- 5 Nisan 2021
- 97
- 100
- 43
- 26
Çoook sevindimA arzuatmcaa canım transferin 8. Günü değerim 167 çıktı inşallah 12.güne daha da artar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çoook sevindimA arzuatmcaa canım transferin 8. Günü değerim 167 çıktı inşallah 12.güne daha da artar
250 olmuş değerim 76ydıGüzel haberler inşallah
Çok güzel değerler, sağlıkla devam etsin inşallah250 olmuş değerim 76ydı
Canım normal gebelik testini transferin kaçıncı günü yapmıştın ?Ben normal gebelik yaptım ama çok korkuyorum ya düşerse değerim kimyasal olursa diye ilk gebeliğimde bebeğimi 5 aylık kaybettim
Benım gibii ama henuz transfer olmadım iniallah bende senın gibi pozitif görürrümmMerhaba tüp bebek yaptırma sebebimiz açıklanamayan infertilite. İlk tüp bebek deneyimimiz ve elhamdulillah gebeyim. Eşim ve bende de her hangi bir sorun yoktu. 4 yıl tedaviden sonra tüp bebek tedavisi yapmaya karar verdi doktorumuz . Yaşım 25 teşekkür ederim
Canım akıntı ilaç durumuna göre değişebiliyor bende akıntı şu an yok fitil olduğu için oluyorÇok güzel değerler, sağlıkla devam etsin inşallah
ben bugun idrR testi testi yaptım ama sabaha karşı daha çok erken sanıp tuvalete çıktım, sabah 8 gibi test yaptım tek çizgi maalesef. doktorlar 12.gün diyor ama çıkanında çıkıyor işte idrar testinde. çok moralim bozuldu, ama akıntım da artış var, sen de akıntı var mı
7. Günü yapmıştım birisinde birisinde 6. Gün ama çoook siliktiCanım normal gebelik testini transferin kaçıncı günü yapmıştın ?
İnşallah güzel sonuçlar alırsınız. Amin çok inşallah. sormak istediğiniz sorular olursa beklerim. Özel mesaj da atabilirsiniz transfer ne zaman olacaksınız ? Yumurtanız toplandı mı ?Benım gibii ama henuz transfer olmadım iniallah bende senın gibi pozitif görürrümm
Salı günü olucak inşallah aksilik cıkmazsa 26yaşındayım sebepsız ibizimde nedeni yok Tüp bebege karar verdık hayırlısı neyse o olsun. Sizin durum nedirİnşallah güzel sonuçlar alırsınız. Amin çok inşallah. sormak istediğiniz sorular olursa beklerim. Özel mesaj da atabilirsiniz transfer ne zaman olacaksınız ? Yumurtanız toplandı mı ?
Canım %60 olduysa sıkıntı yok diye biliyorum doktoruna danıştın mıkızlar 3 eylülde 1 tane 5.gün embriyo transferi oldu. 12.gün beta 594 14.gün beta 974 (artış yüzde 64).sizce nasıl arkadaşlar cok endişeliyim.
danıstım pazartesi gel keseye bakalım dedi.fakat artış 2 kat olmadığı için biraz umutsuzum.Canım %60 olduysa sıkıntı yok diye biliyorum doktoruna danıştın mı
bugün test verdim 2152 cıktııı sonuçCanım %60 olduysa sıkıntı yok diye biliyorum doktoruna danıştın mı
Ayyy çok sevindim ya bende biraz kötüyüm 2 gün önce değerim 256ydı bugün verdim işte 2 gün sonra yani sonucum 584 çıkmış daha fazla beklerdim çünkü 76 olan ilk değerimden sonra birden 256 oldu şimdi 584 olmuş iki katı olmuş ama az yükselmiş gibibugün test verdim 2152 cıktııı sonuç
Bende 25 yaşındayım. Sebepsiz infertilite. Tüp bebeği 31 Ağustos yaptık transferi. Elhamdulillah gebeyim. Salı günü keseye bakılacak. inşallah sizin de iyi sonuçlarınız olurSalı günü olucak inşallah aksilik cıkmazsa 26yaşındayım sebepsız ibizimde nedeni yok Tüp bebege karar verdık hayırlısı neyse o olsun. Sizin durum nedir
Her kadında farklıdır. Keseye bakılınca net çıkar merak etmeyin inşallah kötü bir şey yoktur.danıstım pazartesi gel keseye bakalım dedi.fakat artış 2 kat olmadığı için biraz umutsuzum.
İnşallah banada dua edermisinizBende 25 yaşındayım. Sebepsiz infertilite. Tüp bebeği 31 Ağustos yaptık transferi. Elhamdulillah gebeyim. Salı günü keseye bakılacak. inşallah sizin de iyi sonuçlarınız olur
Elbette dualarım sizlerle hakkınızda hayırlısı olsun inşallahİnşallah banada dua edermisiniz
Tebrikler!! Umarım sonuna kadar sağlıkla ilerler!Kızlar, bugun transferimin 11.günü, 9.günü test yaptığımda negatif ti, daha sonra gidip baktığımda varla yok arası 2.çizgiyi gördüm, bugun normal bir gebelik testi yaptım ve ilk birkac dk da bu hale geldi. Yarın için o kadar korkuyorum ki, sizce pozitif midir.(mavi test bugune ait olan)