• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer sonrası 9. Gün testi pozitif çıkanlar.? Testi 9- 12 Eylül olanlar

Kızlar, bugun transferimin 11.günü, 9.günü test yaptığımda negatif ti, daha sonra gidip baktığımda varla yok arası 2.çizgiyi gördüm, bugun normal bir gebelik testi yaptım ve ilk birkac dk da bu hale geldi. Yarın için o kadar korkuyorum ki, sizce pozitif midir.(mavi test bugune ait olan)
Cok sevındımm inşallah senınle olsun bebegın🌹

Kızlar, bugun transferimin 11.günü, 9.günü test yaptığımda negatif ti, daha sonra gidip baktığımda varla yok arası 2.çizgiyi gördüm, bugun normal bir gebelik testi yaptım ve ilk birkac dk da bu hale geldi. Yarın için o kadar korkuyorum ki, sizce pozitif midir.(mavi test bugune ait olan)
Bence pozitif, Allah hayırlısını versin, korkma stres yapma

Ayyy çok sevindim ya bende biraz kötüyüm 2 gün önce değerim 256ydı bugün verdim işte 2 gün sonra yani sonucum 584 çıkmış daha fazla beklerdim çünkü 76 olan ilk değerimden sonra birden 256 oldu şimdi 584 olmuş iki katı olmuş ama az yükselmiş gibi
Canım öyle şeylere takılma, tıbben bi bağlantısı varmı bilmiyorum ama benim çevremden onceki gebelimde, kadinlar kulübünde ayni ay dogum yapacagim arkadaslarida gözlemlediğim kadariyla, cinsiyeti kiz olursa daha dusuk baslayip dusuk olarak yükseliyor, erkek bebekler ve ikiz bebekler yüksek yüksek yükseliyor ama dediğim gibi tamamen şahsi gözlemim. Ilk gebeligimde 12.gün tahlil yaptırdığımda 900 kusur çıkmıştı, dr um ikiz olabilir yada erkek demişti, oğlum oldu, moralinizi bozmaniza gerek yok

Tebrik ederim. Beta hcg değeriniz arttıkça çizgi daha da kırmızı olur. Kan daki sonuçlarınız daha sağlıklı olacaktır. İnşallah pozitif sonuçlarınız devam eder

Kızlar nolur yardım 18inde akşam 22.00da verdiğin beta 584 çıktı bugün sabah verdim 1070 çıkmış iki katı değil kimyasal mıdır

Merhaba kızlar bugun transfer sonrası 6 nci günüm sabah uyandığımda koyu kahverengi leke gördüm peçete de şimdide sanki pembeye dönmüş gibi adetime 4 gün var taze transfer morelim çok bozuk benim gibi yaşayıp pozitif sonuç alan var mı?

Merhaba kızlar bugun transfer sonrası 6 nci günüm sabah uyandığımda koyu kahverengi leke gördüm peçete de şimdide sanki pembeye dönmüş gibi adetime 4 gün var taze transfer morelim çok bozuk benim gibi yaşayıp pozitif sonuç alan var mı?
Progesteron kullanıyor musunuz? Bana transferden sonra kahverengi, pembe kanama olabileceği, kırmızı kanamanın tehlikeli olduğu söylenmişti. Ama doktora haber verin yinede

Merhaba tüp bebek anneleri ve adayları!
Transfer sonrası 9. Günün de olan var mıdır ? Durumunuz nedir? Belirtileriniz var mıdır ? İdrar testi yaptınız mı ? Ben dayanamayıp yaptım ve 4 yıl sonra ilk defa iki çizgi gördüm diğeri silikti 🤲 12 eylülde beta hcg de yaptıracağım. İnşallah sizlerinde sonuçlarınız böyle mutluluk verici olur 😘
Merhaba canım bende 9 gün de çift çizgi gördüm 5 yıl sonra ilk kez 10 gün kan verdim 164 çıktı 12 gün kan verdim 463 çıktı benim ki de 5 gün embriyosuydu rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versin

Kahve rengi lekelenmeler ya da pembe. Kaşık ağrıları, bel ağrıları , her an adet olacakmışsınız gibi sancılar. Çok normal. Doktorunuza haber vermeyi sakın unutmayın. İnşallah pozitif sonuç alırsınız. Bu ay adet olmazsınız. Eğer tutmazsa bir sonraki ay olursunuz. Tabi Allah’ın izniyle tutar inşallah içinizi ferah tutun strs yapmayın ♥️🤲

Kahve rengi lekelenmeler ya da pembe. Kaşık ağrıları, bel ağrıları , her an adet olacakmışsınız gibi sancılar. Çok normal. Doktorunuza haber vermeyi sakın unutmayın. İnşallah pozitif sonuç alırsınız. Bu ay adet olmazsınız. Eğer tutmazsa bir sonraki ay olursunuz. Tabi Allah’ın izniyle tutar inşallah içinizi ferah tutun strs yapmayın ♥️🤲
Merhaba lekemelerim devam etti bugun doktorum çağırdı yeni iğne verdi ilacı arttırdı falan. Bugun transfer sonrası 7 nci günüm betam 8.63 çıktı doktor hamilesin ama bir tık düşük dedi çarşamba birdaha test istedi mutluyum 4 yıl sonra ilk defa hamile kaldım inşallah kimsayal olmaz artar

Canım bazen lekelenme olabiliyormuş, moralini bozma hemen

Canım bazen lekelenme olabiliyormuş, moralini bozma hemen
Canım evet oluyormuş dün doktora gittim 7nci gün çağırdı beni betam 8.63 çıktı doktor var hamilesin ama bı tık düşük değerin dedi çarşamba çağırdı o gün görelim dedi kimsayal mı sağlıklı mı diye dedi prulotın iğne verdi. Progesteron fitili arttırdı inşallah tutunur bebeğim

Kızlar benim çok erken daha 7.günüm ama dayanamadım test yaptım çift çizgi cıktı, ikinci çizgi bariz belliydi, yinede siz erken yapmayın herkesin koşulları aynı değil, benim 5.gün 1.kalite emriyoydu. Ayrica ikiz olma olasılığı yüksekti, benim ilk oğlumda Bülent tıraş tedavisinde olmuştu, Bülent Hoca transferi yapınca, Emir e selam söyle ona iki tane daha kardeş koydum dedi, Tabi Allahın dediği olur herzaman ama dr larda az çok tahmin ediyor diye düşünüyorum. Inşallah pazartesi günü kan testi verecem, oda pozitif olur. Herkesin pozitif olur inşallah Rabbim hayirlisini versin

Eklentiler

• 20220923_072043.jpg
    20220923_072043.jpg
    50,1 KB · Görüntüleme: 457
Merhaba lekemelerim devam etti bugun doktorum çağırdı yeni iğne verdi ilacı arttırdı falan. Bugun transfer sonrası 7 nci günüm betam 8.63 çıktı doktor hamilesin ama bir tık düşük dedi çarşamba birdaha test istedi mutluyum 4 yıl sonra ilk defa hamile kaldım inşallah kimsayal olmaz artar
İnşallah devam eder. Nasibi varsa olur zaten. Böyle düşün sonrasında üzülme 🤗

Back