- 16 Mart 2016
- 437
- 433
- 18
- 35
Canım hayırlı olsun inşallah bel ağrısı kaşık ağrısı rahim ağrısı normal şeyler hepimizde oldu hala oluyo özellikle 4.gunde kaşık batması oldu bende sol kasigima inanılmaz canim acıdı bugün 7.gün bakalım bende 5.gun embriyo su 10 gün sonra belli olur dedi doktorum cuma günü belli olucak sonuc bakalımHayirli aksamlar kizlar . Cuma gunu transferim oldu 5. Embriyosu 2 adet . Bugun transferimin 5. Gunu dunden beri inanilmaz bi bel agrisi var hele bir kac saattir ölduruyor ,normalmi bu ilkinde hic boyle olmamisti , cok aci cekiyorum. Buarada rabbim hepinizin gonlune gore vèrsin pozitif sonuclar alin ins.
Canım mobilya satıyorum ben samsunluyum kan testi mi yapicaksin sendebende iyim sukur bir gunumuz daha bitti sayilir bende cuma yapacam hadi hayirlisi bu arada ne is yapiyorsun
hayirlisi olsun demkten baska bisey gelmez elimizden insallah birdahaki sefere Rabbim gonlunun muradini versin bebislerin kucaklarini doldursunYok yapilmiycak sadece yeniden tedavi icin gorusmek istermisin doktorunla dediler ariycam daha sonra dedim
yaptirabilirsem kan testi istiyorum hadi hayirlisiCanım mobilya satıyorum ben samsunluyum kan testi mi yapicaksin sende
Hayirli olsun ins. Tutar yavruna kavusursun.az kalmis test gununede Allah yuzunu guldursun :) Telaslandim cunku ilkinde hic bisey hissetmemistim kasigimda agriyor fakat belim gibi degil ins gecer . Yada bu iyiye isarettir cekmeye raziyim :)Canım hayırlı olsun inşallah bel ağrısı kaşık ağrısı rahim ağrısı normal şeyler hepimizde oldu hala oluyo özellikle 4.gunde kaşık batması oldu bende sol kasigima inanılmaz canim acıdı bugün 7.gün bakalım bende 5.gun embriyo su 10 gün sonra belli olur dedi doktorum cuma günü belli olucak sonuc bakalım
hayirli olsun insallah canim bel agrilari kasik agrilari bunlar normal hepimizdede oluyor insallah guzel sonuclar alriz hepberaberHayirli aksamlar kizlar . Cuma gunu transferim oldu 5. Embriyosu 2 adet . Bugun transferimin 5. Gunu dunden beri inanilmaz bi bel agrisi var hele bir kac saattir ölduruyor ,normalmi bu ilkinde hic boyle olmamisti , cok aci cekiyorum. Buarada rabbim hepinizin gonlune gore vèrsin pozitif sonuclar alin ins.
Bu benim ilk denememdi 5 tane dondurulmus embriyom var sadece 1 tanesi cok iyi , negative sonuctan sonra hemen mi deneniyor yoksa biraz arami vermeli Ben 41 yasindayim cok uzuluyorum cunku zamanim kalmAdi yasim disinda hersey normal esimin y kromozomu genetic olsrak siliniyor sperm sayisi cok ax oldugu icin ve benim yasimdan oturu onerdi doktor mikro injection yontemi ile tup bebekYok yapilmiycak sadece yeniden tedavi icin gorusmek istermisin doktorunla dediler ariycam daha sonra dedim
Canım ben bugün doktoruma sordum karın ağrım var sivilcelendim belim agriyo dedim acaba adetmi olucam dedim üzüldüm çok ama doktorum hiç üzülme bunlar iyi şeyler adete yorma dediHayirli olsun ins. Tutar yavruna kavusursun.az kalmis test gununede Allah yuzunu guldursun :) Telaslandim cunku ilkinde hic bisey hissetmemistim kasigimda agriyor fakat belim gibi degil ins gecer . Yada bu iyiye isarettir cekmeye raziyim :)
