• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer sonrası 9. Gün testi pozitif çıkanlar.? Testi 9- 12 Eylül olanlar

Merhaba,bugün transferimin 12. Günü test günümdü.3. Gün embriyosu beta değerim 23 cıktı. Sizce düşük mu?Bu durumu yaşayan var mi?

Merhaba,bugün transferimin 12. Günü test günümdü.3. Gün embriyosu beta değerim 23 cıktı. Sizce düşük mu?Bu durumu yaşayan var mi?
Bende akşam üzeri 7 gibi test yaptım benim de bugün test günümdü. 685 çıktı ama bilemedim doktordan haber bekliyorum. 10 üzeri gebeliğe yorumlanır. Ama bakalım

Merhaba tüp bebek anneleri ve adayları!
Transfer sonrası 9. Günün de olan var mıdır ? Durumunuz nedir? Belirtileriniz var mıdır ? İdrar testi yaptınız mı ? Ben dayanamayıp yaptım ve 4 yıl sonra ilk defa iki çizgi gördüm diğeri silikti 🤲 12 eylülde beta hcg de yaptıracağım. İnşallah sizlerinde sonuçlarınız böyle mutluluk verici olur 😘
Merhaba, benimde dün 9.günümdğ. kan verdim, değerim 156 çıktı umarım güzel artış gösterir. Yarın tekrar vericem bakalım. Hayırlı olsun seninkide inşallah 🍀🍀🍀

Merhaba, benim 6. Günüm. Test günüm 20 Eylül, bel ağrım var birkaç gündür, 5.gün embriyosu transfer edildi, idrar testi ne zaman yapsam silikte olsa (pozitifse) görebilirim.

Merhaba, benim 6. Günüm. Test günüm 20 Eylül, bel ağrım var birkaç gündür, 5.gün embriyosu transfer edildi, idrar testi ne zaman yapsam silikte olsa (pozitifse) görebilirim.
9 ya da 10 yapmıştım ben pozitif görmüştüm. Çıkmama ihtimali de var bunu da göz önünde bulundurarak yapın. İnşallah güzel sonuçlar alırsınız 😊☺️

Merhaba benimde 19 eylül 7sinde transfer oldum 2 embriyo 5.gün sizin sonucunuz nedir test yaptınız mı?☺️
Merhaba benimde 2 embriyo transferi oldu erken gebelik testi yapmıştım silik ikinci çizgi çıktı pek de güvenemiyorum teste ama 10-11. Günü gibi test yapıcam yine ☺️ Siz yaptınız mı test hiç

Merhaba benimde 2 embriyo transferi oldu erken gebelik testi yapmıştım silik ikinci çizgi çıktı pek de güvenemiyorum teste ama 10-11. Günü gibi test yapıcam yine ☺️ Siz yaptınız mı test hiç
Evet ben 6. Günden itibaren yapıyorum iki gündür görüyorum🤲🏻 Bugün kan verip test günüme kadar takip etmeyi düşünüyorum 2 günde bi artması gerekiyor

Evet ben 6. Günden itibaren yapıyorum iki gündür görüyorum🤲🏻 Bugün kan verip test günüme kadar takip etmeyi düşünüyorum 2 günde bi artması gerekiyor
Doktor bana başka yerde kan verme dedi neden dedi bilmiyorum 19 eylülde gel dedi işte bende kan vermek istiyorum aslında ama sistemden baktığında acaba görür mü benim kan verdiğimi başka yerde

Doktor bana başka yerde kan verme dedi neden dedi bilmiyorum 19 eylülde gel dedi işte bende kan vermek istiyorum aslında ama sistemden baktığında acaba görür mü benim kan verdiğimi başka yerde
Benim merkezimde öyle dedi fakat takip amaçlı vericem içim rahat etsin hayır göreceklerini sanmıyorum ben ilk transferimde de vermiştim☺️

Benim merkezimde öyle dedi fakat takip amaçlı vericem içim rahat etsin hayır göreceklerini sanmıyorum ben ilk transferimde de vermiştim☺️
O zaman bende vereyim ya bende merak ediyorum çünküüüü sol Kasığımda hep bıçak batması gibi sancı var

O zaman bende vereyim ya bende merak ediyorum çünküüüü sol Kasığımda hep bıçak batması gibi sancı var
Ya benimde bugün başladı ben bu akşam vericem bide cuma vericem zaten kan tahlilim pazara denk geliyor pazartesi sonucu iletmem gerekiyor sonra merkeze geçicem sizde verirseniz sonucu yazın😍

Ya benimde bugün başladı ben bu akşam vericem bide cuma vericem zaten kan tahlilim pazara denk geliyor pazartesi sonucu iletmem gerekiyor sonra merkeze geçicem sizde verirseniz sonucu yazın😍
Ben yarın kaset test deneyeyim diyorum ertesi günde kan tahlili vereyim diyorum 🤗🤗 yazarım yarın yapınca

Eklentiler

• 3EB3A587-C0CC-443B-8314-EB1E7146C8F7.jpeg
    3EB3A587-C0CC-443B-8314-EB1E7146C8F7.jpeg
    99,4 KB · Görüntüleme: 373
Back