Transfer sonrası bekleyenler

bugün 9. gün ve acayip bi kasık ağrısı yaşadım karnımda şiş çok rahatsız hissediyorum kendimi kızlar transfer gününden başlayarak mı saydınız yoksa o gün sayılmıyo mu
Senin test günün bugün di mi :)

transfer günün saymıyosunuz kızlar bi sonraki gün 1.gün olarak sayılıyo benimde bugün 8.gün ufffff

yarın test yaptırmaya gidicem kızlar dua edin bana inşallah güzel haberlerle dönmek nasip olur. inşallah hepimiz güzel haberleri yazarız burdan

üzülme demenin yada başka bi sözün faydası yok biliyorum ama sen yinede iki gün sonra testi bi tekrar et istersen canım vardır zamanı mutlaka napalım verecek olan akkah elimizden birşey gelmiyo ki

kızlar yarın gitmeden bi idrar testi yapayım diyorum ne bileyim negatif çıkarsa kendimi azda olsa hazırlamış olurum sonuca 10. gün yarın çıkar mı sizce

kızlar yarın gitmeden bi idrar testi yapayım diyorum ne bileyim negatif çıkarsa kendimi azda olsa hazırlamış olurum sonuca 10. gün yarın çıkar mı sizce

benim 10. günü çook hafif ikinci çizgi vardı erken gebelik testiyle yapmıştım. İkinci çizgi olursa test doğrudur. Ama çizgi oluşmazsada moralini bozma kanda çıkabilir.. İnşallah güzel sonuçlar alırsın

Benim sonuç negatif
aldigim 2.olumsuz sonuc yaa guzel haberler verin kizlarr umidim kiriliyorr zeyne cok uzuldum canim beklemek guzel sonuc almaktan daha iyi canim insallah Rabbim yuzunu guldursun tez zamnda hamile kalip bebeklerini kucagina alirsin canim zor ama yikilmadan ayaga kalkip tekrar devam biz savaşci anneleriz

işte aynı benim gibi. ben de hazır olmak istedim o yuzden erken yaptım. kan vermeye hazır olarak geldim artık sonuç o kadar da acı gelmedi bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…