Oncelikle gecmis olsun rabbim tez zamanda nasip etsin ins dr um ilk negatiften sonra en az 2 adet gecir rahim kendine gelsin demisti 3 adet gecirip tekrar basladimBu benim ilk denememdi 5 tane dondurulmus embriyom var sadece 1 tanesi cok iyi , negative sonuctan sonra hemen mi deneniyor yoksa biraz arami vermeli Ben 41 yasindayim cok uzuluyorum cunku zamanim kalmAdi yasim disinda hersey normal esimin y kromozomu genetic olsrak siliniyor sperm sayisi cok ax oldugu icin ve benim yasimdan oturu onerdi doktor mikro injection yontemi ile tup bebek
Canım transfer için hepsi 1.kaliteolmak zorunda değil bazen ikinci kalite embriyo ile hamilelik de oluşuyor çok kişi var burdada uzulme beklemek zorunda değilsin diğer adetin den sonra başlayabilirsin yeniden madem dondurulmus ların varBu benim ilk denememdi 5 tane dondurulmus embriyom var sadece 1 tanesi cok iyi , negative sonuctan sonra hemen mi deneniyor yoksa biraz arami vermeli Ben 41 yasindayim cok uzuluyorum cunku zamanim kalmAdi yasim disinda hersey normal esimin y kromozomu genetic olsrak siliniyor sperm sayisi cok ax oldugu icin ve benim yasimdan oturu onerdi doktor mikro injection yontemi ile tup bebek
Ayyyy ins zor bi surec ilac ilac ilac cok yiprandik ins olur da rahata kavusuruz senin ilk denemen mi taze mi embriyo. Benim 2. Deneme donmuslarla denedim ve onlarda bitti yani bu seferde olmazsa sil bastanCanım ben bugün doktoruma sordum karın ağrım var sivilcelendim belim agriyo dedim acaba adetmi olucam dedim üzüldüm çok ama doktorum hiç üzülme bunlar iyi şeyler adete yorma dedi
Canım benim ilk tüp denemem 21 yumurta toplandı 14 ü saglikliymis ve 12 si dollenmis 5.gune kadar 7 tane 1.kalite embriyom vardı ve 5.gun 2 tane embriyo transfer edildiAyyyy ins zor bi surec ilac ilac ilac cok yiprandik ins olur da rahata kavusuruz senin ilk denemen mi taze mi embriyo. Benim 2. Deneme donmuslarla denedim ve onlarda bitti yani bu seferde olmazsa sil bastan2
Canım hiç sorma sinir tepemde şiskinim çok 52 kiloydum bi baktım ki 55 kilo oluşum çok üzüldüm ama napalım veririz yeterki bebeklerimiz tutsun dakizlar kilo aldinizmi ben bugun farkettim bir hafta once giydigim kiyafetlerin icinde bile deisik duruyorum gogusler felaket sis durumda
Ayni sayiliriz hadi bakalim sen once iyi haberi verde kosa kosa arkandan gelelim ins ikiz anneleri topicinde takilalimCanım benim ilk tüp denemem 21 yumurta toplandı 14 ü saglikliymis ve 12 si dollenmis 5.gune kadar 7 tane 1.kalite embriyom vardı ve 5.gun 2 tane embriyo transfer edildi
Başka topıklerde gezıyo prensesprensessss nerelerdesin sesin cikmiyor nasil gidiyor
İnşallah canim ya birinden biri tutsa da razıyım inşallah hepimiz bu ay hamis kalırız hamile olursak eğer suankinden daha çok kosturmaca li ve yorucu günler bizleri bekliyoAyni sayiliriz hadi bakalim sen once iyi haberi verde kosa kosa arkandan gelelim ins ikiz anneleri topicinde takilalim
Kavuşacağız inşallah.bende ankara baskentte yaptirdim 2 embiriyo transfer edildi 17 yillik evlik sebebi bilinmiyor sorun.yok
Hahahahaa napim kız nerden ne bilgi toplasam diye daldan dala konuyorumBaşka topıklerde gezıyo prenses
Gunde 3 tane estrofem yutuyorum ay goguslerde sislik falan yok olsa umutlanicam tuttu diye :)kizlar kilo aldinizmi ben bugun farkettim bir hafta once giydigim kiyafetlerin icinde bile deisik duruyorum gogusler felaket sis durumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?