Senin test günün yarın mı canım? Güzel haberler ver bizebugün 9. gün ve acayip bi kasık ağrısı yaşadım karnımda şiş çok rahatsız hissediyorum kendimikızlar transfer gününden başlayarak mı saydınız yoksa o gün sayılmıyo mu
senin kacinci gunun canimAaa ben daha hiç dışarı çıkmadım yarın pazara gıtmeem lazım ama gidemem herhalde. Korkuyorum sonra vicdan azabı cekmekten...
Çok zor en zor kısmı bu tedavinin.bence evi bile supurmesen ben bir tabak tutuyorum esim hemen kiziyor agir isleri yapma bence maddi manevi zorlugunu yasiyoruz en azindan 10 gun dikkat et
5. Gün canım. 9. Gün test yapcam Cmt erken sanki ama varsa çıkar herhalde...senin kacinci gunun canim
yaaa vvalla yarin olurmuki hem senin hem zeynebin yarin belli olacak dimi ordunmu yeleginibende ilk iki üç gün yattım tabi arada kalktım evin içinde dolaştım sonraki günlerde ağır kaldırmadan işlerimi yapmaya başladım yürüyüş yaptım hatta bugün annemin yanına gezmeye gittim :)
bende 9 gun yapacam bakalim insallah guzel haberler duyariz burda hepimizinki pozitif olsa sevinc cigliklari atsak kadinlar kulubunu yerinden oynatsak5. Gün canım. 9. Gün test yapcam Cmt erken sanki ama varsa çıkar herhalde...
Hep o anın hayalini kuruyorum ınan...bende 9 gun yapacam bakalim insallah guzel haberler duyariz burda hepimizinki pozitif olsa sevinc cigliklari atsak kadinlar kulubunu yerinden oynatsak
bisey olmaz ins. tutunduysa Rabbim korur kacinci gununduÇok zor en zor kısmı bu tedavinin.valla tabak tutmak ne ki yarın utu bile yapıcam heralde tutunduysa şimdiye kadar tutunmustır dedim başladım valla hayırlısı artık...
pardon yanlis sordum aramizda bir gun varbisey olmaz ins. tutunduysa Rabbim korur kacinci gunundu
5.gunumbisey olmaz ins. tutunduysa Rabbim korur kacinci gunundu
nerde yaptirdin sorun neydi ve kac embiyo trasfer edildi cokmu soru sordum5.gunum
prensessss nerelerdesin sesin cikmiyor nasil gidiyorCanım hayır neden sakıncalı olsun klozete oturmaktan daha iyi hatta tuvalet temizse sıkıntı yok
Ankara Anatolıa. Tek embriyo transfer edildi sorunum da Polikistik over. Senin?nerde yaptirdin sorun neydi ve kac embiyo trasfer edildi cokmu soru sordum
cok uzuldum ama deisme ihtimali varmi canim 12.gun diyorlar ya doktorlar 2 gun sonra tekrar yaptirsan belki sonuc deisir
tekrar test yapilacakmi 2 gun sonra uzulme tamam bizlerde bilmiyoruz sonuclarimizi ama guclu olmaliyiz mucadeleyi birakmamaliyizIlaclari birak dedi
tekrar test yapilacakmi 2 gun sonra uzulme tamam bizlerde bilmiyoruz sonuclarimizi ama guclu olmaliyiz mucadeleyi birakmamaliyiz
Canım şükür çok iyim yarın iş başı yapıcam cuma günü belli olucak sonuc bakalımprensessss nerelerdesin sesin cikmiyor nasil gidiyor
bende iyim sukur bir gunumuz daha bitti sayilir bende cuma yapacam hadi hayirlisi bu arada ne is yapiyorsunCanım şükür çok iyim yarın iş başı yapıcam cuma günü belli olucak sonuc bakalımsen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?