senin belli oldumu canim kacinci gununnve sonuc neişte aynı benim gibi. ben de hazır olmak istedim o yuzden erken yaptım. kan vermeye hazır olarak geldim artık sonuç o kadar da acı gelmedi bana.
şimdi ne desem boş biliyorum herkes yüreğindeki acıyla başbaşa çünkü ama napalım elimizde değil ki toparlanıp herşeye yeniden başlamalısın çok zor biliyorum ama bu yol zaten zorluklarla dolu değil miydi ?Benim sonuç negatif
mecburen tutucam artık canım negatifse en azından birgünü daha umut ederek geçiririmUuff nasıl dayanıyorsun yaa kendimi zor tutuyorum ben 6. Günüm
butun gun agladim kabul etmekten baska birsey yok sonra birsaat yuruyus yaptim iyi geldi uzulme demek cok zor biliyorum uzuleceksin ancak kendini yipratmaki yeniden mucadele icin guclu olGerek olduğunu düşünmüyorum değrer 1.2 ve 12.gün çok kötüyüm aslında kendimi alıştırmıştım iki durumada ama öyle değilmiş
Sen guzel haberler ver insallahufyaaa ne oldu böyle ben herkezden umutluydum ama yaa
Benimde 8. Gunum alt karinda ara ara ağrı giriyoBenimde transferimin 3.gunu,benimde bacaklarim agriyor,hep yatiuirum arada bi yuruyorum tekrar yatiyorum
Aynen benim de öyle çok çabuk yoruluyorum hiç eski gücüm yok inşallah güzel şeylerdir bunlar yaaMerhabalar,
Benimde tranferimin 5. günü.Beklemek çok zormuş nasıl gececek bu zaman.Kasıklarımda ayaktayken ve yürürken ağrı var inceden..inşallah hepimiz olumlu sonuçlar alırız...
Kızlaar bacaklarim belim kasıklarım ağrıyor bugün biraz ütü yaptım yemek yaptım ayakta durunca içim karısıyo sanki mide bulantısı değil de başka bi şey cumartesi gelsin ve nolur güzel gelsinbi de hep ağlayasım var gözyaşım gözümde hazır sanki
[QUOTE=Merhabalar,
Benimde tranferimin 5. günü.Beklemek çok zormuş nasıl gececek bu zaman.Kasıklarımda ayaktayken ve yürürken ağrı var inceden..inşallah hepimiz olumlu sonuçlar alırız...[/QUO
benimde oyle bugun biraz daha duygusalim biraz daha durgunum bacaklarimda benimde halsizlik oluyor gunler yaklastikca insan biraz daha kabuna cekiliyor gibi sizde aynimiAynen benim de öyle çok çabuk yoruluyorum hiç eski gücüm yok inşallah güzel şeylerdir bunlar yaa
mrb yasemin hayirli olur insallah insallah iyi sonuclar almaya ihtiyacimiz var vallaMerhabalar,
Benimde tranferimin 5. günü.Beklemek çok zormuş nasıl gececek bu zaman.Kasıklarımda ayaktayken ve yürürken ağrı var inceden..inşallah hepimiz olumlu sonuçlar alırız...
İnşallah alacagımız güzel sonuçların habercisidir bunlarAynen benim de öyle çok çabuk yoruluyorum hiç eski gücüm yok inşallah güzel şeylerdir bunlar yaa
Evet yaa arka sokakları izlerken ağlar mı insan? Ben ağlıyorumbenimde oyle bugun biraz daha duygusalim biraz daha durgunum bacaklarimda benimde halsizlik oluyor gunler yaklastikca insan biraz daha kabuna cekiliyor gibi sizde aynimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?