iyi canim insallah Rabbim yuzunu guldursun tez zamnda hamile kalip bebeklerini kucagina alirsin canim zor ama yikilmadan ayaga kalkip tekrar devam biz savaşci annelerizBenim sonuç negatif
alenarrr git bi test alda yappp hadiiii sen umut olinşallah canım inşallah
işte aynı benim gibi. ben de hazır olmak istedim o yuzden erken yaptım. kan vermeye hazır olarak geldim artık sonuç o kadar da acı gelmedi bana.kızlar yarın gitmeden bi idrar testi yapayım diyorum ne bileyim negatif çıkarsa kendimi azda olsa hazırlamış olurum sonuca 10. gün yarın çıkar mı sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?