• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer sonrası 9. Gün testi pozitif çıkanlar.? Testi 9- 12 Eylül olanlar

Doktor bana başka yerde kan verme dedi neden dedi bilmiyorum 19 eylülde gel dedi işte bende kan vermek istiyorum aslında ama sistemden baktığında acaba görür mü benim kan verdiğimi başka yerde
Sistemden görmez. Aynı şubede yaparsan görünür. Onun dışında görünmez. İnşallah güzel sonuçlar alırsınız hanımlar ☺️ Bende 20
Eylül salı keseye bakmak için randevu aldım inşallah kese görünür 🤲

Sistemden görmez. Aynı şubede yaparsan görünür. Onun dışında görünmez. İnşallah güzel sonuçlar alırsınız hanımlar ☺️ Bende 20
Eylül salı keseye bakmak için randevu aldım inşallah kese görünür 🤲
Ohh iyi bari 😊😊 İnşallahhhh iki gebelik testi yaptım pozitif çıktı kan verdim ama daha sonuç çıkmadı benim ya dün vermiştim birde 🤦🏻‍♀️ keseyi görmek için kaç gün sonra çağırıyor peki ? İnşallah güzel bir şekilde görünür kesen 😍😍

Ohh iyi bari 😊😊 İnşallahhhh iki gebelik testi yaptım pozitif çıktı kan verdim ama daha sonuç çıkmadı benim ya dün vermiştim birde 🤦🏻‍♀️ keseyi görmek için kaç gün sonra çağırıyor peki ? İnşallah güzel bir şekilde görünür kesen 😍😍
Ay verdin mi çıkması lazım nerede verdin?

Merhaba tüp bebek anneleri ve adayları!
Transfer sonrası 9. Günün de olan var mıdır ? Durumunuz nedir? Belirtileriniz var mıdır ? İdrar testi yaptınız mı ? Ben dayanamayıp yaptım ve 4 yıl sonra ilk defa iki çizgi gördüm diğeri silikti 🤲 12 eylülde beta hcg de yaptıracağım. İnşallah sizlerinde sonuçlarınız böyle mutluluk verici olur 😘
Merhaba öncelikle hayırlı olsun rabbim kucagınıza almayı nasip etsin sizin tüp bebek yaptırmanızdaki sebep neydi yaşınız kaç acaba

1 hafta sonra kese için tarih veriyor. İnşallah güzel haberler alırsınız, alırız

Merhaba öncelikle hayırlı olsun rabbim kucagınıza almayı nasip etsin sizin tüp bebek yaptırmanızdaki sebep neydi yaşınız kaç acaba
Merhaba ☀️ tüp bebek yaptırma sebebimiz açıklanamayan infertilite. İlk tüp bebek deneyimimiz ve elhamdulillah gebeyim. Eşim ve bende de her hangi bir sorun yoktu. 4 yıl tedaviden sonra tüp bebek tedavisi yapmaya karar verdi doktorumuz . Yaşım 25 😇 teşekkür ederim😍🥰

Back