Transfer sonrası bekleyenler

bugün 9. gün ve acayip bi kasık ağrısı yaşadım karnımda şiş çok rahatsız hissediyorum kendimi kızlar transfer gününden başlayarak mı saydınız yoksa o gün sayılmıyo mu
Senin test günün yarın mı canım? Güzel haberler ver bize

bence evi bile supurmesen ben bir tabak tutuyorum esim hemen kiziyor agir isleri yapma bence maddi manevi zorlugunu yasiyoruz en azindan 10 gun dikkat et
Çok zor en zor kısmı bu tedavinin. valla tabak tutmak ne ki yarın utu bile yapıcam heralde tutunduysa şimdiye kadar tutunmustır dedim başladım valla hayırlısı artık...

yaaa vvalla yarin olurmuki hem senin hem zeynebin yarin belli olacak dimi ordunmu yelegini

bende ankara baskentte yaptirdim 2 embiriyo transfer edildi 17 yillik evlik sebebi bilinmiyor sorun.yok

Yok yapilmiycak sadece yeniden tedavi icin gorusmek istermisin doktorunla dediler ariycam daha sonra dedim
tekrar test yapilacakmi 2 gun sonra uzulme tamam bizlerde bilmiyoruz sonuclarimizi ama guclu olmaliyiz mucadeleyi birakmamaliyiz

Hayirli aksamlar kizlar . Cuma gunu transferim oldu 5. Embriyosu 2 adet . Bugun transferimin 5. Gunu dunden beri inanilmaz bi bel agrisi var hele bir kac saattir ölduruyor ,normalmi bu ilkinde hic boyle olmamisti , cok aci cekiyorum. Buarada rabbim hepinizin gonlune gore vèrsin pozitif sonuclar alin ins.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…