Benim 75 i doldurmayan göguslerim şimdi tam dolduruyor hahahahaha süper ama belimde karnımda siskinlik varGunde 3 tane estrofem yutuyorum ay goguslerde sislik falan yok olsa umutlanicam tuttu diye :)
ne bilgiler topladin bakalimHahahahaa napim kız nerden ne bilgi toplasam diye daldan dala konuyorum
Hahahahahahaa askolsun yahu ben sizi bırakırmiyim hiçgeldi kacak
birakmazsin tabi alender bebislere orguleri yetistiriyor sanirim sesi cikmiyorHahahahahahaa askolsun yahu ben sizi bırakırmiyim hiç
PeşindeyimHahahahaa napim kız nerden ne bilgi toplasam diye daldan dala konuyorum
ilaclar hemen hemen aynida belindeki banti anlamadim o ne icinKızlar ben progestan hem vajinal atıyorum hem iğne olarak popodan vuruluyorum göbeğimden kan sulandırıcı clexane kullanıyorum folbiol hap ve estrofem hap kullanıyorum bide belimde iki tane bant takılı
Hep biraz daha büyük olsunlar istemişimdir şimdi tam istediğim gibi oldu ama ise yaramıyoBenim 75 i doldurmayan göguslerim şimdi tam dolduruyor hahahahaha süper ama belimde karnımda siskinlik var
Canım opu dan sonra takıldı bana belime ostrojen hormonu salgiliyomusilaclar hemen hemen aynida belindeki banti anlamadim o ne icin
Hep biraz daha büyük olsunlar istemişimdir şimdi tam istediğim gibi oldu ama ise yaramıyoBenim 75 i doldurmayan göguslerim şimdi tam dolduruyor hahahahaha süper ama belimde karnımda siskinlik var
ilk defa duydum iyi olur ins. canimCanım opu dan sonra takıldı bana belime ostrojen hormonu salgiliyomus
Valla bende ilk defa duydum canim hafta bir yeniliyoruz banti herşey bebeklerimiz tutsun diye baktın adı climareilk defa duydum iyi olur ins. canim
bakim bi arastirayim bende bol boll ananas yiyorum insallah faydasi olurValla bende ilk defa duydum canim hafta bir yeniliyoruz banti herşey bebeklerimiz tutsun diye baktın adı climare
Ay canım ye Ki bende transfer den sonra 4 gün yedim ananas hem çok lezzetli hem bebeğime canbakim bi arastirayim bende bol boll ananas yiyorum insallah faydasi olur
aynen hergun yiyorum onlar bizimle.olsunda biz kiloda alalim napalimAy canım ye Ki bende transfer den sonra 4 gün yedim ananas hem çok lezzetli hem bebeğime can
Canım sende kaç yasindasinaynen hergun yiyorum onlar bizimle.olsunda biz kiloda alalim napalim
37 yasindayimCanım sende kaç yasindasin
İnşallah bebeklerımız karnimizdadir37 yasindayim
Cok tesekkurler insallah siz guzel haberler alirsinizRabbim hayırlısını versin kabul olmayan dua yokmuş vakti gelmeyen dua varmış... elbet bir gün olacak ama insan yine de uzuluyo tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?