Transfer sonrası bekleyenler

Benimde 2.gunum belimden adaga bacaklarim agriyor,uyusuk gibi,sizinde agriyormu kizlar

Benim de adet sancısı gibi hareket ettiğimde oluyo. Bi de her sabah 7 buçukta oluyo onu da anlamış değilim. Kızlar transferden sonra hala yatan ya da ayaklanan var mı

ben evdeyim oturuyorum yatiyorum yorulmayacak sekilde hafif isler yapiyorum genelde elimde tlf hep birseyler arastiriyorum

ben evdeyim oturuyorum yatiyorum yorulmayacak sekilde hafif isler yapiyorum genelde elimde tlf hep birseyler arastiriyorum
Ben de ilk 3 gün yattım eşim baktı bana da ama erkek işte illa yardım ıstıyo arada kalktım şimdi ben de ağır işler yapmadan bütün işlerimi yapıyorum ama kafama takıldı. Hep mi yatmak lazımdı diye

bende ilk iki üç gün yattım tabi arada kalktım evin içinde dolaştım sonraki günlerde ağır kaldırmadan işlerimi yapmaya başladım yürüyüş yaptım hatta bugün annemin yanına gezmeye gittim :)

hep yatmakta iyi deilki hareket etmek lazimmis kan dolasimi icin yokmu esinin haricinde bawkasi yardimci olacak benim ilk gunler annem bakti simdi gorumcem bakiyor birisi olsa iyi olurdu

hep yatmakta iyi deilki hareket etmek lazimmis kan dolasimi icin yokmu esinin haricinde bawkasi yardimci olacak benim ilk gunler annem bakti simdi gorumcem bakiyor birisi olsa iyi olurdu
Kimseye söylemedik canım herkes soruyor böyle kafamız daha rahat bi burda yazıyorum. Ben de dün evi supurdum falan zor oldu biraz ama yapacak bi şey yok...

Aaa ben daha hiç dışarı çıkmadım yarın pazara gıtmeem lazım ama gidemem herhalde. Korkuyorum sonra vicdan azabı cekmekten...

Kimseye söylemedik canım herkes soruyor böyle kafamız daha rahat bi burda yazıyorum. Ben de dün evi supurdum falan zor oldu biraz ama yapacak bi şey yok...
bence evi bile supurmesen ben bir tabak tutuyorum esim hemen kiziyor agir isleri yapma bence maddi manevi zorlugunu yasiyoruz en azindan 10 gun dikkat et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…