• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer sonrası 9. Gün testi pozitif çıkanlar.? Testi 9- 12 Eylül olanlar

Ben normal gebelik yaptım😍 ama çok korkuyorum ya düşerse değerim kimyasal olursa diye ilk gebeliğimde bebeğimi 5 aylık kaybettim 🥺

Merhaba benimde 2 embriyo transferi oldu erken gebelik testi yapmıştım silik ikinci çizgi çıktı pek de güvenemiyorum teste ama 10-11. Günü gibi test yapıcam yine ☺️ Siz yaptınız mı test hiç
Bende çift embriyo isticemm yarın opu olucam kızlar inşallah herşey güzel olur bende artık anne olmak istiyorum☹️

Ben de kalbini duyamadım ve düştü daha önce :KK43:. Heyecan ve korku kucağa alana kadar bitmeyecek, kese, kalp, ikili test, dörtlü test... Çok zor ümitlenip kaybetmek. Bu sefer sağlıkla alın kucağınıza inşallah arzuatmcaa 🙏

Benimde 12 Eylül,heyecanla bekliyorum.Sizin belirtiniz var mi bir de kaçıncı gun embriyosu transfer edildi?
Merhaba🍀ben de 6 eylülde trsnfer oldum 2ad blast dayanamadım 7.gün ve 8. Gün erken gebelik testi yaptım çok koyu olmasa da 2.çizgiyi ton ton görünce bugün (8.gun)dayanamayıp kan testi yaptım 73.5 çıktı 🌼

Ayy ne güzel denk gelmiş🤩 senin tek emb mu çift miydi? Bizim 12.gün pazara denk geldiği için cmtsi 11.gün bir daha kan testi yapacağız pztye kadar bekleyemem sanırım🤭
Çiftti ama tek tuttu sanırım ilk transferde 7. Gün 33dü inşallah bunda da katlanıp artar❣️ Bende cuma vericem takip amaçlı asıl test günüm pazar🥰

Hayırlı olsun tebrik ederim :) benim ilk gebeliğim tüp bebekti ben transferden sonra 7.ci gün pozitifi görmüştüm kaset testte
Canım merhaba silik mi çıktı yoksa kırmızı 7 gün benimde yarın 7 günüm ben 5 y
ve 6 gün silik çıktı ama testi öğle çıkıp gebelik olmayanda varmış anlamadım bekleyiş çok zor 😊

Canım merhaba silik mi çıktı yoksa kırmızı 7 gün benimde yarın 7 günüm ben 5 y
ve 6 gün silik çıktı ama testi öğle çıkıp gebelik olmayanda varmış anlamadım bekleyiş çok zor 😊

Benim çok çok silikti hayalet çizgi gibiydi sabah yapmıştım hatta yok sandım çöpe attım testi 1 saat sonra eşim görmesin testi diye çöpten aldım baktım ki koyulaşmıştı :) hem de nasıl zor valla çok iyi anlıyorum Allah emeklerinizi boşa çıkartmasın :dua:

Back